Aquapalace - byl tam v poslední době někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2230
2.2.13 12:02

My byli někdy v listopadu, s kamarády a naše i jejich děti měřili. asi je o tom na koho natrefíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
2.2.13 12:02
@pavlak5 píše:
Ahoj, dítě mi tam nikdy neměřili, takže to bude spíš na pokladní. Mrkni na stránky ted je tam akce dítě za korunu, ale přesné podmínky neznám.

to je taky do 150cm ta akce. A navíc na celodenní vstupné. My to máme snad na 3 hodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
4.2.13 13:18

Ted je sice akce…takže dti jsou za korunu…
ale v normálním provozu plazí i děti nad 100cm - pěkně 299 Kč!!! - a je to skutečně čistě na tom, jakou pokladní na kase zrovna potkáte. Náš syn je vyšší postavy a i když mu byly teprve 3 roky, tak jsme za něj několikrát platili…jiná pokladní nad tím mávla rukou a nechala ho ještě jít zdarma
Vůbec se nedivím že na to aquapalace není finančně dobře - to vstupné je šíleně natažené… udržování čistoty na záchodech a ve sprchách je na nule :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
4.2.13 19:44

No jestli tam mají špinavý záchody, tak tam nejedu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
5.2.13 13:12

Vero - hygiena je nic moc, úklid prostě nedostačujícín - obzvlášť když to člověk porovná třeba s nějakým bazénem nebo akvaparkem v Rakousku nebo Německu - tam na frekventovaných místech uklízečky pořád vytírají a uklízí…
já chodila do Aquapalace rok se synem na dětské plavání…a párkrát dostal manžel poukaz na vstup v práci…atrakce jsou super, ale to vstupné podle mě vůbec neodpovídá, taky restaurace u vchodu je předražená a podprůměrná :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.