Aqualand Moravia
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Taky se tam chystáme, ale asi až na odpoledne, dětem to bude stačit.
Spíš jsem se díval, že na atrakce se může až od 120-ti cm a některé jsou omezeny i věkem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Heineken píše:
Taky se tam chystáme, ale asi až na odpoledne, dětem to bude stačit.
Spíš jsem se díval, že na atrakce se může až od 120-ti cm a některé jsou omezeny i věkem.
No kdyby jste ty atrakce některé viděl, tak by jste se nedivil… Opravdu musím říct, že po třech asi největších atrakcích co tam jsou mu tlouklo srdce jak už dlouho ne a to jsem dospělý chlap.. Ale jako o tom to je ten adrenalin a zážítek z toho
Ale malé dítě bych tam fakt nepustil.
- Citovat
- Upravit
Mukula píše:
No kdyby jste ty atrakce některé viděl, tak by jste se nedivil… Opravdu musím říct, že po třech asi největších atrakcích co tam jsou mu tlouklo srdce jak už dlouho ne a to jsem dospělý chlap.. Ale jako o tom to je ten adrenalin a zážítek z tohoAle malé dítě bych tam fakt nepustil.
S tím samozřejmě souhlasím, je mi jasné že s malým nemůžu jít na všechno, spíš mi jde o to, jestli tam pro menší děti vůbec něco je na co se dá jít, jestli má smysl tam vůbec s menšími dětmi jezdit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aqualand Moravia
Ahojky, byli jsme tento týden, to byl aqualand týden v provozu. Začnu neskutečnou frontou na kasy, které nejsou obsazené. Nikdo Vás u pokladny ne informuje, ze Vas čip ma limit 800,–, což při cenách v parku není problém „utratit“ během chvíle. Napr. Smazeny sýr 109,–, nealko ani nekomentuji. Neskutečně v celem areálu kloužou podlahy, takze když jdete s mimčem na ruce a nesete tac s jídlem, mate co dělat… A to na Vás kouká znuděný klučík za pokladnou. Chtěla jsem si koupit permanetnku- drobným písmem je na plakátech napsáno, ze platnost je do konce záři… V zastřešené časti bylo asi 50 stupňů a hrozne cítit chlor.
Myslím, ze bude ještě chvilku trvat, než za naše peníze dostaneme odpovídající kvalitu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Největší a nejmodernější vodní atrakce v Evropě
Včera jsme tam byli. Ano, všude to popisují jako „největší a nejmodernější vodní atrakce v Evropě“. Je to tam velké, nové, některé tobogány unikátní (třeba ten U WAVE), docela levné oproti Aquapalace u Prahy - o tom žádná…, ALE: nevím, kde vzali tolik tobogánů… My napočítali jen 12. Za další jeden ze dvou největších a nejvíc proklamovaných „ABYSS“ nefunguje a ani neví, kdy vůbec fungovat bude… Na prakticky všechny tobogány potřebujete rafty, kterých je nedostatek. U vyústění tobogánů všude stojí velké řady lidí a čekají, až je lidé vrátí, protože někteří jezdí pořád dokola a ty rafty si přivlastní. Jeden tobogán je dokonce pro tři a pokud jste jen dva, tak vás nepustí… když se na schodech, které vedou najednou asi k šesti skluzavkám potká více lidí s tou duší nebo raftem, tak se tam nevlezou… No prostě to tam mají celé špatně domyšlené. V Aquawordu ve Španělsku to mají perfektně vymyšlené: Ve chvíli, kdy sjedete tobogán, tak hned dole je běžící pás, tam se položí ten raft a nahoře si ho dle pořadí vezmete. Projetí asi osmitobogánů nám zabralo cca dvě hodiny!
Celkově: včera to bylo fajn, okoupali jsme se, vyzkoušeli jsme pár vodních novinek, ale cíleně sem už jezdit nebudeme.
