Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
zuzulenda píše:
Můžu se zeptat na ty náplasti ?
Je to bohužel jen na předpis , stojí asi 100 kč a v balení jsou asi 2 -3 .
Jedna náplast se nalepí na jednu půlku a měla by tam být přesně týden a za týden nalepíš tu druhou na druhou půlku .
ja sem ji mela jen 2krat..a ms sem mela kazdy mesic..ale ted mam problem otehotnet …kazda sme jina..
žirafííí píše:zuzulenda píše:Je to bohužel jen na předpis , stojí asi 100 kč a v balení jsou asi 2 -3 .
Jedna náplast se nalepí na jednu půlku a měla by tam být přesně týden a za týden nalepíš tu druhou na druhou půlku .
Může se nalepit kamkoliv, nejčastěji holky volí rameno. A stojí 1000 Kč, ne 100. Jsou tam 3 - tedy přesně na měsíc.
Pokud chceš v nejbližší době ještě dítě, určitě do ní nechoď. Moje tělo se z půlročního užívání vzpamatovávalo 4 roky. Rok z toho bylo snažení. Gyndař mě na to upozorňoval, doslova mi řekl, že pokud do 5ti let nechci dítě - mám do toho s klidem jít. Kdo mohl vědět, že mi náhle hrábne ![]()
U injekce cena i aplikace super, náplast mě nehorázně vadila, když se posunula, tak se mi na to lepilo oblečení, špína. Sem tam pro jistou odpadla celá náplast.
rejžička píše:žirafííí píše:Může se nalepit kamkoliv, nejčastěji holky volí rameno. A stojí 1000 Kč, ne 100. Jsou tam 3 - tedy přesně na měsíc.zuzulenda píše:Je to bohužel jen na předpis , stojí asi 100 kč a v balení jsou asi 2 -3 .
Tak to ale mluvíš úplně o nějaké jiné náplasti. V návodu bylo napsané že na zadek a stála mě okolo 100 kč za 1000 kč bych si to nekoupila . To by mě pak ta provera stála majland .V březnu jdu na další injekci zeptám se jak se jmenují ty náplasti .
žirafííí píše:rejžička píše:Tak to ale mluvíš úplně o nějaké jiné náplasti. V návodu bylo napsané že na zadek a stála mě okolo 100 kč za 1000 kč bych si to nekoupila . To by mě pak ta provera stála majland .V březnu jdu na další injekci zeptám se jak se jmenují ty náplasti .žirafííí píše:Může se nalepit kamkoliv, nejčastěji holky volí rameno. A stojí 1000 Kč, ne 100. Jsou tam 3 - tedy přesně na měsíc.zuzulenda píše:Je to bohužel jen na předpis , stojí asi 100 kč a v balení jsou asi 2 -3 .
Tak tu co máš ty tu náplast, tak není antikoncepce, ne?! Ty jsi psala něco o špinění a že ti doktor dal tyhle náplasti, že?!
Náplast antikoncepční je něco jiného ![]()
Měla jsem tu Sayanu,a už nikdy víc.. 3 měsíce v kuse jsem krvácela, v den kdy jsem měla jít na druhou injekci, tak jsem nešla a přestala jsem krvácet ze dne na den
Takže už nikdy víc ![]()
Holky a jak to máte s váhou při inijekci, mě od ní doktorka zradila že se po ní dost přibývá a já mám i tak dost problémů z váhou, tak jsem do ní raději nešla a z finančních důvodů jsem zvolila nehormonální tělísko goldlili. a zatím to jde, sice je menzes o dost silnější a delší, ale dá se to přežít.
Ahoj, já si jí nechala dát po šestinedělí, to jsem měla 65 kg, teď je klukovi půl roku, měla jsem už druhou aplikaci a vážím 56, takže u mě příbírání fakt né.
žirafííí píše:rejžička píše:Tak to ale mluvíš úplně o nějaké jiné náplasti. V návodu bylo napsané že na zadek a stála mě okolo 100 kč za 1000 kč bych si to nekoupila . To by mě pak ta provera stála majland .V březnu jdu na další injekci zeptám se jak se jmenují ty náplasti .žirafííí píše:Může se nalepit kamkoliv, nejčastěji holky volí rameno. A stojí 1000 Kč, ne 100. Jsou tam 3 - tedy přesně na měsíc.zuzulenda píše:Je to bohužel jen na předpis , stojí asi 100 kč a v balení jsou asi 2 -3 .
Hmm.. Já se v tom nějak dočista ztratila. ![]()
Mluvím o Evře - antikoncepční náplasti. Ty o čem?
Setyma píše:
Holky a jak to máte s váhou při inijekci, mě od ní doktorka zradila že se po ní dost přibývá a já mám i tak dost problémů z váhou, tak jsem do ní raději nešla a z finančních důvodů jsem zvolila nehormonální tělísko goldlili. a zatím to jde, sice je menzes o dost silnější a delší, ale dá se to přežít.
Po jedné aplikaci jsem zhubla cca 4kg..
CHtěla jsem se zeptat jestli se přibere na váze po injekcích?
Tak já jsem se nechala „ukecat“ gyndařkou na injekční formu Depo-Proveru a 19.února mi píchla první a od té doby stále a dodnes krvácím. Dokonce jsem byla po 6týdnech na přepíchnutí, že prý to přestane a pdr velebnosti-je to stejné, ba ještě horší
Změnila jsem doktora a ten mi minulý týden nasadil Pambu na zastavení krvácení, ale nepřestalo to a tak jdu zítra znovu a jsem tedy zvědavá, čím mi to zastaví
Už jsem zoufalá
![]()