Antikoncepční injekce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3910
19.1.12 14:07

Můžu se zeptat na ty náplasti ? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
19.1.12 14:15
zuzulenda píše:

Je to bohužel jen na předpis , stojí asi 100 kč a v balení jsou asi 2 -3 .
Jedna náplast se nalepí na jednu půlku a měla by tam být přesně týden a za týden nalepíš tu druhou na druhou půlku .

• Citovat
  • Upravit
1
20.1.12 23:39

ja sem ji mela jen 2krat..a ms sem mela kazdy mesic..ale ted mam problem otehotnet …kazda sme jina..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
21.1.12 06:55
žirafííí píše:
zuzulenda píše:
Jedna náplast se nalepí na jednu půlku a měla by tam být přesně týden a za týden nalepíš tu druhou na druhou půlku .

Může se nalepit kamkoliv, nejčastěji holky volí rameno. A stojí 1000 Kč, ne 100. Jsou tam 3 - tedy přesně na měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
21.1.12 07:12

Pokud chceš v nejbližší době ještě dítě, určitě do ní nechoď. Moje tělo se z půlročního užívání vzpamatovávalo 4 roky. Rok z toho bylo snažení. Gyndař mě na to upozorňoval, doslova mi řekl, že pokud do 5ti let nechci dítě - mám do toho s klidem jít. Kdo mohl vědět, že mi náhle hrábne :mrgreen:

U injekce cena i aplikace super, náplast mě nehorázně vadila, když se posunula, tak se mi na to lepilo oblečení, špína. Sem tam pro jistou odpadla celá náplast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
21.1.12 12:20
rejžička píše:
žirafííí píše:
zuzulenda píše:
Jedna náplast se nalepí na jednu půlku a měla by tam být přesně týden a za týden nalepíš tu druhou na druhou půlku .
Může se nalepit kamkoliv, nejčastěji holky volí rameno. A stojí 1000 Kč, ne 100. Jsou tam 3 - tedy přesně na měsíc.

Tak to ale mluvíš úplně o nějaké jiné náplasti. V návodu bylo napsané že na zadek a stála mě okolo 100 kč za 1000 kč bych si to nekoupila . To by mě pak ta provera stála majland .V březnu jdu na další injekci zeptám se jak se jmenují ty náplasti .

• Citovat
  • Upravit
3910
21.1.12 13:31
žirafííí píše:
rejžička píše:
žirafííí píše:
zuzulenda píše:
Může se nalepit kamkoliv, nejčastěji holky volí rameno. A stojí 1000 Kč, ne 100. Jsou tam 3 - tedy přesně na měsíc.
Tak to ale mluvíš úplně o nějaké jiné náplasti. V návodu bylo napsané že na zadek a stála mě okolo 100 kč za 1000 kč bych si to nekoupila . To by mě pak ta provera stála majland .V březnu jdu na další injekci zeptám se jak se jmenují ty náplasti .

Tak tu co máš ty tu náplast, tak není antikoncepce, ne?! Ty jsi psala něco o špinění a že ti doktor dal tyhle náplasti, že?!
Náplast antikoncepční je něco jiného :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
21.1.12 13:34

Měla jsem tu Sayanu,a už nikdy víc.. 3 měsíce v kuse jsem krvácela, v den kdy jsem měla jít na druhou injekci, tak jsem nešla a přestala jsem krvácet ze dne na den :palec: Takže už nikdy víc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
27.1.12 14:02

Holky a jak to máte s váhou při inijekci, mě od ní doktorka zradila že se po ní dost přibývá a já mám i tak dost problémů z váhou, tak jsem do ní raději nešla a z finančních důvodů jsem zvolila nehormonální tělísko goldlili. a zatím to jde, sice je menzes o dost silnější a delší, ale dá se to přežít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
27.1.12 14:06

Přibrala jsem po ní 8 kg :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Loraine
27.1.12 14:18

Ahoj, já si jí nechala dát po šestinedělí, to jsem měla 65 kg, teď je klukovi půl roku, měla jsem už druhou aplikaci a vážím 56, takže u mě příbírání fakt né.

• Citovat
  • Upravit
7240
27.1.12 16:40
žirafííí píše:
rejžička píše:
žirafííí píše:
zuzulenda píše:
Tak to ale mluvíš úplně o nějaké jiné náplasti. V návodu bylo napsané že na zadek a stála mě okolo 100 kč za 1000 kč bych si to nekoupila . To by mě pak ta provera stála majland .V březnu jdu na další injekci zeptám se jak se jmenují ty náplasti .

Hmm.. Já se v tom nějak dočista ztratila. :(
Mluvím o Evře - antikoncepční náplasti. Ty o čem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
28.1.12 09:40
Setyma píše:
Holky a jak to máte s váhou při inijekci, mě od ní doktorka zradila že se po ní dost přibývá a já mám i tak dost problémů z váhou, tak jsem do ní raději nešla a z finančních důvodů jsem zvolila nehormonální tělísko goldlili. a zatím to jde, sice je menzes o dost silnější a delší, ale dá se to přežít.

Po jedné aplikaci jsem zhubla cca 4kg..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.4.13 16:38

CHtěla jsem se zeptat jestli se přibere na váze po injekcích?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
16.4.13 17:00

Tak já jsem se nechala „ukecat“ gyndařkou na injekční formu Depo-Proveru a 19.února mi píchla první a od té doby stále a dodnes krvácím. Dokonce jsem byla po 6týdnech na přepíchnutí, že prý to přestane a pdr velebnosti-je to stejné, ba ještě horší :cert: :cert: Změnila jsem doktora a ten mi minulý týden nasadil Pambu na zastavení krvácení, ale nepřestalo to a tak jdu zítra znovu a jsem tedy zvědavá, čím mi to zastaví :nevim: Už jsem zoufalá :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí