Ashermanův syndrom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31.3.17 12:16

@Xuan Neboj! Urcite to dopadne dobre :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
31.3.17 12:23

@Xuan taky moc držím pěstičky, ať je vše až do porodu v poradku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
31.3.17 16:24

Holky, moc diky za podporu!!! kontrola ok :dance: :dance: asi holcicka!! sikulka!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.17 18:26

@Xuan Super! Gratuluji :potlesk: Tak at hezky dal rostete :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
31.3.17 19:10

@Xuan taky ti moc gratuluji!!! A jak jsem tak počítala diskuzi tak tu byly samé holčičky až na jednoho kluka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
13.4.17 13:13

Ahoj holky, tak hlásím, že po 3 letech a 2 měsících jsem to včera konečně dostala :palec: chtela jsem se vás zeptat, jak dlouho vám menzes trvala a byla silná? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.17 13:30

@Lola16 To je super! Blahopreji! Verim, ze se podarilo rozrusit vse a sliznice se hezky obnovila. Sila i delka mens bude velmi pravdepodobne zaviset na mire obnoveni sliznice. Ja ji bohuzel uz nikdy nemela opet po zadnem z mych 6 zakroku stejne silnou jako pres AS :,( Max tak z jedne ctvrtiny. Cca 3-4 dny ale z toho dva dny jen spineni a hodne tmava krev. V tech „nejlepsich dnech“ max 2 vlozky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
13.4.17 13:44

@sedmokráska děkuji ti za rychlou odpověď. Já to mám teda dost silný, odhadem co 2h musim měnit vložku. Jde mi o to, že v úterý jsem objednaná na další zákrok, tak, abych to stihla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.17 15:57

To snad stihnes, i kdyz tesne :D Kdyz tak jim to jeste tesne pred zakrokem rekni, ale myslim, ze je to naopak idealni. Tyto zakroky se vzdy planuji nejlip tesne po skonceni menstruace, kdyz se stara sliznice odloucila a nova teprve zacina rust. Takze u tebe ideal :D Drzim palecky, at uz muzete po druhem zakroku zkouset mimi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
13.4.17 17:35

Po 2 hod. měnit vložku? To je nádhera! Gratuluju! :) moje menstruace i po operacich vypadala spíš tak jako popisuje sedmokraska…tak držím palce ať vše postupuje i nadale správným směrem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
13.4.17 17:44

Holky, moc děkuji za pozitivní zprávy! :D doufám, že to tak bude a bude stačit tato druhá operace ;) už, aby jsme se mohli snažit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
14.4.17 11:37

Holky, omlouvám se za hloupý dotaz, ale můžu teď při menzes používat tampony? Nevím právě, jestli není potřeba jen vložka..
Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.17 15:27

Asi je to jedno. Nemelo by to vadit, myslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
17.4.17 22:30

Ahoj, mohla bych se na něco zeptat? Jsem po rozrušování srůstů v děloze a příští týden mě čeká kontrolní hysteroskopie, u Apolináře. Prosím Vás, kdo má zkušenosti, dělá se to v nakóze nebo při vědomí? Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.17 22:43

No, to asi zalezi, jak moc tech srustu bylo minule a co predpokladaji, ze budou muset udelat ted. Ja jsem mela pokazde celkovou narkozu. Ale myslim, ze jednou sestra rikala neco o tom, ze si mozna budu moct vybrat, jestli celkovou narkozu nebo jen nejaky oblbovak a pak kdyz by neco bylo potreba znova rozrusovat, tak by me dospali. Nakonec teda byla celkova porad a ja za to vlastne byla nakonec rada. Drzim palecky, at to dobre dopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí