Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Manžel si vyměnil asi tak za 1000kč je to lepší říkal že i na cestu kdyby se něco stalo ať má něco v peněžence(nakonec mu to v pohodě pro něj a pro dceru stačilo a ještě zloté zbyly),kartou se platit 100% dá taky byl tam mezi vánočními svátky tak říkal že tam bylo hodně Rusů a polští plavčíci se kterými se bavil mu říkali že je rozhodně lepší přijed přes týden než na víkend že o víkendu to tam je šílené a nesmí se tam fotit!!!
@Januliiik píše:
Zkouším obnovitJe nutné mít sebou zlotky? Nebo stačí platit kartou? Uvažujeme, že bysme tam o víkendu sjeli
Ahojky snad někdo poreferuje
Auqapark známe někdy za čas tam vyrazíme, ale tentokrát máme v plánu si s mužem konečně odpočinout…odložit děti a zrelaxovat se. Můžete mi někdo dát info o tom jaké to tam bylo s ubytováním, jídlem atd. Chtěli by jsme min. na 5dní s plnou penzí kolik by nás to vyšlo? V jejich ceníku se bohužel nevyznám ![]()
Chytáme se přes týden tři rodiny. Mám několik dotazů.
Jde aquapark platit kartou? Musím mít své ručníky? Je v aquaparku nějaká možnost koupit si jídlo?
Díky za jakékoli info.
@Pleo byli jsme před 14dny, nevím jestli jde platit kartou my měli zloté, tam se to platí tak že peníze se hážou do automatu, a po zpátční cestě se opět v automatu doplácí zbytek, ručníky nejsou potřeba, každý člen rodiny dostane svůj ručník a na jídlo tam nejde nic koupit.My měli udělané svačinky a odcházeli jsme na šatnu kde jsme to snědli a šli zase plavat, ve vnitř se nesmí nic konzumovat
My tam byli včera. Mimochodem bylo prázdno
![]()
Kartou platit nelze je třeba mít zlote. Automat bere veškeré kovové a 10, 20 a 50 papírové - vrací. Při vstupu dostanete ručník a čip - hodinky, co se nabijí v tom automatu na základní částku vstupu 1,5h za 30zl (dítě 15zl) Při odchodu se doplatí co jste přesáhli - každá půl hodina za 5zl. Lze kontrolovat v aquparku - je tam čtečka čipu - kolik zbývá do konce a nebo kolik doplatit.
Parkovali jsme v podzemních garažích hotelu za 3zl za hodinu. Platilo se opět v automatu.
Jinak to bylo supr. Hlavně to že tam bylo skoro prázdno. Jednou jsme tam byli o víkendu a masakr. Na místo ve vířivce se stala fronta ![]()
Zdravím, zajímá mě jak tu někdo psal, může se tam fotit? A pusí nás i do bazénu ven?
Zdravím, ve Wisle v Aquaparku jsme byli už několikrát, ale nikdy jsem si nevšimla, od kolika tam mohou děti?? Chtěli bychom udělat dětem radost a zajet tam /máme to kousek/,ale nevím, zda tam pustí prcka 9m starého… /starší děti jsou už velké dost
/??nevíte někdo??
Jezdíme tam často a viděla jsem tam i mimina. Akorát děti do 2let tuším, musí mít koupací plenu. ![]()
http://www.golebiewski.pl/…a-water-park zkus pohledat tady, nebo tam cinkni. ![]()
Mohla bych se zeptat jestli vstupné do Aquaparku ve Wisle je stále 30zl? A nevíte jak to tam je s návštěvností přes týden k večeru? Jestli je tam i během pracovních dnů hodně lidí?
Ano, myslím, že pořád 30zl a přes týden tam bude málo lidí.
slyšela jsem, že nejméně lidí tam je v neděli dopoledne
.. /kostel
/
Ahoj kocky, aquapark znam, driv jsme tam jezdivali. Ale ted mame pulrocni mimino. Myslite, ze nas s ni tam pusti? Koupat se nemusi, jenom bysme ji tam meli pod slunecnikem… Da se to nekudy projet k venkovnimu bazenu s kocarem? Byl jste tam nekdo s miminem? Diky za info ![]()