Antikoncepční injekce - zkušenosti

Anonymní
18.6.18 14:18

Antikoncepční injekce - zkušenosti

Ahoj
Chtěla bych se zeptat, na zkušenosti s injekcí na 3 měsíce? Četla jsem, že někdo po tom zhubne nebo přibere, a že se může vytratit menstruace a nebo naopak nepřestat vůbec. Přemýšlím nad ní, jelikož mi prášky nevyhovují.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18.6.18 14:20

Ahojky, já jsem po této injekci hodně přibrala, ale když jsme s tím přišla k doktorce, že mi to nedělá dobře, řekla mi, že to moje tělo prostě nepřijímá a že bych měla antikoncepci vysadit úplně. Je fakt, že mi je bez toho mnohem lépe. Necítím se unavená a kila (voda) šla dolů během pár měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
18.6.18 14:46

Kamarádka měla Depo Proveru a naprosto tragická. Přibrala asi 15 kg a už to dolů všechno nedala. Taky proto, že ji to doktor nacpal ještě jednou s tím, že kecá a jak se to upraví. A ono nic. Tak nvm já bych do toho nešla. 90procent holek, co vím, že to měly, mají dost velké problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.18 14:48

Ahoj, co mám odkoukané od pacientek po těchto injekcích se přibírá a fakt dost. Hodně se mastí vlasy. Potom velmi často se po delší době objeví osteoporóza. Já osobně bych si to píchnout nenechala. To raději nějaké tělísko :) Když dobře ta injekce sedne tak menstruace opravdu není, ale první aplikaci nech až na podzim. často ženy ze začátku trápí špinění a to je v létě blbé- někdy trvá 3 měsíce než si to sedne. To stejné platí pro tělísko.

• Citovat
  • Upravit
20767
18.6.18 14:52

Větší sajrajt si do těla už dát nemůžeš… A jestli přibereš ti neřekne nikdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4700
18.6.18 15:05

Doporučila bych nekoketovat s externími hormony. Zdraví je přednější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
18.6.18 15:07

Jestli ti nevyhovuje Ha, tak tohle je 100× horší. Znám jen dvě ženský, kterým sedí a nepočítaně těch, co na ni nadávají…

• Citovat
  • Upravit
19.6.18 15:04

Ano, je lepší nic nebrat když to tělu nedělá dobře..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí