Aplikace v mobilu pro ženy

39
3.12.15 11:36

Aplikace v mobilu pro ženy.

Ahoj holky, koukala jsem ze na Google play je hodne aplikaci co se tyce zenskych kalendaru, ja sama ted testuji dve aplikace s tim ze uz vim ze jedna stoji za prd.. tak se chci zeptat, pouzivate nejakou aplikaci nebo se spolehate na normalni kalendar ci kalendar od gynekologa?
Ja se momentalne spoleham na plikaci, prece jen mam telefon stale u sebe a nemusim myslet na to abych to nekam pak zapsala. Navic aplikace pocita i ovulaci, popripade si muzete zadat upozorneni na leky a tak podobne.
Tak jak jste na tom vy? 8) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20767
3.12.15 11:37

Používám kalendář na womenzone (vůbec se to nestydím napsat, protože tady se o ženský vůbec nestaraj :P :mrgreen: ) a je super, jsem nadšená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
3.12.15 11:42

Taky používám kalendář na womenzone. Na aplikacích mi vadí reklamy a platit za to nehodlám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
3.12.15 11:42

@radkka
To neznam, tak se na to juknu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13754
3.12.15 11:44

Používám fertlityfriend.com, ale jen když chci otěhotnět. Jinak to buď neřeším, nebo si píšu data do normálního kalendáře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
3.12.15 11:45
@Pajuna.H píše:
@radkka
To neznam, tak se na to juknu. :)

Koukni, za mě je nejlepší, co jsem viděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
3.12.15 11:48

Ja pouzivam prave aplikace, ta nahore mi prijde super, tak dole je nic moc..
Ten womenzone si prohlednu a popripade tez vyzkpusim :)
Me hde spise o to ze mam MS jak se to hodi ji a ta jedna apka mi to vypocita z prumeru, takze sice to neni presne ale cca to asi vi.. jr pravda ze tu nahore pouzivam prvni mesic takze nevim jak presne se trefi ale vypocitala mi to zatmi asi lepe nez ta dole.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
3.12.15 11:48

@Pajuna.H Já mám MeLady Calendar. Stačí mi to. Vyplňuje se tam dost infa, ze kterýho to pak „počítá“. Pípaji upozornění, i na nezapisování informací delší dobu. Za mě dobrý. :) Já bych to písemně taky nezvládala. Ten telefon mám u sebe pořád, tak když si vzpomenu, ťuknu poznámku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
3.12.15 11:50

Normální kalendář.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
3.12.15 11:51

@Pajuna.H Já mám cyklus 25-60 dní. :zed: A tenhle kalendář se trefuje s upozorněním, že se blíží MS s přesností na 3-4 dny. Po myslím 3 měsících vyplňování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
3.12.15 11:51

@MuffinkaM
Presne tel mam furt u sebe takze pomalu hned na wc muzu jen tuknou ze zacla MS a vic neresim :D proste apky jsou asi pro linejsi lidi co nechteji myslet na nejake zapisovani do kalendare.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
3.12.15 11:52

Byl by to dobrý podnět pro @admin :-) Bylo by fajn, kdyby tu ta možnost byla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
3.12.15 11:52

@Pajuna.H Tu druhou jsem také zkoušela a za chvíli jí vztekle vymazávala. Na womenzone se mi líbí, že si tam můžeš zapsat všechno, líbí se mi jak je graficky zpracovaný, nastavíš si to na svůj cyklus, dělám si tam graf BT, což bylo to hlavní, co jsem chtěla… za mě super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
3.12.15 11:53
@Mamasaurus píše:
Byl by to dobrý podnět pro @admin :-) Bylo by fajn, kdyby tu ta možnost byla :-)

Už jsem jim to psala, prý to zváží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
3.12.15 11:54

@Pajuna.H :D Asi tak. Ono při tom nepravidelným cyklu se taky těžko zapisuje, ten odhadovaný termín. V mojem případě bych si teď zaškrtla na kalendáři „prosinec“, ale jestli 1.12. nebo 31.12., to nevim. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák