Aqualand Moravia

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1103
7.9.13 22:08
@Heineken píše:
@martin 35
Jinak samozřejmě s těmi razítky ze zkušeben s Tebou souhlasím, u nás je všeobecně problém, že „papírově“ je většinou všechno v pořádku, ovšem skutečnost je bohužel jiná.

Fotky jsou z 3.8., PS nejlepší bude když si to s aqulandem vyřídí poškození, a WhiteWaterWest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
7.9.13 22:49
martin 35 píše:
Fotky jsou z 3.8., PS nejlepší bude když si to s aqulandem vyřídí poškození, a WhiteWaterWest.

Tak to může bejt, na začátku to podělali a pak to změnili, když se něco stalo.
Teď si teda zpětně uvědomuju, že ta výška byla včera přelepená na těch tabulích, co jsi sem dal tu fotku, tabule je světle modrá a u výšky by tmavší modrej obdélníček a na něm číslo 140.
Nicméně to teda vypadá že se chybama jsou schopni učit, takže většinu závad by mohli odstranit. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
8.9.13 00:40

Hmm to jsem zvědavej jak tam dodatečně postaví výtah na rafty, bez něj to nepůjde protože to lidi nemůžou nahoru vytáhnout, a na jiném plavidle než je raft to nebude bezpečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Romca546
8.9.13 08:51

Muzu se zeptat kolik tam bylo vcera lidi? Nerada bych tam byla v narvanem poctu. Chceme tam dnesnjet.. Ale bojim se ze tam venku bude opravdu plno. dekuji

• Citovat
  • Upravit
38179
27.9.13 15:37

Teď jsem se díval na nový ceník vstupného a musím říct, že je to pro mě velké zklamání.
Doufal jsem že zlevní, když budou venkovní bazény zavřené, dva tobogány taky a předpokládám i nižší zájem, ale bohužel tomu tak není.
Naopak vstupné které jsme využívali my nenápadně o 100 % zdražili.
Rodinné vstupné za 890,– které dřív platilo od 15:00 do konce, tedy do 21:00 teď platí pouze 3 hodiny, takže bychom si ho museli koupit dvakrát.
Naštěstí máme bazén doma a bez tobogánů na které se stejně stojí fronty se obejdeme.
Ceník platí do 23.12. tak jsem zvědavej co za kulišárnu zase vymyslí od Štědrého dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
27.9.13 15:44

@Heineken no tak to je mazec :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartinP
1.10.13 12:57

Byli jsme tam před dvěma týdny kdy vstup od 17:00 stál 290 dospělý voda měla 35 stupňů tobogány super to je pravda. Teď jsme tam byli znova v sobotu za dva týdny zvedli ceník na 450 a vodu ubrali na 30 stupňů a dobu zkrátili o hodinu. V celým aquaparku zima jak sviňa taký se nedivím že tam bylo max 20 lidí z toho 15 od nás. Před dvěma týdny jsem byl velice nadšeny teď co jsem tam nalákal tolik lidí velké zklamání a za mě musím říct že příště raději opět do LAA. A to neříkám ještě nic na to že dvakrát co jsem tam byl tak mají zavřené ty hlavní tobogány

• Citovat
  • Upravit
38179
1.10.13 15:26

Při téhle cenové politice to půjde asi brzo do kopru. :think: :nevim:
Počítám že investoři hodně znervózní přes zimu, budou se to snažit dohnat v létě a pořádně zdraží. :think: :nevim:
Nám teda zrovna dneska přišly z TESCA dvě dospělé celodenní vstupenky zdarma, tak dokoupíme ještě pro děti a zajedeme tam, ale dávat 890,– za rodinu na 3 hodiny je úplný nesmysl. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
1.10.13 15:28

Tak jsem byla nadšená, že budeme mít ne tak daleko nějaký větší aquapark ale když to tak čtu, tak mě nadšení přešlo a ani nemám chuť se tam jet podívat. Jsou to fakt vydřiduši :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
1.10.13 15:37

Já jsem nadšenej byl, nám se tam líbilo a na vyzkoušení určitě doporučuju, ale oni jsou hrozně nepředvídatelní, vůbec nevíš kdy kterej tobogán zavřou, jejich internetový stránky jsou hrozně zmatený a podle stánek funguje skoro vždycky všechno a úplně nepředvídatelně mění ceny. :think: :nevim:
Hlavně teď mě to překvapilo, když zavřou půlku bazénů, dva venkovní tobogány a zároveň s tím vstupné které jsme nejvíc používali o 100% zdraží. :think: :nevim: Čekal jsem opak, ještě jsem dětem sliboval že si tam v říjnu zajedeme, že to bude určitě levnější a místo toho kdybychom tam jeli odpoledne tak abych hlídal čas, abychom nepřetáhli ty 3 hodiny které máme zaplacené.
Navíc mi připadá že dobře už bylo, jsem rád že jsem se tam stihl podívat na začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
1.10.13 17:39

No já jsem moc zmlsanej mé oko bezpečáka se zděsilo v okamžiku kdy jsem vyděl první oficiální fotky. A uvnitř je to fakt ošklivé ten architekt to prostě nezvládnul.

A marketingove oddeleni to nezvládlo cenově a komunikacne, kdyby to bylo na mně tak bych v letě dal o něco drazsi vstupne a k tomu by byly tak 2 vstupy zadarmo v na podzim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
1.10.13 18:28

Podle mě to byly buď v létě zaváděcí ceny a pak věděli že začnou plíživě zdražovat nebo dělá marketing nějakej magor, co spolíhá na to, že když se po prázdninách zavřela všechna koupaliště na Jižní Moravě, tak všichni lidi se nahrnou do Pasohlávek, což je samozřejmě blbost, v zimě lidi nemají potřebu trávit celý dny v krytým bazénu.
Podle mě jsou schopni nalákat lidi maximálně na nějaké slevové akce, ale v tomhle počasí musí jít s cenami v těch akcích hodně nízko.
Navíc poloha aquaparku není taky nic moc, kdyby to bylo u velkýho města, tak by měli víc šancí to zaplnit, teď v zimě jim tam málokdo pojede kvůli pár hodinám koupání víc než 50 kilometrů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
1.10.13 19:28

Hele když to bude dobrý tak tam lidi pojedou i 100km, v tomto případě tam malé děti nevezmu protože tam pro ně není niz zajímavého navíc je to s bezpečností na štíru.
Prostě když postavíš mizernej aquapark tak bude mít mizernou spádovost a MOravilandia je mizerná je jen mnohem větší ale moc nepřevyšuje aquaparky v okolí pokud to srovnám s hlavní cilovou kategorií a to jsou děti tak bych řekl že je dokonce horší než aquadream na Barandově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
11.10.13 14:56

Tady najdete kompletní recenzi na tento aquapark:

http://www.ctyripe.cz/…and-moravia/

Pouze vlastní názor :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
27.10.13 15:09
@aanonym088 píše:
Byli jsme včera, vstupné za 490 na celý den (oproti Praze jsou ceny dobré). Rodinný vstup je nějak za 1100 a u dětí je omezená výška 140 cm. Hodně lidí si tam stěžovalo na to, že jejich 10 leté děti mají víc jak 140 cm a tak nemůžou mít rodinné vstupné. Jo a co se týče ještě toho rodinného vstupného-tak děti můžou jen na některý aktrakce (tam se dítě považuje opravdu za mrňouse).

To nám tam dost vadí..Malý má 110 cm a na nic tam nemůže..Přitom už jezdí sám na skluzavkách i tobogánech už přes rok.. :cert:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.