Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lachtanice86 Gynex udělal problémy s cykly půlce žen co ho braly, což mě vzhledem ke složení vůbec nepřekvapuje. Kontryhelem to nebylo určitě, ten sice může cyklus změnit, třeba prodloužit, ale vždy to má nějaký důvod
@lachtanice86 A můžu se zeptat co konkrétně vám udělal a jak dlouho jste jo užívala? ![]()
Ahojky holky,
Psala jsem se, ze se s přítelem snažíme o miminko. Už je přes rok. Psala jsem ze hormonální léčbu nesmím užívat. Podle testu jsme s přítelem jinak oba v pořádku až na můj nepravidelný cyklus. Teď momentálně dochazim na ultrazvuky kde mi kontrolují ovulaci a podle toho si plánují styk. Doktorka říkala ze to tam vypadá dobre. Ze ovoluji a ze to Normálně roste. Ovulaci jsme měla Od 31.3 do 6.5 dostat jsem to měla až 19.4. Poslední týden mám nalita prsa extrémně mě bolí což je před M/S běžné. No a dnes jsem pracovala v práci dělám na PC zvedla jsem se a cítím straně mokro.. tam dole. Dobehla jsem na wc kde jsem zjistila ze krvacim. Žádné spineni to jsme měla slabé před 3 dny včera nic a dnes tohle jasne červená krev. Menší bolest v podbrisku ale ne ta menstruační jiná.
Holky nikdy se mi tohle úplně nestalo. Četla jsme na internetu ze pouze jsem mohla byt cevka která praskla ze to nic není. Někde psali ze takhle před MS by to mohlo byt uhnizdeni ale to by spis bylo spineni ze? Nebo potrat? Já nevím zda se nám to teď povedlo s přítelem me doktorka řekla test udělat až pokud nedostanu M/S. Omlouvám se za takové dotazy ale tohle je abnormální sistuace …nejspíš to bude predscasna M/S nemáme stim zkušenosti? Moc děkuji
Buď jsi to dostala dřív, a to může být krev různá, nebo pokud bys těhotná byla, tak to uhnízdění. Já jednou krvácela dost, myslela jsem, že je to menstruace. Potrat určitě ne, týden před menstruací není co potrácet, to přece ještě není uhnízděné, akorát se uchytává (přečti si něco o tom jak probíhá oplodnění a zahnízdění, ať jsi v obraze). Nechápu jak to myslíš s ovulací od-do, přece ovulace je jeden okamžik když praskne folikul.
@Anonymní píše:
To bych asi měla to mas pravdu, omlouvám se.. jsem trosku v rozpacích tak píšu trosku.. vyklepane.
Hele myslím ovulaci tak ze mi doktorka řekla ze mám plodné dny to období jak jsem psala.. a ovulace byla 5.4
@Jitka123wal
No mě se neomlouvej, ale k úspěšnému otěhotnění, když se to nepovede hned samo, je celkem důležitý vědět jak to funguje
. Jak funguje cyklus, kdy k čemu dochází, jak probíhá oplodnění…přijde mi, že chceš dítě, ale moc nevíš jak vůbec vzniká
. Já jsem na tom kdysi byla stejně, těhotenství se pro mě rovnalo druhá čárka na testu, někdo tomu nepotřebuje rozumět nikdy.