Antikoncepce Azalia zapomenutý prášek

22
14.9.19 15:45

Antikoncepce Azalia zapomenutý prášek

Ahoj maminky, možná budu mít trochu hloupý dotaz, ale raději se zeptám než pak litovat. Používám antikoncepci azalia, začala jsem ji brát minulý měsíc první den menstruace jinak nemá účinek, brala jsem ji pravidelně každý den ve stejnou hodinu, ale dneska jsme měli doma takový frmol, že jsem si ho prostě zapomněla vzít :zed: Bude to mít účinek když si ho vezmu zítra, nebo musím počkat zase do prvního dne menstruace? Děkuju moc za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
77379
14.9.19 17:21

Jak dnes zapomněla vzít, však pořád je dnes, tak si ho vem teď ne
moc tomu nerozumím, jak to myslíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
14.9.19 17:53

@stinga já ten prášek mám brát právě každý den ve stejnou hodinu, což je ve 12 hodin, leda že bych si to posunula teď navečer no :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4224
14.9.19 17:58

Je, tak to já takhle pečlivě neřeším. Beru ji denně, hodina sem, hodina tam. Já teda beru večer, někdy v půl 11, někdy dřív. Párkrát jsem taky zapomněla a brala až ráno a nic se nestalo. A to se teď už opravdu hlídám, abych nevynechávala, protože už po druhém dítěti další nechci. Ale před synem jsem ji brala hala-bala, že by mi těhotenství ani nevadilo, takže jsem vynechávala často a neotěhotněla jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
14.9.19 18:01

@Nikylump prosím tě, ale to nejsou antibiotika, to je antikoncepce, takže si tu piluli strč do pusy HNED TEĎ! a zítra normálně, jako obvykle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
14.9.19 18:07

@Nikylump Jako teoreticky se po vynechání jednoho prášku nic nestane, je tam určitý časový dojezd, který samozřejmě výrobce radši řeší příbalákem, ale ruku do ohně ti za to nikdo nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
14.9.19 18:27

Přečti si pribalovy leták. Je tam napsaný co dělat když zapomenes a jestli si chráněná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77379
14.9.19 19:03

@Nikylump jo tak to je v pohodě, vem to teď hned a v pohodě, to není zas taková hrůza, bude to účinkovat pořád :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí