Aqualand Moravia

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38179
7.9.13 13:06
martin 35 píše:
@EvaG neníto obyčejné koupaliště je to to nejzkurvenejší koupaliště, to vám fakt nevadí že je to o zkurveně nebezpečné, @Heineken kamikadze není špatnej kůli úzkému dojezdu ale kůli špatnému dojezdu jen totální hovado může udělat dojezd z rychlé skluzavku do vody tyto skluzavky mají mít dojezd nad hladinu zajeď si do skutečného akvaparku ať to máš s čím srovnat. Na RacerRace si lidi rozbýjejí hlavu o betonový sloup, na Uwave bylo málo vody a člunu se tam zadrhly po najetí na suché místo a nasledoval držkopád jen nevím jestli tam pouštěli míň vody než mněly nebo zda je to konstrukční vada. Na tom trychtýři se spousta lidi co jede na inner tube překlopí. Za průsery na Abyss zase může šetření ten kulatej raft kterej na něj patří je strašně těžkej a lidi ho nahoru nevytáhnou, jenže to jim nedošlo a škrtly výtah pro rafty a když se tam pár lidí vážně zranilo tak to zavřely. K tomu si vem, že tam nejsou atrakce pro děti od 4-10 let. A vyjde ti že ten architekt co to dělal byl méntálně postiženej. Vždyť i vnitřek bazénu je proti ThermeErding hnusnej, samé nesmyslné mosty žádná zeleń.

Co na to říct? :think: :nevim:
Snad jen když se ti tam nelíbí, tak jezdi jinam, do skutečných aquaparků. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
7.9.13 13:16
martin 35 píše:
ThermeErding!!!
http://www.youtube.com/watch?…http://www.groupon.de/…ing/26121778

Ideální na odpolední výlet s dětmi, to se musí nechat, jedna cesta 5 hodin. :roll: :roll: :roll:
Mimochodem taky mám radši německé dálnice, než českou D1, ale mám dostatek inteligence na to, abych tady neblábolil ať po ní lidi nejezdí, protože je nekvalitní a nebezpečná.
A stejně tak je to s aquaparkem, jsem rád že tady je i s jeho chybami, protože můžu počkat na děti v poledne u školy a za půl hodinky jsme ve vodě.
Tož tak. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
7.9.13 13:27
martin 35 píše:
No jenže tam nemáš rodinné vstupné to dostaneš pouze na děti které na nic nemůžou, a děti nad 140 platí plnou sazbu, a navíc pokud je jim mín než 11 tak stejně na nic nemůžou. PS v praze mají aspoň atrakce pro děti ale pokud srovnám cenu permanentek praha- cizina tak je cizina levnější.

Měl by sis o tom něco zjistit, než začneš psát. :think: :nevim:
Spíš bych to napsal tak, že děti v rámci rodinného vstupného na některé atrakce nemůžou a využít rodinné vstupné opravdu naplno se těžko někomu podaří, protože málokdo má čtyři děti do výšky 140 centimetrů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
7.9.13 13:29
Mišanila píše:
Nikde jsem si teda nevšimla, že by tam děti nesměly mít kruhy, to čtu až tady. Ty naše je měly a nikdo nic neřekl.

Co jsem si všiml, tak s kruhy, ale ani s rukávky se nesmí do části bazénu s vlnobitím, za to posílali děti dozadu, do mělčí části.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
7.9.13 13:35
Mišanila píše:
To místo okolo tobogánů je hrozně ošklivé, vypadá to tam jak nějaká strojovna, žádná zeleň, nebo aby to bylo nějak upravené, architekt byl asi dost mizerný, určitě se to dalo udělat líp.

