Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, já jsem po této injekci hodně přibrala, ale když jsme s tím přišla k doktorce, že mi to nedělá dobře, řekla mi, že to moje tělo prostě nepřijímá a že bych měla antikoncepci vysadit úplně. Je fakt, že mi je bez toho mnohem lépe. Necítím se unavená a kila (voda) šla dolů během pár měsíců.
Kamarádka měla Depo Proveru a naprosto tragická. Přibrala asi 15 kg a už to dolů všechno nedala. Taky proto, že ji to doktor nacpal ještě jednou s tím, že kecá a jak se to upraví. A ono nic. Tak nvm já bych do toho nešla. 90procent holek, co vím, že to měly, mají dost velké problémy.
Ahoj, co mám odkoukané od pacientek po těchto injekcích se přibírá a fakt dost. Hodně se mastí vlasy. Potom velmi často se po delší době objeví osteoporóza. Já osobně bych si to píchnout nenechala. To raději nějaké tělísko
Když dobře ta injekce sedne tak menstruace opravdu není, ale první aplikaci nech až na podzim. často ženy ze začátku trápí špinění a to je v létě blbé- někdy trvá 3 měsíce než si to sedne. To stejné platí pro tělísko.
Větší sajrajt si do těla už dát nemůžeš… A jestli přibereš ti neřekne nikdo.
Doporučila bych nekoketovat s externími hormony. Zdraví je přednější.
Jestli ti nevyhovuje Ha, tak tohle je 100× horší. Znám jen dvě ženský, kterým sedí a nepočítaně těch, co na ni nadávají…
Ahoj
Chtěla bych se zeptat, na zkušenosti s injekcí na 3 měsíce? Četla jsem, že někdo po tom zhubne nebo přibere, a že se může vytratit menstruace a nebo naopak nepřestat vůbec. Přemýšlím nad ní, jelikož mi prášky nevyhovují.