Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den chtěla bych se zeptat jesly bych měa jít stím problémem na gyndu nechala jsem si píchnou po prvé Sayanu a dostala jsem po dvou měsíci měnzes měla jsem je 10dní a asi cca tři dny bez a teď znovu už si jí nenechám píchnou a nevím jesly mám jít hned na gyndu nebo až 20.4 jak jsem objednaná děkuji za radu ![]()
Dobrý den mám za sebou první injekcí antikoncepce Depo-provera chci se zeptat jestli to má účinek hned nebo to trvá nějakou dobu aby zabránila otěhotnění na 100procent
Dobrý den mám za sebou první injekcí antikoncepce Depo-provera chci se zeptat jestli to má účinek hned nebo to trvá nějakou dobu aby zabránila otěhotnění na 100procent
Dobrý večer, může injekční antikoncepci používat 14-ti letá dívka ? ![]()
tak co já vím, tak sexovat může oficiálně od 15 let, ne? takže nikoliv
@terip18 píše:Antikoncepce v injekci je svinstvo nejvetsi,ja na to doplatila.Uplne odrovnane hormony,jako v prechodu,pribrala jsem k dnesku 23kg,uz pul roku ji nemam a stale nemenstruuji.Spousta zen ma po vysazeni problem s otehotnenim.Urcite nedoporucuji,to uz jsou lepsi tablety.
Dobrý večer, může injekční antikoncepci používat 14-ti letá dívka ?
@terip18 píše:
Dobrý večer, může injekční antikoncepci používat 14-ti letá dívka ?
Radši si hraj ještě chvíli s panenkama. Jsi pod zákonem, holčičko ![]()
@Maritina píše:
Antikoncepce v injekci je svinstvo nejvetsi,ja na to doplatila.Uplne odrovnane hormony,jako v prechodu,pribrala jsem k dnesku 23kg,uz pul roku ji nemam a stale nemenstruuji.Spousta zen ma po vysazeni problem s otehotnenim.Urcite nedoporucuji,to uz jsou lepsi tablety.
Taky jsem tu četla pouze negativní reakce. Musí to být darda pro tělo ![]()
Zdravìm jà ted používàm tu injekci prvni mesic a spinim porad nevite jak to zastavit nebo cim????
@ukana asi ničím, budeš muset počkat, až přestane účinkovat a víckrát si jí nedávat, já jsem po ní špinila půl roku
Já osobně tuto formu antikoncepce nedoporučuji… Nechala jdem si aplikovat již 2. injekci. Po aplikaci mam bolestivé boule po vpichu cca 2 týdny, už po měsíci podání první injekce mi vyrašilo hrozné akné, rychleji se mi mastí hlava a vypadávají vlasy, myslela jsem, ze se mi to srovná, ale 2. injekci je to ještě horší. Když jsem si přečetla příbalový leták, zjistila jsem, že jsou to vedlejší nežádoucí účinky. ![]()
@zuzulenda ja mela depoproveru pul roku… a celou dobu jsem spinila a krvacela… pul roku jsem chodila s vlozkou
@olienka67 ja krvacela pul roku.. pak jsem vysadila… to bylo pred rokem a pul potom mi nasadil HA azaleu a krvacim furt doktor se tvari ze to je ok… pry to depoproverou neni ze je to rok a pul… neverim tomu