Mám stejný pocit, předpokládám že architekt u toho vůbec nebyl, řešily se podle mě jen technické věci.
Navíc se mi zdají vyloženě nebezpečné soklíky, kolem sloupů a myslím že s tím by se dalo něco udělat tak, aby to nebylo aspoň nebezpečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
7.9.13 14:54
@Heineken píše:
Co na to říct? :think: :nevim:
Snad jen když se ti tam nelíbí, tak jezdi jinam, do skutečných aquaparků. :think: :nevim:

No pro mně je to no go, sám tam nepojedu a tobogany na které můžou malé děti jsou stejně v každém akvaparku, navíc tam nehrozí tak velké riziko že se zmrzačí.

Na rozdíl od tebe vím proč dochází ke zraněním, jsou to konstrukční vady a provozovatel každej den vědomně riskuje že dojde ke smrtelné nehodě, tohle není o tom že jsou v německu lepší akvaparky tohle je o tom že Aqualand ohrožuje zdraví návštěvníků. Ty by jsi nechal své děti jezdit na race race když víš že tam lidí brzdí hlavou o betonovej sloup?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
7.9.13 19:18
@martin 35 píše:
@EvaG neníto obyčejné koupaliště je to to nejzkurvenejší koupaliště, to vám fakt nevadí že je to o zkurveně nebezpečné, @Heineken kamikadze není špatnej kůli úzkému dojezdu ale kůli špatnému dojezdu jen totální hovado může udělat dojezd z rychlé skluzavku do vody tyto skluzavky mají mít dojezd nad hladinu zajeď si do skutečného akvaparku ať to máš s čím srovnat. Na RacerRace si lidi rozbýjejí hlavu o betonový sloup, na Uwave bylo málo vody a člunu se tam zadrhly po najetí na suché místo a nasledoval držkopád jen nevím jestli tam pouštěli míň vody než mněly nebo zda je to konstrukční vada. Na tom trychtýři se spousta lidi co jede na inner tube překlopí. Za průsery na Abyss zase může šetření ten kulatej raft kterej na něj patří je strašně těžkej a lidi ho nahoru nevytáhnou, jenže to jim nedošlo a škrtly výtah pro rafty a když se tam pár lidí vážně zranilo tak to zavřely. K tomu si vem, že tam nejsou atrakce pro děti od 4-10 let. A vyjde ti že ten architekt co to dělal byl méntálně postiženej. Vždyť i vnitřek bazénu je proti ThermeErding hnusnej, samé nesmyslné mosty žádná zeleń.

Než začneš tady s těmi tvými výlevy, tak se nejdřív nauč pravopis :-D jsi k smíchu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
7.9.13 20:01
@MiskaKosa píše:
Než začneš tady s těmi tvými výlevy, tak se nejdřív nauč pravopis :-D jsi k smíchu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Výš co zajeď si do aqualandu a prubni co je pevnější jestli tvoje lebka nebo ten betonovej sloup u race race.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
7.9.13 20:11
@martin 35 píše:
Výš co zajeď si do aqualandu a prubni co je pevnější jestli tvoje lebka nebo ten betonovej sloup u race race.

Říkám jsi k smíchu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
7.9.13 20:29
@MiskaKosa píše: Říkám jsi k smíchu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Aha takže nemám pravdu protože I/Y, jseš opravdu „Inteligentní“ holka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
7.9.13 20:54
martin 35 píše:
No pro mně je to no go, sám tam nepojedu a tobogany na které můžou malé děti jsou stejně v každém akvaparku, navíc tam nehrozí tak velké riziko že se zmrzačí.Na rozdíl od tebe vím proč dochází ke zraněním, jsou to konstrukční vady a provozovatel každej den vědomně riskuje že dojde ke smrtelné nehodě, tohle není o tom že jsou v německu lepší akvaparky tohle je o tom že Aqualand ohrožuje zdraví návštěvníků. Ty by jsi nechal své děti jezdit na race race když víš že tam lidí brzdí hlavou o betonovej sloup?

Nevím no, tak pak jedině se obrátit na inspekci a nechat to zavřít, když je to tak nebezpečné. :think: :nevim:
O tom že by se tam brzdilo hlavou o betonovej sloup nevím, nic takového jsem tam za svoje tři návštěvy nezažil ani jsem sám necítil nikde že by mi hrozilo nějaké nebezpečí a jak jsem říkal, projel jsem si všechno kromě ABYSS. :think: :nevim:
Jinak tohle je o tom, že v Německu jsou schopni do takových věcí zainvestovat víc peněz, stejně jako u těch dálnic.
Mimochodem trochu s překvapením čtu že jsi tam vlastně ani nebyl. :think: :nevim:
Jinak je mi samozřejmě jasné, že dost věcí v aqualandu je udělaných blbě a hodně nekvalitně, myslím že se tam bude hodně věcí opravovat a předělávat, některé probíhající opravy už jsem sám i viděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
7.9.13 20:58
martin 35 píše:
Aha takže nemám pravdu protože I/Y, jseš opravdu „Inteligentní“ holka.

Spíš bych řekl že proto, že v jedné větě použiješ slova nejzkurvenejší a zkurveně ale to je spíš k pláči než k smíchu. :think: :nevim:
Ale tohle já neřeším, spíš jsem ti chtěl napovědět, když ses na to ptal. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
7.9.13 21:26
@Heineken píše:
Nevím no, tak pak jedině se obrátit na inspekci a nechat to zavřít, když je to tak nebezpečné. :think: :nevim:
O tom že by se tam brzdilo hlavou o betonovej sloup nevím, nic takového jsem tam za svoje tři návštěvy nezažil ani jsem sám necítil nikde že by mi hrozilo nějaké nebezpečí a jak jsem říkal, projel jsem si všechno kromě ABYSS. :think: :nevim:
Jinak tohle je o tom, že v Německu jsou schopni do takových věcí zainvestovat víc peněz, stejně jako u těch dálnic.
Mimochodem trochu s překvapením čtu že jsi tam vlastně ani nebyl. :think: :nevim:
Jinak je mi samozřejmě jasné, že dost věcí v aqualandu je udělaných blbě a hodně nekvalitně, myslím že se tam bude hodně věcí opravovat a předělávat, některé probíhající opravy už jsem sám i viděl.

Byl jsem tam, problém je že na to někdo dal razítko a ČOI bude provádět jen formální kontrolu. Jinak lžou jako když Babyšův Idnes tiskne. třeba o tom že tam můžou pouze děti nad 140cm, koukni se na fotky cedule u ABYSS 120cm a přeskrtnutej symbol osoby s čísly 0-10 a pod tím je napsáno že tam můžou děti do 8 let pouze pod dozorem rodičů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
7.9.13 21:36
martin 35 píše:
Byl jsem tam, problém je že na to někdo dal razítko a ČOI bude provádět jen formální kontrolu. Jinak lžou jako když Babyšův Idnes tiskne. třeba o tom že tam můžou pouze děti nad 140cm, koukni se na fotky cedule u ABYSS 120cm a přeskrtnutej symbol osoby s čísly 0-10 a pod tím je napsáno že tam můžou děti do 8 let pouze pod dozorem rodičů.

Nevím, včera jsem tam byl, ale nepamatuju si od jakého věku ani od jaké výšky tam děti mohly, předpokládal jsem automaticky že od 140-ti cm, tak jsem je na tyhle atrakce ani nebral.
Na tvých fotkách to nepřečtu, to samozřejmě neznamená že ti nevěřím, spíš nevím jak jsou fotky staré a jestli to třeba mezitím nezměnili.
Já vycházím z tohohle : ABYSS a BOOMERANGO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
7.9.13 21:39

@martin 35
Jinak samozřejmě s těmi razítky ze zkušeben s Tebou souhlasím, u nás je všeobecně problém, že „papírově“ je většinou všechno v pořádku, ovšem skutečnost je bohužel jiná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.