Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@olienka67 držím držím!
ozvy se, jak to dopadne.. Snaduž to brzo přejde. Je to síla, co?..
@Bibušenka To je tedy síla, už jsem z toho v háji
Díky moc za podporu
![]()
@Bibušenka
Jsi hodná
![]()
Hele a dala ti doktorka ke clostíku i Utrogestan? Mě to dávali taky, ale právě i s Utroušem na podporu případného těhotenství
Neboj se, taky se vám zadaří
Jak dlouho to zkoušíš?
@olienka67 rok a 8 měsíců..
Nedostala, já mám clostík jen na minimálku-stimulaci, ne abych se rozovulovala - ovuluju přirozeně a bez prášků folík 18mm..
Problémy má jen přítel. Takže co dostanu po ICSI se uvidí. Teď mám jen clostík.
@Bibušenka Aha
Tak to bude dobré, neboj se, moje dcera už to zkouší také přes dva roky a brala clostík a zatím nic
Folíků má habakuk, ale malé a nedozrávají… ![]()
@olienka67 mě vše funguje jak má, nikdy jsem nic nebrala, problém je jen v příteli ![]()
@Bibušenka Tak se neboj, to bude dobré
Já tomu pevně věřím, že mimčo bude co nevidět
![]()
Ahoj dámy, chtěla bych se zeptat na dotaz ohledne injekce, nevim zda je lepsi nez pilulky brala jsem anti. Nisielu a nebyla jsem ani trochu spokojena, pribrala jsem po ni 7kg a doktor mi rekl ze je to normalni..
Ale i tak mi predepsal jine jmenem Loette..Cetla jsem na ni recenzi a mnoho zen stim nebylo spokojeno..
Tak vaham zda nezkusit formu injekce..:/ ![]()
Mate tu nekdo prosim s injekcemi zkusenosti?:)
Predem dekuji:)
Zdravím, mohla bych se optat…existuje nejaka injekce po nechranenem styku kdyz je to dele jak 72hodin? děkuju moc mi to pomuze
Ženský, mám dotaz, jak je to s touhle antikoncepcí a přibýváním na váze??? Přibrali jste? Přemýšlím o téhle antikoncepci, ale nerada bych přibrala ![]()
@Andy1990 Já bych do toho nikdy nešla, podle mě je to pro tělo ta úplně nejhorší forma antikoncepce. A přibrat po ní samozřejmě můžeš, a to ne málo
Ahoj, rozhodla jsem s epro injekční antiko. Doktorka mi ji píchla před cca měsícem. Musím teda podtknout, že mám půlročního syna a sále plně kojím a MS jsem ještě od porodu neměla.
Nepozoruju na sobě žádné problémy, ani špinění, ani přibírání, ani nechuť. Asi je ještě brzy, ale opravdu zatím nic. Cena 450,–/3 měsíce
@Andy1990 nešla bych do toho ani náhodou, mě to nedoporučoval sám doktor, že je to vcelku zastaralé a driják, jsou šetrnější formy, když už ![]()