Antikoncepce jeanine - jsem chráněná?

34
27.5.21 16:51

Antikoncepce jeanine - jsem chráněná?

Ahojky, chtěla bych se zeptat, je mi 17 let a rozhodla jsem se začít brát antikoncepci - gynekoložka mi předepsala jeanine kvůli akné, má otázka tedy zní, v pátek jsem večer trochu špinila a začala jsem krvácet až v sobotu ráno, první tabletku jsem si vzala v sobotu (tedy 1. Den cyklu) ve 22:30 večer, s přítelem jsme v pondělí měli nechráněný pohlavní styk, v pribalovem letáku se píše ze bych měla byt chráněna ihned pokud tabletku užiji 1. Den cyklu, bojim se ale zda opravdu chráněna jsem když jsem tabletku užila až večer, budu ráda za váš názor :) vzhledem k mému veku by byl problém kdybych otěhotněla.. 8o doufám tedy že mě někdo uklidni prosím :srdce: i když si myslím že se bojím zbytečně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1711
27.5.21 17:06

Měsíc by jsi se měla chránit ideálně kondomem. I když praktikuješ sex při menstruaci by se ten kondom neztratil. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
27.5.21 18:23
@Angry_birds píše:
Měsíc by jsi se měla chránit ideálně kondomem. I když praktikuješ sex při menstruaci by se ten kondom neztratil. :palec:

Na příbalovém letáku bylo, že pokud se pilulka vezme první den cyklu tak jsem chráněna okamzite.. zajímalo mě akorát, zda se 22:30 stále jako první den cyklu počítá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
27.5.21 18:31
@Esmé123 píše:
Na příbalovém letáku bylo, že pokud se pilulka vezme první den cyklu tak jsem chráněna okamzite.. zajímalo mě akorát, zda se 22:30 stále jako první den cyklu počítá :nevim:

Nevím jak jinak by se to mělo počítat. MS jsi dostala v sobotu a v sobotu jsi si vzala i prášek. To je pořád jeden den. Ujišťovat jsi se měla před stykem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
27.5.21 18:34
@Angry_birds píše:
Nevím jak jinak by se to mělo počítat. MS jsi dostala v sobotu a v sobotu jsi si vzala i prášek. To je pořád jeden den. Ujišťovat jsi se měla před stykem.

snad to tedy bude v pořádku, koneckonců vše jsem udělala tak jak bylo napsáno :nevim: ale děkuji za odezvu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí