Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@macinka12 Jo a za ty dvě dávky jsem přibrala 4kg
Mám furt na něco chutě
![]()
@olienka67 2 měsíce krvácíš? a to ti neudělali " výškrab "? Měli ti ho udělat přímo akutně.. Musíš z toho být uplně vysílená. měla jsem to podobně jako ty a výškrab byl hned po měsíci, co jsem nepřestala krvácet.
@Bibušenka Ne,neudělali
Byla jsem na vyšetření a dr říkal, že sliznice není vysoká a že to krvácení je slabé
Je pravda, že denně mi stačily tak dvě vložky, nebo intimky. Opravdu jsem nekrvácela hodně, ale pořád
Vlastně dodnes ![]()
@Bibušenka A po té kyretáži to okamžitě přestalo? A tys to měla taky po Depo-Proveře?
@olienka67 ne ne, já jsem to měla bohužel jen tak…
A ano, přestalo. Díky bohu.
@Bibušenka Tak to jo, já to mám opravdu jen po té injekci, tělo jí nesnese, je to mega dávka hormonů a prostě se moje tělo brání
![]()
Tak to je super, že máš klid a přeju, aby se ti po clostíku zadařilo
![]()
Já taky spinila asi 3 týdny…doteď zatím nic…pichla mi teprve první dávku tak uvidíme…asi dam ještě druhou a pak si koupím asi kroužky co se zavedeji dolu na tří týdny pak se vytáhne týden bez a pak se Da novy…doktorka to chvalila tak Nevím? Už v Americe před 5 lety mi to doporucovali ![]()
@olienka67 moc ti děkuju ♥
taky přeju, aby si už brzy přestala krvácet, vím, co to je za stres
drž se!
@Bibušenka Díky moc, dnes jdu k doktorovi, tak snad něco vymyslí
Odpoledne se ozvu, jak jsem dopadla
![]()
@iliska87 To zní zajímavě, a je to bezpečné? A zavádění je jednoduché? A cena?
@olienka67 zavádění je jak u tamponu, cena je vyssi než u pilulek…ale doktorka to chvalila…tak to asi zkusím…
@Bibušenka
Tak jsem doma. Nafasovala jsem Noretisteron a ten by měl to moje krvácení zastavit
Je to hormonální léčba
Tak jsem moc zvědavá, jestli už to konečně zabere, já už přestávám věřit
Tak drž palečky
![]()