Antikoncepční injekce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
124
2.2.17 15:22

Prosím vás za jak dlouho působí antikocepční injekcí? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
5.4.17 14:43

Dobrý den chtěla bych se zeptat jesly bych měa jít stím problémem na gyndu nechala jsem si píchnou po prvé Sayanu a dostala jsem po dvou měsíci měnzes měla jsem je 10dní a asi cca tři dny bez a teď znovu už si jí nenechám píchnou a nevím jesly mám jít hned na gyndu nebo až 20.4 jak jsem objednaná děkuji za radu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.17 14:18

Dobrý den mám za sebou první injekcí antikoncepce Depo-provera chci se zeptat jestli to má účinek hned nebo to trvá nějakou dobu aby zabránila otěhotnění na 100procent

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.6.17 14:21

Dobrý den mám za sebou první injekcí antikoncepce Depo-provera chci se zeptat jestli to má účinek hned nebo to trvá nějakou dobu aby zabránila otěhotnění na 100procent

• Citovat
  • Upravit
1
2.7.18 19:37

Dobrý večer, může injekční antikoncepci používat 14-ti letá dívka ? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32086
2.7.18 19:40

tak co já vím, tak sexovat může oficiálně od 15 let, ne? takže nikoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
2.7.18 20:10
@terip18 píše:
Dobrý večer, může injekční antikoncepci používat 14-ti letá dívka ? :think:
Antikoncepce v injekci je svinstvo nejvetsi,ja na to doplatila.Uplne odrovnane hormony,jako v prechodu,pribrala jsem k dnesku 23kg,uz pul roku ji nemam a stale nemenstruuji.Spousta zen ma po vysazeni problem s otehotnenim.Urcite nedoporucuji,to uz jsou lepsi tablety.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
2.7.18 20:49
@terip18 píše:
Dobrý večer, může injekční antikoncepci používat 14-ti letá dívka ? :think:

Radši si hraj ještě chvíli s panenkama. Jsi pod zákonem, holčičko 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
2.7.18 20:50
@Maritina píše:
Antikoncepce v injekci je svinstvo nejvetsi,ja na to doplatila.Uplne odrovnane hormony,jako v prechodu,pribrala jsem k dnesku 23kg,uz pul roku ji nemam a stale nemenstruuji.Spousta zen ma po vysazeni problem s otehotnenim.Urcite nedoporucuji,to uz jsou lepsi tablety.

Taky jsem tu četla pouze negativní reakce. Musí to být darda pro tělo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.9.18 13:40

Zdravìm jà ted používàm tu injekci prvni mesic a spinim porad nevite jak to zastavit nebo cim????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32086
8.9.18 13:59

@ukana asi ničím, budeš muset počkat, až přestane účinkovat a víckrát si jí nedávat, já jsem po ní špinila půl roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.9.18 20:31

:roll: jezis tak to je blby????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.18 23:46

Já osobně tuto formu antikoncepce nedoporučuji… Nechala jdem si aplikovat již 2. injekci. Po aplikaci mam bolestivé boule po vpichu cca 2 týdny, už po měsíci podání první injekce mi vyrašilo hrozné akné, rychleji se mi mastí hlava a vypadávají vlasy, myslela jsem, ze se mi to srovná, ale 2. injekci je to ještě horší. Když jsem si přečetla příbalový leták, zjistila jsem, že jsou to vedlejší nežádoucí účinky. :zed:

• Citovat
  • Upravit
3
30.12.18 20:45

@zuzulenda ja mela depoproveru pul roku… a celou dobu jsem spinila a krvacela… pul roku jsem chodila s vlozkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
30.12.18 20:51

@olienka67 ja krvacela pul roku.. pak jsem vysadila… to bylo pred rokem a pul potom mi nasadil HA azaleu a krvacim furt doktor se tvari ze to je ok… pry to depoproverou neni ze je to rok a pul… neverim tomu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí