Antikoncepce v mileneckém vztahu

27735
3.3.22 21:05
@Anonymní píše:
Vy co máte čisté sexuální vztahy, kdo z Vás platí antikoncepci? Podílí se chlap nějak? Mám milence (oba nezadaní), je skvělý v tom, na co ho mám, ale jinak je to člověk celkem sobecký a bezcharakterní a dnes to lehce zaskřípalo když jsem se vyjádřila, že by se měl začít na úhradě antikoncepce podílet, protože kondomy při spotřebě více kusů / den prostě lezou do peněz, vidíme se často. Poslal mě s tím někam, obrazně řečeno, ale zase proč do postele tahat jak se chová jinak, vztah s ním nechci. Tak mě zajímá jestli si taky milence takhle rozmazlujete, že si platíte antikoncepci samy, nebo ne? Prosím anonym.

promin pobavilo a rozesmálo :mrgreen: takový starosti měli spolužačky v 16 na základce co byli bez koruny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7866
3.3.22 21:19

TY - JEMU kupuješ kondomy??? 8o 8o Vybavený do akce by snad měl být on, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
3.3.22 21:25
@Anonymní píše:
Vy co máte čisté sexuální vztahy, kdo z Vás platí antikoncepci? Podílí se chlap nějak? Mám milence (oba nezadaní), je skvělý v tom, na co ho mám, ale jinak je to člověk celkem sobecký a bezcharakterní a dnes to lehce zaskřípalo když jsem se vyjádřila, že by se měl začít na úhradě antikoncepce podílet, protože kondomy při spotřebě více kusů / den prostě lezou do peněz, vidíme se často. Poslal mě s tím někam, obrazně řečeno, ale zase proč do postele tahat jak se chová jinak, vztah s ním jímá jestli si taky milence takhle rozmazlujete, že si platíte antikoncepci samy, nebo ne? Prosím anonym.

On tě nutí brát HA? Pokud ne, tak si ji hraď sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
3.3.22 21:35

To je snad vetsi zoufalost nez ta, ktera si po peti letech nezavazne shukacky vzpomnela, ze by chtela nejaky darek jako vzpominku :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
1557
3.3.22 22:35

No a on se ti nějak revansuje?
Dárečky atd, když je to jen milenec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.22 22:39
@vulpes píše:
TY - JEMU kupuješ kondomy??? 8o 8o Vybavený do akce by snad měl být on, ne?
:oops: svemu ex jsem taky kupovala stydel se to sam koupit :zed:
  • Citovat
  • Upravit
2777
4.3.22 01:25

Bože, bože…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
4.3.22 10:07
@Anonymní píše:
Kupuju kondomy já, on by to klidně dělal bez nich, proto se na tom nechce podílet, tvrdí že by si „to ohlídal“
jinak dobrý, že řešit antikoncepci je trapné, ale mít dítě s pitomcem je tu běžné :mavam:

Hele samo, ze to resis spravne, ale milence mas na h.. takze pokud neskryva nejake jine, extra pridane hodnoty, ktere by ti kompenzovaly tvou utratu i potupu, tak se na nej proste vykasli a najdi si takovyho, ktery nebude de.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
4.3.22 10:38
@Anonymní píše: :oops: svemu ex jsem taky kupovala stydel se to sam koupit :zed:

To je úplně něco jiného, přítel a milenec, kterému je očividně líto pustit korunu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
4.3.22 10:40

Pustila bych ho do obehu, Celkové mi přijde k ničemu, zřejmě ti nedává ani dárky, a aby se urazel kvůli kupování kondomů…ani ten sex bych s takovým člověkem nechtěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
4.3.22 12:33

Jak by se jemně zeptal můj otec (ano, je to takový distingovaný džentlmen :mrgreen: ): ten ho snad má jako kůň, ne?!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
4.3.22 13:03
@Anonymní píše:
Kupuju kondomy já, on by to klidně dělal bez nich, proto se na tom nechce podílet, tvrdí že by si „to ohlídal“
jinak dobrý, že řešit antikoncepci je trapné, ale mít dítě s pitomcem je tu běžné :mavam:

No takže i tento druh antikoncepce jde jen čistě na tvůj vrub. Tak proč chceš, aby na jiném druhu se podílel?? 8o 8o
Nicméně bych si nebyla jistá, že jsem já jediná a naostro bych do toho nešla, abych pak nedostala nechtěný dáreček, když jemu to problém nedělá…

@kolibrik1 Já říkám, že ho musí mít ze zlata.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7866
4.3.22 13:07
@werajsik píše:
No takže i tento druh antikoncepce jde jen čistě na tvůj vrub. Tak proč chceš, aby na jiném druhu se podílel?? 8o 8o
Nicméně bych si nebyla jistá, že jsem já jediná a naostro bych do toho nešla, abych pak nedostala nechtěný dáreček, když jemu to problém nedělá…@kolibrik1 Já říkám, že ho musí mít ze zlata.. :mrgreen: :mrgreen:

sorry, ale nějak nechápu tu větu výše… Píše celou dobu jen o kondomech, ne? Nebo kde jsi vyčetla, že zakladatelka chce, aby on se podílel i na „jiném druhu antikoncepce“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
4.3.22 13:47
@vulpes píše:
sorry, ale nějak nechápu tu větu výše… Píše celou dobu jen o kondomech, ne? Nebo kde jsi vyčetla, že zakladatelka chce, aby on se podílel i na „jiném druhu antikoncepce“?

Tak já to pochopila tak, že chce přejít na HA a chce na ni přispět… :nevim: Jestli jsem to pochopila špatně, tak se omlouvám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2220
9.3.22 22:09

Taky jsem se zasmála, připomnělo mi to přísloví „bez peněz do hospody nelez“, v tomhle případě asi bez peněz s milencem do postele nelez.
Za nás vždy platilo, že chlap se stará o kondom, ženská o hormonální antikoncepci. Přispívat na antikoncepci, omg :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí