Aqualand Moravia

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1103
22.8.13 23:30

Udělal jsem si domací úkol a kontaktoval jsem výrobce Abyss WhiteWaterWest ten mi potvrdil že se abyss smí používat pouze s kulatým family raftem, navíc se nejedná o originální Abyss a Boomerango ale o kopie… :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
30.8.13 07:25

Včera jsem si vyzkoušel tobogány po tmě a byl to teda zážitek, místy vůbec nebylo vidět kam jedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tomasecek
6.9.13 08:40

Ahoj prosim nevite nekdo jestli se da v aqualand moravia platit stravenkami sporo ticket. Predem diky za odpoved.

• Citovat
  • Upravit
tomasecek
6.9.13 08:41

Ahoj prosim nevite nekdo jestli se da v aqualand moravia platit stravenkami sporo ticket. Predem diky za odpoved.

• Citovat
  • Upravit
38179
6.9.13 22:46

Bohužel nevím, teď jsem se od tamtud vrátil, ale na tohle jsem se nedíval. Škoda, kdybych si téhle otázky všiml ráno, tak jsem se mohl podívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
6.9.13 22:51

Po dnešku mám projeté všechny tobogány, kromě ABYSS, tan byl zavřenej a prý už ho letos nepustí.
Trochu mě zklamal KAMIKADZE, je tam hrozně úzkej dojezd a vždycky jsem se hodně bouchl do pat o stěny dojezdové nádrže, nohy se absolutně nedají udržet v rovině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
7.9.13 06:42
@tomasecek píše:

Jestli máte přístup na FB, Aqualand má svoje stránky, tak se tam optejte odpoví poměrně rychle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
7.9.13 06:56
@Reo píše:
Tak to – že je to tam drahý je naprosto zřejmé. A není to jen vstupné, ale úplně všechno. Nevím jak vy, ale já neznám obyčejné koupaliště, kde by chtěli za smažák 148 Kč. Jednou a dost!

Asi proto, že to není obyčejné koupaliště. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
7.9.13 07:34

@EvaG neníto obyčejné koupaliště je to to nejzkurvenejší koupaliště, to vám fakt nevadí že je to o zkurveně nebezpečné, @Heineken kamikadze není špatnej kůli úzkému dojezdu ale kůli špatnému dojezdu jen totální hovado může udělat dojezd z rychlé skluzavku do vody tyto skluzavky mají mít dojezd nad hladinu zajeď si do skutečného akvaparku ať to máš s čím srovnat. Na RacerRace si lidi rozbýjejí hlavu o betonový sloup, na Uwave bylo málo vody a člunu se tam zadrhly po najetí na suché místo a nasledoval držkopád jen nevím jestli tam pouštěli míň vody než mněly nebo zda je to konstrukční vada. Na tom trychtýři se spousta lidi co jede na inner tube překlopí. Za průsery na Abyss zase může šetření ten kulatej raft kterej na něj patří je strašně těžkej a lidi ho nahoru nevytáhnou, jenže to jim nedošlo a škrtly výtah pro rafty a když se tam pár lidí vážně zranilo tak to zavřely. K tomu si vem, že tam nejsou atrakce pro děti od 4-10 let. A vyjde ti že ten architekt co to dělal byl méntálně postiženej. Vždyť i vnitřek bazénu je proti ThermeErding hnusnej, samé nesmyslné mosty žádná zeleń.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
7.9.13 07:39

@martin 35 jenže já řeším ceny. A ty jsou v normě.
To, že to není ok. Je věc jiná. Já bych tam nejela. ale v praze nebo v laa ty ceny jsou podobné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
7.9.13 07:59

No jenže tam nemáš rodinné vstupné to dostaneš pouze na děti které na nic nemůžou, a děti nad 140 platí plnou sazbu, a navíc pokud je jim mín než 11 tak stejně na nic nemůžou. PS v praze mají aspoň atrakce pro děti ale pokud srovnám cenu permanentek praha- cizina tak je cizina levnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišanila
7.9.13 08:33

@EvaG Já jsem teda koukala na ty ceny v Laa, ale přišlo mi, že rodina se dvěma dětmi do 6 let by to na celý den měla zhruba za 1500,–. Ale ten jejich ceník jsem tak úplně nepochopila…

V Moravii by jsme to měli za cca 1000 (my teda s O2 za 670 na den), což šlo.

• Citovat
  • Upravit
Mišanila
7.9.13 08:48

My jsme tam byli předposlední týden v srpnu, v týdnu a v den, kdy se zrovna zkazilo počasí. Lidí málo, fronty nebyly skoro na nic, nebo jen minimálně. Venku se teda dlouho být nedalo, bylo chladno, ale byli jsme i na té venkovní atrakci a v bazénu.
Nikde jsem si teda nevšimla, že by tam děti nesměly mít kruhy, to čtu až tady. Ty naše je měly a nikdo nic neřekl.

My jsme si to teda užili skvěle, ale vad na kráse bych tam taky pár našla, v jiných velkých akvaparcích jsem teda nebyla, takže nemám srovnání.

Marně jsem hledala druhou restauraci, ceny přepálené, takže za 500,– jsme odcházeli hladoví. Příště bych vzala na celý den velkou svačinu a vlastní pití.
Pro malé děti tam skoro nic není, i když ty naše byly nadšené i tak. Byli na té široké klouzačce asi 3 hodiny.

To místo okolo tobogánů je hrozně ošklivé, vypadá to tam jak nějaká strojovna, žádná zeleň, nebo aby to bylo nějak upravené, architekt byl asi dost mizerný, určitě se to dalo udělat líp. To samé platí pro bazén.
Venku nejsou žádné slunečníky, my jsme je teda nepotřebovali, ale v parnu asi chybí…

• Citovat
  • Upravit
Mišanila
7.9.13 08:50

@martin 35 Mně by zajímal tip na nějaký dobrý akvapark ať už v česku nebo někde v nejbližší cizině? Vypadáš, že máš zkušenosti ;)

Baví nás tobogány, takže 2-3 tobogány nás neuspokojí, takže leda něco, kde je hodně zábavy…

• Citovat
  • Upravit
1103
7.9.13 09:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.