- Citovat
- Upravit
Rekla bych, ze by si mel kazdy udelat svuj obrazek, byli jsme tam vcera a ja byla moc spokojena, stejne jak vsichni, s kteryma jsem tam byla - chybicky se najdou, ale ne nic, kvuli cemu uz bych tam nesla - za me spokojenost, zadne cekani a vstupne uplne v pohode… je zavreny jen tobogan abyss
Tam kde se to klouze, je to i psane, aby sel kazdy radeji pomalu, to se prece v bazenech muze tusit, ze nemuzu behat - byly tam normalne deti s kruhem, venkovni boty je potreba vyzout, ale normalne muzete vzit prezuvky a neni potreba chodit na boso. Ja jsu proste nadsena a libilo se mi tam ![]()
- Citovat
- Upravit
supercrater
Aqualand byl skvělý zážitek, moc jsme si to tam užili, až na příhodu na Supercrateru. Když jsme jezdili dokolečka v trychtýři, bylo to ještě dobré, ale hned poté, co nás to vcuclo dovnitř, kruh se a námi překlopil a já jsem jela několik zbylých metrů dolů s ohnutou hlavou. Dole jsem se jakž takž posbírala, ale třeštila mi hlava a s něčím jsem si pohnula v krku. Jak jsem pak zjistila, stalo se to i dalším lidem. Tím se vysvětlilo, proč byl tobogán dopoledne uzavřený - prostě technicky nevyhovuje. Ta roura, která nasává kruh, je moc úzká a my do ní najeli šikmo a docela rychle, takže nás to logicky vyhodilo. Jsme zvědavá, jak se tenhle problém bude řešit.
Ale rozhodně tím nechci nikoho odrazovat, vyzkoušela jsem i všechny ostatní tobogány a bylo to super! Jen vás lidi prosím - mějte soudnost a nepouštějte svoje děti na obtížné atrakce. Třeba na U-rampě to chce sílu udržet se v kruhu. Nemusíte mít strach, že si tam děti nic neužijí - mému synovi je šest a v pohodě zvládl všechny tobogány od 120 cm.
Ještě jedna rada - vemte si svoje jídlo a pití, ušetříte jak čas, tak peníze ![]()
- Citovat
- Upravit
Byli jsme tam včera večer od půl paté až dokud nás večer nevyhodili a bylo to úplně super, dětem se to hrozně moc líbilo, proto tam tak dlouho vydržely a to malej vlastně nebyl na žádných atrakcích má pod 120 centimetrů a hlavně se teda ještě bál.
Bohužel je problém, že těch atrakcí i když je snad deset nebo kolik, což se zdá hodně, tak to nestačí a všude se stojí velké fronty, buď dole na rafty nebo pokud se jezdí přímo po zadku tak nahoře. Takže s malou jsme sjeli párkrát dlouhou skluzavku a 4× tobogán a zbytek jsme byli v bazénech a chodili jsme na mořské vlny.
Velká výhoda je to, že v bazénech je teplá voda, takže jsme vlastně vůbec nevylézali z vody, dětem nebyla zima.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pripominka
Ja jsem se tam sla podivat a byla jsem zklamana i dopoledne by melo byt vstupne na 2 nebo 3 hodiny a ne na cely den to nenispravne kazdy nema cas tam stravit cely den
- Citovat
- Upravit
pripominka
Ja jsem se tam sla podivat a byla jsem zklamana i dopoledne by melo byt vstupne na 2 nebo 3 hodiny a ne na cely den to nenispravne kazdy nema cas tam stravit cely den
- Citovat
- Upravit
pripominka
- Citovat
- Upravit
Využití na maximum
V neděli 18.8 jsme se také vydali do Aqualandu Moravia (jasno 30°C). Jeli jsme 4 dospělí a jedno dítě (7let). Dorazili jsme cca v 8:30, byli jsme tedy mezi prvníma ve frontě na lístky. Koupili jsme 2× rodinné vstupné se slevou 30% (O2 extra výhody).
První hodinu jsme si atrakcí užívali prakticky bez front. S hlídáním dítěte jsme se střídali, takže jsme měli čas i na adrenalinové atrakce. Nejlepší byla venkovní atrakce BOOMERANGO. Zde upozorňuji, že změnili výškový limit na 140cm. Vedlejší ABYSS je stále zavřený.
Děti nad 120cm mohou vevnitř využít kromě 3 adrenalinových tobogánů vše. Někde se jezdí bez kruhu, ale většinou na kruzích po dvou. Kdo by šel sám, moc se nepovozí. Vodní stěna na tobogánu YELLOW CRASH byla vypnutá.
Postupně se areál začal zaplňovat a tvořili se fronty – odpoledne už se čekalo 15-30 minut (na skluzavky a kamikadze byly fronty menší). Fronta na MAGIC HOLE byla hrozně dlouhá a postupovala velmi pomalu. Celkově tam mají nastavené přehnaně dlouhé rozestupy.
Odpoledne jsme se vydali za doplatek 100 Kč do saunového světa, kde to bylo perfektní. Spousta druhů saun, vířivek, příjemná atmosféra a málo lidí. Vydrželi jsme tam více než 2 hodiny (bez dítěte). Rozhodně doporučuji využít v době největší obsazenosti tobogánů.
V Aqualandu jsme vydrželi celých 10 hodin a skvěle si to všichni užili. Zábavu zde najdou dospělí i malé děti. Animátoři navíc vyhlašují různé soutěže nebo cvičení ve vodě na hudbu.
Ve všední den by to bylo asi lepší, že by nebylo tak narváno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ceny
Tak to – že je to tam drahý je naprosto zřejmé. A není to jen vstupné, ale úplně všechno. Nevím jak vy, ale já neznám obyčejné koupaliště, kde by chtěli za smažák 148 Kč. Jednou a dost!
- Citovat
- Upravit
@Reo píše:
Tak to – že je to tam drahý je naprosto zřejmé. A není to jen vstupné, ale úplně všechno. Nevím jak vy, ale já neznám obyčejné koupaliště, kde by chtěli za smažák 148 Kč. Jednou a dost!
Drahé???
ale prosímtě… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
Nooo…tak musím přispět svou troškou do mlýna…byli jsme tam včera s přítelem, asi od 13. hodiny do 19. hodiny…když jsme přijeli, hlavní parkoviště bylo plné, tak nás poslali na „pole“…až zaprší, tam to bude vypadat…:/ cestou jsme se stavili akorát na polévku, že se najíme tady…tak to byla ta největší chyba…:/ nevím, kde jsou zmíněné dvě restaurace, našli jsme pouze jednu… a tím pádem to stálo za to…sice samoobslužná, ale ta fronta…čekali jsme 45 min. - na výběr mají celkem dost jídel, např. smažák - 109,– + hranolky - 39,–, pizza - 1/4 - 49,–, 100 g salátu nebo ovoce - 35,–, kofola - 0,5 l -45,–,…jídlo ušlo, ale po tom čekání se to mému žaludku moc nelíbilo
Vše se platí přes čipy (hodinky), které dostanete u pokladen, limit je tam myslím 800,– Po jídle jsme se na to vrhli…:) Bazény pěkné, akorát tedy všude hlava na hlavě, což se dalo čekat…
je tam spoustu blbůstek, třeba palma - zeshora teče voda nebo taková jako by místnost, kde se tvoří vlny, když lidí skáčí…nejlepší je 3 na 3 na každé straně, to pak stojí za to…ale slečny: pozor na plavky
z venku se dá proplavat do vnitřku, tam je takové kolo proudu…do toho vplavete a už se vezete v kruhu, to je super…
vlnobití taky moc fajn, ale zase hlava na hlavě, těžko se do někoho nevrazí…
co se týče atrakcí, tak super, ale to čekání stojí za to…venku jsou dvě, z toho jedna zavřená…na tu jednu jsme čekali ve frontě 35 minut, opravdu jsem to počítala podle hodin…atrakce parádní, ale za to čekání minuta sjezdu…no posuďte si každý sám…to samé na dalších atrakcích…skoro všude se jezdí na kruhách…na jednu atrakci je jich tak pět…a vždy se čeká, než sjede jeden a předá kruh, pak teprve pouští druhého…takže na jednu atrakci počítejte minimálně 20 minut, spíše víc…jediné dvě atrakce, které šly alespoň trošku „normálně“ jsou skluzavky pro dva a kamikadze (prudká sjezdovka, na kterou se dost lidí asi bálo, proto tomu odpovídala i fronta)…ještě je tam jeden tobogán, na který můžete bez kruhu - magic hole, ten je super, ale opět doba čekání tak 30 minut, což vás opravdu otráví…
Co se týče stánků venku, tak tam obsluhují dva lidé…fronta taky hezká…a po 15 minut čekání je vám v 17.hodin sděleno, že nemají nic k jídlu
- opravdu k pobavení…tříšť taky vůbec, což v takovém teple chápu…ve druhém stánku mají nápoje a sladkosti - vafle a palačinky, ty také samozřejmě už nebyly…jednou za čas se koná aquaaerobik, pokud má někdo chuť cvičit…
co se týče prostředí, tak je to pěkné…vše moderní, spousta vychytávek, atrakcí…ale co týče domyšlenosti, tak dost pokulhává…jsem akční člověk a baví mě chodit na atrakce…ale stihnout za 6 hodin 8 atrakcí, z toho třikrát skluzavky pro dva, kde se moc nečeká, to opravdu není na moje nervy
doufám, že to tam alespoň trochu vychytají, protože takhle se to opravdu nedá dělat…spousta lidí naštvaných a otrávených…někdo tu psal o cenách, že jsou tobogány v ceně, ale také za jakou cenu…s přítelem jsme tam nechali dohromady asi 1 500,– plus benzín (300 km), za to si představuji něco lepšího…
až to tam bude lepší, dejte mi někdo prosím vědět