Aqualand Moravia

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3030
2.4.15 16:00

Jak v Aqualandu Moravia- Pasohlavky tak v Laa jsem byla mockrát. Obojí máme kousek. Cenově to výjde skoro na stejno. Raději teď jezdíme do Agualendu do Saunového světa: Forum Romanum. Je to spíš pro dospělé. Agualend je podstatně větší a i v létě venkovní prostory a využití je větší. Hlavně pro děti. Využíváme taky slevomatu na celodenní vstupné + vstup do saun. O svátcích a prázninách je to narvané, ale to všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
21.6.16 09:42

Pásnké plavky???

Ahoj, zajímalo by mě, jestli muži musí mít plavky slipového nebo boxerkového typu nebo můžou mít i ty „kraťasové“??? V pravidlech jsem našla, že jen ty uplý, ale zajímalo by mě, jak je to v praxi… díky, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
21.6.16 10:20

Manzel mel kratasy a nikdo nic nerikal. A nebyl sam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
21.6.16 10:26
@Eneer

Může mít kraťasy, myslím si, že polovina chlapů by na sebe slipové plavky nevzala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
21.6.16 10:43

Díky moc za info, holky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
4.8.16 19:18

Zdravím,
chtěla jsem se zeptat maminek, jak je to s atrakcemi co se týče dětí. Chystáme se tam s přítelem do aqualandu Moravia a oba máme 4 leté děti a tak jsem chtěla vědět, zda tak malé mohou na tobogány…popř. kolik by jich tam bylo pro ně bezpečných. A jak je to s cenami jídel..? A ještě jeden dotaz, pokud koupím přes internet, chtějí vytisklou vstupenku, možná hloupá otázka :oops:, ale opravdu jim stačí klasicky z černobílé tiskárny. Děkuju moc za odpovědi :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
4.8.16 21:05

Ahoj, dobra náhoda. Jedeme tam o víkendu, máme dceru 4,5let. My si vstupenku ( respektive permanentku jen objednali) a pak jen jsem řekla jméno a kód. Jinak atrakce… Je to horší, ze dospělí se moc nevyřádí. Pro děti jsou vnější i vnitřní hrací bazénky, uvnitř žluto oranžová klouzačka (píšou sice od 120cm a 6.ti let, ale my chodili normálně i bez rukávků, voda při dopadu cca 30cm.). Pak ještě žlutý tobogan s kruhem pro dva taky zvládla. A to je to zizalka (110 cm a 16kg). Jídlo cenově ujde, svíčková asi za 179, ale výborná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
17.2.17 21:56

Mam dva vouchery na celodenni vstup do aqualandu moravia. Platne do 10.3. Nechcete nekdo? Koupila jsem na slevomatu za 600,–..necham za 400,–. Mame to daleko, nestihneme vyuzit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
17.2.17 23:58
@lupeni píše:
Mam dva vouchery na celodenni vstup do aqualandu moravia. Platne do 10.3. Nechcete nekdo? Koupila jsem na slevomatu za 600,–..necham za 400,–. Mame to daleko, nestihneme vyuzit.

Poslala jsem zprávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.17 06:58

Za ty penize a projety benzin vam stokrat radsi doporucuji TROPICAL ISLAND v Drazdanech, je to sice v Nemecku, ale je to blizko, s tim vstupnym je to na stejno a je to tam naprosta nadhera. To aspon stoji za to. Podivejte se na nejake fotky na netu.
Aualand Moravia mi prisel nebezpecny, vsude ostre hrany, vyjedete z atrakce a deti cely dobity..

Zas tak super bych rekla ze to nebylo, ja osobne uz tam nepojedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
18.2.17 07:11

@Ghanaian Princess tam me uz nikdo nikdy neuvidi. Nebezpecny jak prase. Vubec se mi tam nelibilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
18.2.17 07:15

@Ghanaian Princess btw Tropic je spis u Berlina ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.17 07:54

Ja se trosku upsala, protoze vim ze jsme tam jeli od Drazdan jeste kus :D Jo, je to spis k Berlinu, ale zhruba na puli a neco cesty od Drazdan.
@Šarlota4 Kde se ti to zdalo nebezpecne? V Moravia nebo Tropical?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
18.2.17 07:58

@Ghanaian Princess V Moravii prave hruza. Do Tropicalu se chystame bud letos nebo pristi rok. Nasi mlady jsou 2 a chtela bych, aby si to uzila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
18.2.17 14:03

@Ghanaian Princess tak těžko můžeš srovnávat Moravii s Tropicalem, to je jako bys srovnávala trabanta a meďoura :lol: :mrgreen:

Ale chtěla jsem se zeptat na jinou věc, o prázdninách se tam v těch končinách budeme pohybovat, neznáme to tam… ale máme zhruba stejně daleko Moravii a Laa.. co je lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.