Poradna duly
Jana Čurdová
Dashiky: a nevíš zrovna který?? ![]()
jinak já dneska taky byla na Ko a byla jsem tam dvě hodiny a nic moc teda, udělali mi stěry na toho streptokoka, dr řekl že je vše v pořádku že mám hrdlo sakrálně měkké uzavřené - nevím co to znamená, ale usuzuji, že se ještě nic neděje. a příští týden 5.4. další kontrola už i s monitorem ![]()
@Dashiky píše:
funguje jednička…
a nevis proc a na jak dlouho?
tak to netušim…Ale jdu tam v sobotu, tak se to třeba dozvim…:-)) páč s monitorem mám jít na porodní sál…
tak kdyz si vzpomenes, tak se zeptej, at vime, co to a proc to
planovany uzavery maji psany az na cerven, tak me to prave dost prekvapilo ![]()
no už teď, protože jdu v sobotu na ten monitor a pak s výsledkem na sál a doktor Sosna řikal že je stejnak teď otevřenej jen jeden…že je druhej uzavřenej, nevim proč a nevim dokdy. ![]()
Já už chci rodit!!! ![]()
Ahoj holky, obcas Vas smiruju
, ja jsem u Apolinare porodila vcera. Je pravda, ze funguje jen sal č. 1, dvojka nefunguje myslim z duvodu rekonstrukce, ale to nevim jiste. Nicmene registrovanych rodicek se to nijak netyka. Ted je treba tady na sestinedeli vedle volnej celej triluzkovej pokoj, takze s mistem asi problem nemaj. Ale nadstandard je nedobytnej. Kdybyste chtely naky info primo z „frontove linie“, dejte vedet ![]()
Ahoj witty jaký jsi mělA POROD? Vše dobrý a co doktoři a porodní asistentky jsou hodný jak dlouho jsi rodila? A holka nebo kluk? A váha?
Ahoj Witty vítej. Tak blahopřeji k přírustku
a kdy jsi měla termínek rodila jsi dřív? Nebo jsi březnátko ![]()
Mame Lucii, 3400 g a 49 cm, narodila se v 40+6, druhy den mi hrozil nastup na vyvolani, ptz monitory nebyly uplne OK, tak jsem zkousela ruzne vypuzovaci metody (chuze do schodu, horka vana+vino, masaz bradavek, dokonce domaci klystyr!), no a po 21 hod vecer mi zacala odtekat plodova voda, kolem pulnoci jsme jeli, kontrakce slaby, nepravidelny, otevrena na prst, takze na predpokoj a cekat do rana. Rano nalez trochu lepsi, branka na 2 prsty, ale porad nic vyraznyho a tou dobou jsem ani nijak extra netrpela. Pak priprava, horka sprcha a predtim jeste naka injekce na urychleni, nevim, co to bylo, ale pak nastalo peklo na zemi, behem hodiny a pul jsem se otevrela na 10 cm a porodila Lucii. Zebrala jsem jak chudak o epidural, ale uz se nestihl. Porodni poraneni nemam zadny,cvicila jsem s epinem a asi to funguje. Dr. respektoval porodni plan, kde jsem zadala, aby nedelali nastrih a nechali me vybrat polohu na tlaceni. Zkousela jsem klek, ale neslo to, nakonec jsem porodila v klasicky poloze. Porodni asistentka hrozne hodna, Dr. taky v pohode a tady na sestinedeli jsem z personalu jeste nepotkala nikoho protivnyho, takze v tomto smeru se neni ceho obavat. Jo a jidlo taky zadna katastrofa, kdyz pominu, ze se zrovna nezabyvaj tim, co je vhodny pro kojici a co neni. Kdyz srovnam svuj prvni porod pred 11 lety, ktery byl taky pomerne rychly, ale ne takhle prekotny, v kazdym pripade je lepsi rodit dyl a s min intenzivnima bolestma, nez to mit za hodinu z krku, ale malem u toho vypustit dusi. A navic se u tech pomalejsich porodu da vyuzit epidural, slysela jsem rozhovor vedle na boxu, kdyz jsem po porodu odpocivala, dr. rika pani: tak co dame si epiduralek? A ona evidentne zcela bez bolesti, ze by si ho teda dala
,takhle nejak jsem si to predstavovala u sebe, ale realita byla pak jina. Nicmene Lucinka je nadherna a zatim hodna jako andilek, takze jsem stastna jak blecha a vic neresim. Nestiham to po sobe precist, jdu kojit,tak omluvte chyby. Preju pohodove porody a zdrava miminka.
@terk4 píše:
Ahoj witty jaký jsi mělA POROD? Vše dobrý a co doktoři a porodní asistentky jsou hodný jak dlouho jsi rodila? A holka nebo kluk? A váha?
@Dashiky píše:
tak v pondělí už bude sál č.2 otevřenej.
Díky za info ![]()
WITTY ahojky
taky gratuluji k holcicce, at se vam dari
a diky za vycerpavajici popis ![]()
Dashiky no tak super, diky za info
co monitor, vsechno v poradku?
witty: také se úpřidávám k gratulacím..
monitor už naštěstí ok, takže za týden zase v poradně…už chci rodit
![]()