Aqualand Moravia
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Vždyť jsem tu psal psal že pro hlavní cílovou kategorii děti tam nejsou v vhodné atrakce a když děti trochu vyrostou tak už jsou braný jako dospělý.
Ale na skluzavky stále nemůže protože je tam i věkový limit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martin 35 píše:
Vždyť jsem tu psal psal že pro hlavní cílovou kategorii děti tam nejsou v vhodné atrakce a když děti trochu vyrostou tak už jsou braný jako dospělý.
Ale na skluzavky stále nemůže protože je tam i věkový limit.
Já jsem nečetla celou diskusi, takže nevím, co kdo psal..
Však právě, to se mi tam nelíbí..Přijde mi, že děcka jsou akorát zklamané, že na nic skoro nemůžou.. ![]()
- Citovat
- Upravit
No ještě jsem psal ze je to architekt sprasil. ![]()
Tohle je třeba Therme Erding u mnichova. (na tom videu ale není Galaxy Erding se skluzavkama)
http://www.youtube.com/watch?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byla jsem tam před měsícem. Draho asi tak jako v Rakousku.
To by nám tak nevadilo, nýbrž to, že večer byla již velmi znatelně studená voda
a ta předražená restaurace nám vyrazila dech totálně! Nepoživatelné jídlo, výběr ze zákusků příšerný a chuť kávy otřesná.
- Citovat
- Upravit
Ahoj, byl jsem tam dnes s dětmi (13 a 16 let) od 10:00 do 13:00, takže cena byla ta levnější. Řeknu Vám za dráž bych tam nejel. Sice to nebylo tak nejhorší, ale i taj jsem byl opravdu velice zklamán. Všechny tobogány jsou najednou v provozu údajně jen o víkendu. V týdnu se tobogány pouští jen asi 3 najednou a to každou hodinu jiná trojice, takže pokud tam pojedete plavat jen na 3 hodky, tak se může stát, že všechny tobogány nestihnete vyzkoušet. A ještě musím říci, že z těch pár skluzavek jsou k něčemu jen asi 2 skluzavky z ostatních budete opravdu hodně zklamáni. V restauraci celou dobu nebyl ani jeden návštěvník a ni já jsem tam nebyl, ale bylo otevřeno. Předpokládám, že pokud neslevní a nenatáhnou tam lidi tak aqváč zavřou.
- Citovat
- Upravit
Tak jsem na to zvědavá, chystáme se ve čtvrtek se třema dětma, koupila jsem na slevomatu rodinné celodenní vstupné za 490 kč, tak uvidíme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tam byla již dvakrát, ale už mě tam neuvidí. Tobogány jsou většinou pro dva. Wellness není vůbec žádný relax nikdo tam nedodržuje klid.Oni se dlouho neviděli a potřebují si pokecat, ale na to je hospoda a né sauna kde je vířivka, a hučí to tam více než v hospodě. POkud bych chtěla jít do hospody tak bych tam šla, ale těšila jsem se na relax za nehorázné peníze, ale smůla. Od ted jezdím do LAA to je jiné kafe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nikdy vice!!
Aquland Moravia NIKDY VICE!!! Proc? Viz clanky ostatnich.. Prijel jsem tam ze zvedavosti. Bydlim jen 17km od aqualandu a 25 km od Laa. Proste zkouska, nic jineho. Vysledek? Bazen s vlaznou vodou, polosero, venkovni bazeny zavrene (asi by se muselo ohrivat vice vody). V hale s atrakcemi neuveritelna kosa, tobogany zapinane na stridacku po hodine. „Horky“ bazen, jak ho zname z Laa, vubec nehledejte. Ano, v aqualandu jsou 2 takove bazeny, nicmene MINIATURNICH rozmeru ca. 4×8m s hloubkou asi 80cm. Po slane vode ani pamatka. Aktivne lze tedy vyuzit v podstate jen hlavni bazen s vlaznou vodou, kde me neuveritelne stvaly PONORENE nerezove prekazky, ktere pod hladinou nejsou videt. Nekolikrat jsem se pri plavani pekne prastil. V restauraci zima, jidlo jen ohrivane, hranolky z mrazeneho sacku sup do fritaku, ceny nehorazne. Jak rikam, Laa nema konkurenci a majitele aqualandu urcite brzy zavrou. Cena 450 Kc na 3 hodiny je prehnana, zvlast, kdyz si znovu uvedomim kvalitu sluzeb. V Laa je cena 15 Euro /3 hodiny, pripadne pro 2 dospele v jedne skrince po 14 E / 3 hodiny, coz je ca. 400 Kc, resp. 370 Kc / 3 hodiny. Pokud jde vice lidi, je uspora jiz znat. Vse je otevrene, voda je horka i slana. Majitele Aqualandu evidentne nemaji pojem o ekonomice provozu. V dobe, kdy opodal stoji zabehla Laa, kam se pro preplnenost obcas ani nejde dostat, oni postavi neco podobneho ani se nesnazi konkurovat!!! To, co tam predvadi, to totiz zadna konkurence neni. Aqualand Moravia NEDOPORUCUJU!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak, jako tam to teda v rakousku drahy neni.. 450Kc neni 15 euro..
http://www.therme-laa.at/…cz_final.pdf
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pjotri já teda bydlím jen 7km od aqualandu ale ještě jsem tam nebyla. A do Laa nám jede autobus. Můžu se zeptat jaké jsou ceny v Laa myslím jako třeba jídlo a pití, kdybych tam chtěla vyrazit s dětma. A je tam něco i pro menší děti? V Moravii nic pro ně není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Laa je i dětská herna někdy s programem. Na velikonece měli děti soutěž a dostaly odměnu. Pak je tam dětský bazén. relaxační zona, sauny textliové caa. 4 druhy v ceně základu, pak ruzšířené ale tam nesmí. Záchod všude i toal. papírem. Já tam byla už aspon 12 x
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Cena jidla je ruzna, ale ne vyssi, nez v moravii. vyber je vetsi. rozdil v cene vstupneho v laa je takovy, ze se urcite vyplati tam i neco snist..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prodám Celodenní vstup do Aqualand Moravia pro 2 dospělé osoby a 1–3 děti s výškou do 140 cm,
Jednorázový vstup do wellness pro 2 dospělé. Cena 490. Platný do 16.2.2014. Platí pro pracovní dny.
Jsme až z Českých Budějovic. Nějak nám to nevychází…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.