Aqualand Moravia

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6661
2.8.13 10:53

Máme to z Brna kousek a děti se už těší, slíbila jsem jim návštěvu, jak přijedou od babičky a dědy z chalupy. Cena mi přijde normální vzhledem k tomu, co vše tam nabízí :nevim: Takovou jsem čekala, spíš se mi zdají drahé ty sauny. Na ty si v Aqualandii nechám zajít chuť. A já se na ně taak těšila :mrgreen: Díky za upozornění na tu slevu od O2, použiji to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
2.8.13 11:51

@TroisChéris Když lidi by nejraděj všechno měli zadarmo…taky se tam chystáme s prckem, manžel tam pracoval, tak to chci okouknout, máme to cca 120 km, ale prostě tu cestu a vstup obětuju, šak tam nechodím denně, a když se to někomu nezdá, ať tam nejezdí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
2.8.13 12:02
@Kelly3 píše:
A děti se přitom hezky unaví :D

Jak které, ty naše pak ještě kupodivu řádí do večera, kdy my jsme už k. o. :think: Asi někde děláme chybu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
2.8.13 12:14
@Irinka0210 píše:
@TroisChéris Když lidi by nejraděj všechno měli zadarmo…taky se tam chystáme s prckem, manžel tam pracoval, tak to chci okouknout, máme to cca 120 km, ale prostě tu cestu a vstup obětuju, šak tam nechodím denně, a když se to někomu nezdá, ať tam nejezdí…

To je pravda, ono to asi těžko bude na denní koupání, ale upřímně - já bych ani na obyčejný koupák nechodila denně, protože i to se pak pěkně prodraží… Pokud chce být někdo mermomocí denně u vody, tak je fakt lepší rybník nebo domácí bazén.. Aquapark - ať už se jedná o jakýkoli - je pro zpestření, pro zábavu a párkrát za léto se tam může jít vyblbnout skoro každý :)

• Citovat
  • Upravit
4692
2.8.13 12:30

@TroisChéris To určitě nebude na denní koupání, leda někde v rybníku bez vstupu..šak jo, je to odreagování, relax, tak proč si neudělat jednou za čas radost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
2.8.13 12:40
@Irinka0210 píše:
@TroisChéris To určitě nebude na denní koupání, leda někde v rybníku bez vstupu..šak jo, je to odreagování, relax, tak proč si neudělat jednou za čas radost :)

Přesně, jednou za čas si udělat radost, vytáhnout zas někam pryč… No už se těším, až se zbavím svých předporodních sloních křivek a vyrazíme, jak jen to půjde :)

• Citovat
  • Upravit
4692
2.8.13 14:05

@TroisChéris To teda, my to máme v plánu na září, tak jsem zvědavá, jaký to na Moravě bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
2.8.13 14:53
@Kelly3 píše:
Taky bych nejela jen tak do Prahy do aquaparku a ten den zpátky, by se nevyplatilo a rozhodně prodražilo. Naštěstí to máme 30km do Brna, takže dobrý :) konečně něco pořádnýho, co je tak blízko :) a pro děti super :palec:

Tak mi jezdíme do Prahy/ Čestlic na otočku a je to fajn, máme to 200km. Pasohlávky máme o hodně blíž.
Cena se mi zdá v pohodě. Určitě navštívíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
2.8.13 15:34

Já teda nechápu, co je na té ceně šílené? Je to vstup na celý den, né na hodinu, proboha. Když půjdu k nám na koupák, dám za hodinu 80,– jen to fikne. A třeba v takové Olomouci chtějí taky za celodenní vstupné v tamním aquaparku 350,– Zkrátka normální cena, Češi by chtěli nejradši všude za 50 kaček na celý den, ale to by se ty bazény asi neuživily. :mrgreen: A není to zkrátka na každodenní docházení.¨

Každopádně poprvé lituji, že jsem toto léto díky novošovi out, co se koupání týče, navíc to máme na Pasohlávky blízko, takže snad si to vynahradím příští rok. :D :lol: Určitě se tam chystáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aneta223
2.8.13 15:50
@MiskaKosa píše:
No právě… já o tam mám asi 130 km, ale jelikož Jižní Moravu miluju, tak si naplánuju prodloužený víkend, nepojedu tam jen tak ( máme akváč i u nás ) a navštívím ho třeba na dopoledne… a vyřešeno, člověk tam přece nemusí jet jen tak extra jak tu kdosi psal…

Nejsi náhodou z Olomouce? :D

• Citovat
  • Upravit
2256
2.8.13 15:51
@Aneta223 píše:
Nejsi náhodou z Olomouce? :D

JJ :-D však to píšu :-) i když jak se to vezme :-D částečně bydlím v CZ částečně jinde :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1036
2.8.13 16:03

Holky, kdo z vás tam už byl, jak to tam přesně vypadá, je tam hodně místa venku na trávě atd. nebo se to soustřeďuje spíš dovnitř pod střechu? Stránky mi nejdou načíst. My jezdíme do Sárváru do Maďarska, tam je to velký, hodně travnaté plochy kolem bazénů, bývala bitka o stín, ale už vozíme plážový stan, takže pohoda. Zajímalo by mě právě, jestli se tam s tím stanem může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
2.8.13 16:04
@Sonix píše:
Holky, kdo z vás tam už byl, jak to tam přesně vypadá, je tam hodně místa venku na trávě atd. nebo se to soustřeďuje spíš dovnitř pod střechu? Stránky mi nejdou načíst. My jezdíme do Sárváru do Maďarska, tam je to velký, hodně travnaté plochy kolem bazénů, bývala bitka o stín, ale už vozíme plážový stan, takže pohoda. Zajímalo by mě právě, jestli se tam s tím stanem může.

hoď prosím odkaz na ten Sárvár, tam kde jezdíte :-) děkují :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1036
2.8.13 16:12

http://www.sarvarfurdo.hu/?…
Fotky to tak nevystihnou, v reálu to vypadá líp. a ta teplá voda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
2.8.13 16:26

Chtěla bych se zeptat kdo už tam byl. Jaké je tam vyžití pro 3 leté dítě. A je tam i nějaký minibazének pro miminka?(9 měsíců)Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.