Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj všem, je tady někdo, kdo má hodinky od Jabka 3serie?? Potřebovala bych s něčím poradit… ????☺️ Děkuji ????
Nevim jak to správně napsat,aby to bylo pochopitelné…Potřebovala bych změnit KCal(kalorie) pro jakoby denní limit
Nastavila jsem si omylem 510KCal a chtěla bych si to změnit na 410KCal nebo jak to bylo......Děkuji
![]()
@Karolína117 ťukneš na ciferník s pohybovou aktivitou, pak sjedeš dolů, kde máš výčet pohyb, stání, cvičení. Dlouze podržíš pohyb a objeví se ti změnit denní cíl. A máš to ![]()
@Čičorečka Mám je pár dní, tak se to ještě učím.....Ale zatím jsem nadmíru spokojená
![]()
@Čičorečka Můžu se ještě zeptat? Dostala jsem k hodinkám takový podstavec na noční stolek…Zabudovala jsem do nej nabiječku..Když je nabijim, tak na hodinkách naběhne jakoby režim nočního stolku..Ze se to po určitém intervalu rozsvítí s je z toho jako budík…A když nenabijim, tak nic..Jde to nějak nastavit, aby to fungovalo i přes to, ze nebudu nabíjet? ![]()
@Karolína117 no, čoveče, já takový stojánek nemám. Mám stojánek a je to přímo nabíječka, tak prostě nabíjí vždycky, když tam je. Vypadá takhle. Co máš ty?
@Karolína117 tak to ti neporadím. Já to nepoužívám. Ale zatím jsem našla tenhle článek https://support.apple.com/cs-cz/ht205045 Tak třeba ti to napoví ![]()