Aqualand Moravia
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Moise ![]()
V Laa ja byla kdysi s partnerem a na romantiku to bylo super. Ale pro deti za me neeee. To je vhodnejsi aqualand, vice zabavy.. Ale byla jsem tam pred 5 lety, treba se to zmenilo..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Laa se to trošku změnilo je tam i více saun textilních aa podobně. více zábavy pro děti, ale jako v Moravii ne. tam nepojedu ani kdybych ten lupen měla zadarmo. Pro mě je dobrá tatralandia nebo City Poprad. cena dobrá i dosti zábavy pro děti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jídlo v aqualandu
Ahojte, máme v plánu jet do aqualandu, ale řeším co s jídlem. Četla jsem, že jídlo v restauraci je drahé a ne moc dobré. Někdo psal, že si brali sváču, to si ale zase nedokážu vůbec představit, že vytáhnu sváču a budu u vody tlačit řízek? Máme jet na celý den, tak mě ještě napadlo nějaké ovoce a pak až po koupání při cestě zpět se nadlábnout?
díky za tipy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dika008 Ahojky, jídlo je tam fakt předražené a skoro žádný výběr. Určitě si s sebou vemte nějakou svačinu, hromada lidí tam je s velkýma taškama se svým jídlem a pitím. Když si zaberete lehátka ve vrchním patře, tak nebudete tak na očích a budete se citít „líp“. Ale určitě nebudete jediný kdo vybalí řízek nebo toast. Jezdíme tam pravidelně a vždy je tam hromada lidí se svačinami.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky kdo jste byli da se jit i s kocarkem? Ctu ze dovnitr jsou nutne nejake navleky ale ven staci bez? A kudy tedy pojedu s tim kocarem ven musim nejak spesl pokladniu? A jeste jsou tam nekde stiny kdyz ji v kocare uspim abych ji mohla nekde „uklidit“ do stinu? A ma tam byt nejaka chill out zona tam se muze normal nebo to je nejak zvlast placene? Maji tam zajimave postele
ze bych se taky natahla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Velmi předražený aqua-park, nevhodný pro menší děti do 5 let
Přicházeli jsme s nadšením a odjížděli jsme se zděšením. Voda pro malé děti, je upravená jezerní. Deklarovaná teplota 30 stupňů byla od 8 stupňů menší ![]()
Děti mají zakázané nafukovací kruhy! Byli jsme na to upozornění pracovníky „aqualandu“. Mohou mít pouze nafukovací rukávky. Přebalovací pulty mají 2 na celý park. Navíc u šaten není žádný, takže malé dítě přebalujete na zemi. Do šaten se chodí přes sprchy. Ty jsou otevřené a spousta neukázněných mužů prochází dámskými sprchami s krátkou zastávkou (hovořím zde hlavně o cizincích). Ceny jídel a nápojů jsou přehnané. Platí se i za skříňku na cennosti! Ta největší hrůza jsou ovšem zaměstnanci, byli to spíše brigádníci - neochota, otrávenost a lenost. Od pokladny až po restauraci. Atrakce jsou však zajímavé a pokud je málo návštěvníků, pak si starší děti i rodiče zábavu užijí.
Navštíveno v srpnu 2017
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jezdime tam pravidelne uz asi 5 let. Ted ma dcera 3 a supr, nemuzu si stezovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@scentini píše:
Jezdime tam pravidelne uz asi 5 let. Ted ma dcera 3 a supr, nemuzu si stezovat.
neni aqualand otevřenej teprve 3 roky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Filip2112 divíš se věcem, které jsou naprosto běžné, nafukovací kruhy jsou zakázané i v menších běžných aquaparcích
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinKa36 píše:
neni aqualand otevřenej teprve 3 roky?
Nevim presne, ale pamatuju, ze jsem tam byla uz tehotna. A to byl podzim 2013.
tak asi 4 roky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Filip2112 nase ma dva roky a v zivote se tak nevyradila
za nas super a kruhy zeptej se instruktoru plavani a vsichni do jednoho ti reknou ze nejsou bezoecne…
@scentini ano otevren nekdy pred letem 2013 my tam byli poprve s dcerou letos ma dva roky a naprosty luxus nemohla jsem ji dostat pet hodin z vody
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sonulicka píše:
@Filip2112 nase ma dva roky a v zivote se tak nevyradilaza nas super a kruhy zeptej se instruktoru plavani a vsichni do jednoho ti reknou ze nejsou bezoecne…
@scentini ano otevren nekdy pred letem 2013 my tam byli poprve s dcerou letos ma dva roky a naprosty luxus nemohla jsem ji dostat pet hodin z vody
No jsem to trochu spletla. Me uz dcera plave, ale loni tam mela tskovou tu penovou rybicku kolem tela a nikdo nic nerikal
.
Jo a jeste jsem si vzpomnela, ze jsme dceru nemohli dostat z toho bazenovyho baru ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechci zakladat novou diskuzi, tak se zkusim zeptat tady:Byla jste nektera v tehotenstvi v aqualandu moravia? Ja jsem ve 24+0tt. Zitra jdu k dr.tak ze ho samozrejme zeptam, jen by me zajimalo zda jste tam nektera s pupikem byly a jake to bylo? Nebo je to hazard a radsi mam zustat doma? Diky za pripadnou odpoved
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebyl někdo tento týden? Kolik tam bylo lidí a jak je to s čekáním ve frontě na atrakce? (Jarní prazdniny )Děkuji ta info.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@UŽIVATELKA32 na strankach aqua landu jsou live web kamery a da se podivat kolik je tam cca lidi v bazenech. Lepsi radu nemam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.