Aqualand Moravia
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Nelisa Nene, to bylo jako celkově…včera jsme byli v aquaparku a bylo to to samé - pálilo to jak čert, musí se s tím počítat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mukula píše:
Kruhy jsou tam opravdu zakázané a ani jsem nikoho z kruhem neviděl, ale ono je to logické… vemte si, že by se v tom bazénu sešlo 20 děcek z kruhem.. No to by se z toho ostatní lidi zbláznili.. To prostě nejde.. Takže buď motýlky nebo brouzdaliště.. Podle mě stejně děcko co neumí aspoň trochu plavat nemá do bazénu kde nedosáhne co lézt…
To jsou ty bazény tak malé? Mně to přijde normální, kam jinam má to dítě kruh nosit, do brouzdaliště těžko. My jezdíme do Maďarska a tam není problém, v normálním dospěláckém bazénu jsou s rodiči i kojenci, větší děti s kruhem běžně. Ono to ty děcka v nějakém počuraném brouzdališti taky nebaví, chtějí být s rodiči v normálním bazénu, ale s rukávkama je to tak na utopení a neustálé nervy. Pokud nevezmete monstr kruh, nevidím v tom tak šílený problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sonix píše:
To jsou ty bazény tak malé? Mně to přijde normální, kam jinam má to dítě kruh nosit, do brouzdaliště těžko. My jezdíme do Maďarska a tam není problém, v normálním dospěláckém bazénu jsou s rodiči i kojenci, větší děti s kruhem běžně. Ono to ty děcka v nějakém počuraném brouzdališti taky nebaví, chtějí být s rodiči v normálním bazénu, ale s rukávkama je to tak na utopení a neustálé nervy. Pokud nevezmete monstr kruh, nevidím v tom tak šílený problém.
Zakázaný kruhy? Super. Dítě nemá co dělat v bazénu, když neumí plavat…! a je fakt, že když tam každou chvíli do tebe drbe děcko z kruhem, asi nebudeš moc nadšená… Já to teda úplně nesnáším. Takže
hore za tento zákaz
.
Počůraném brouzdališti??? To snad ne… mají mít plenu ne? Bez ní by to taky mělo být zakázáno. Nebo by si děcka rodiče měli nejdřív vychovat než s nimi jdou na bazén… když teda nechtějí do poch…brouzdaliště to jdou načůrat i do normálního jo? No to mě podrž teda
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MiskaKosa Já se teda nechci nějak dohadovat, ale myslím že at plínka do vody tak plavečky pro miminka(ty neoprenové) jsou dělané tak aby udržely stolici. Když se miminko počůrá propustit to může. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Edita27 píše:
@MiskaKosa Já se teda nechci nějak dohadovat, ale myslím že at plínka do vody tak plavečky pro miminka(ty neoprenové) jsou dělané tak aby udržely stolici. Když se miminko počůrá propustit to může.
Zákaz miminům do bazénů
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MiskaKosa Tak myslím že by to musel být zákaz i min. 50 % dospělým. To by jsme se divili kolik lidí jsou prasata a klidně se vyčůrají do vody páč se jim nechce zrovna přerušovat zábava v bazénu a jít na WC. Proto jsem přestala chodit na veřejné bazény. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MiskaKosa píše:
Zakázaný kruhy? Super. Dítě nemá co dělat v bazénu, když neumí plavat…! a je fakt, že když tam každou chvíli do tebe drbe děcko z kruhem, asi nebudeš moc nadšená… Já to teda úplně nesnáším. Takžehore za tento zákaz
.Počůraném brouzdališti??? To snad ne… mají mít plenu ne? Bez ní by to taky mělo být zakázáno. Nebo by si děcka rodiče měli nejdřív vychovat než s nimi jdou na bazén… když teda nechtějí do poch…brouzdaliště to jdou načůrat i do normálního jo? No to mě podrž teda
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A když by to tebe drbalo děcko s rukávkama, které sebou mlátí víc než to s malinkým kruhem, to by ti nevadilo? Nechápu, proč by dítě nemohlo jít do bazénu, když neumí plavat, to by se děti asi nikdy plavat neunaučily, když je tam s rodiči, tak snad není problém. V opačném případě my tedy asi nemáme co v tom aqualandu dělat a raději budeme dál jezdit do Maďarska.
Jinak zažila jsem běžně, že hodně malé děti byly v brouzdališti bez plenky, jen v plavečkách a ta voda podle toho vypadala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MiskaKosa Jo ještě nechápu proč by mělo např. 3 leté dítě čůrat do velkého bazénu. To snad už umí říct že chce jít na záchod ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sonix píše:
A když by to tebe drbalo děcko s rukávkama, které sebou mlátí víc než to s malinkým kruhem, to by ti nevadilo? Nechápu, proč by dítě nemohlo jít do bazénu, když neumí plavat, to by se děti asi nikdy plavat neunaučily, když je tam s rodiči, tak snad není problém. V opačném případě my tedy asi nemáme co v tom aqualandu dělat a raději budeme dál jezdit do Maďarska.
Jinak zažila jsem běžně, že hodně malé děti byly v brouzdališti bez plenky, jen v plavečkách a ta voda podle toho vypadala.
Někteří lidé svým dětem nepořizují zrovna malinkatý kruh… A už kolikrát jsem dost ostře vyjela po těch rodičích ať si to dítě zklidní! takže bod pro ně! Ještě doufám, že tam jsou pleny pro mrňata povinné a už by to bylo ok ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Edita27 píše:
@MiskaKosa Jo ještě nechápu proč by mělo např. 3 leté dítě čůrat do velkého bazénu. To snad už umí říct že chce jít na záchod ne?
Jak jsi psala… je to pohodlnější do vody
i když to teda jako nechápu, jak může být někdo takové prase
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mukula píše:
Kruhy jsou tam opravdu zakázané a ani jsem nikoho z kruhem neviděl, ale ono je to logické… vemte si, že by se v tom bazénu sešlo 20 děcek z kruhem.. No to by se z toho ostatní lidi zbláznili.. To prostě nejde.. Takže buď motýlky nebo brouzdaliště.. Podle mě stejně děcko co neumí aspoň trochu plavat nemá do bazénu kde nedosáhne co lézt…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MiskaKosa Je to pohodlnější, ale právě že dobře vychované dítě si řekne. Já bych se bála spíš těch dospělých. Já osobně mám 3 letého syna a řekne si vždy když je v bazénu(doma) a neumím si představit at je to pohodlné jak chce, že bych mu řekla vyčůrej se do vody.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MiskaKosa píše:
Někteří lidé svým dětem nepořizují zrovna malinkatý kruh… A už kolikrát jsem dost ostře vyjela po těch rodičích ať si to dítě zklidní! takže bod pro ně! Ještě doufám, že tam jsou pleny pro mrňata povinné a už by to bylo ok
No my třeba máme malinký kruh, co malýho těsně obepíná a má ten nejmenší průměr, takže v pohodě, malej je navíc úplně v klidu, nedivočí, není to žádný mimino, má 4 roky. Mně když už spíš vadí ty děti s rukávkama, které jsou rády, že se vůbec drží nad vodou a cákají a kopou všude kolem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.