Asi máme problém s otěhotněním

11
6.11.21 15:11

Asi máme problém těhotenství

Ahojte holky, potřebuji zasvětit, s přítelem se snažíme o dítě cca rok a půl, poslední 3 měsíce jsem měla “duchy” na testech krásně viditelné, (před tím jsem netestovala) ale přišla ms a všechno špatně.. stalo se vám něco podobného? Měla bych to začít řešit? (Poslední měsíc beru mamavit a k. Listovou) už jsem zoufalá a pomalu ztrácím naději 😭 😭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
6.11.21 15:16

Ano, taky jsem to měla, doktorovi jsem to říkala odpověděl, že to nic neznamená :nevim: dal mi clostilbegyt, brala jsem ho 2× a mám pozitivní testy. :)
Takže být tebou to řeším s doktorem.

Anonym - nikdo to ještě neví. :)

• Citovat
  • Upravit
Janli
6.11.21 15:39

Biochemický těhotenství, to je normální. Embryo bylo vadný a zaniklo. Nijak se to neřeší, je to přirozená věc. Pokud se snažíte rok, je načase udělat minimálně hormonální profil, vyšetřit štítnou žlázu a spermiogram. A pak návštěva centra asistované reprodukce.

• Citovat
  • Upravit
72
6.11.21 16:27

Zkus pít kontryhel…mě pomohl :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
6.11.21 20:17

Mě to dělal jeden druh testu. Už nevím značku, ale vždy tam byl duch, většinou ale až po dlouhé době se objevil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
7.11.21 09:18

@Misina 10 Dobrý den, mám za sebou 2 biochemická těhotenství :roll:

S manželem se půl roku snažíme o miminko. V září jsem začala užívat Gynex, v tu chvíli jsem viděla ohromnou změnu, poznám na sobě ovulaci, díky ovulačním bolestem. Dokud jsem Gynex nebrala, test byl vždy negativní. V září nasazen Gynex, sílící test, poté ms. Teď v říjnu opět, sílící test, dva dny zpoždění, slábnoucí test a ms. Už se 2× za sebou se podařilo, ale stejně se nikdy těhotenství neudrželo. Začínám se bát, že je problém někde v udržení těhotenství. Řešila jsem to se svým gynekologem, dle něj nic řešit nebude a je to v pořádku, nemám testovat dokud nebude alespoň týden ms zpožděná a předejdu zklamání 8o to se ale těžko dodržuje, když to těhotenství na sobě prostě poznám. Není to vsugerované. Je mi 29 let, 2 předchozí těhotenství na první pokus a vždy se udržely. Očividně nemám problém otěhotnět, ale problém s udržením těhotenství :nevim: jsem z toho dost zklamaná a pořád nad tím přemýšlím :,( poprvé jsem si říkala náhoda, teď podruhé už mi to jako náhoda nepřijde a popravdě se děsím dalšího pokusu :roll: nejhorší je, že doktor nic řešit nechce, kdyby mě aspoň poslal na krev na hormonální profil :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
7.11.21 09:27
@anonymka227 píše:
@Misina 10 Dobrý den, mám za sebou 2 biochemická těhotenství :roll:S manželem se půl roku snažíme o miminko. V září jsem začala užívat Gynex, v tu chvíli jsem viděla ohromnou změnu, poznám na sobě ovulaci, díky ovulačním bolestem. Dokud jsem Gynex nebrala, test byl vždy negativní. V září nasazen Gynex, sílící test, poté ms. Teď v říjnu opět, sílící test, dva dny zpoždění, slábnoucí test a ms. Už se 2× za sebou se podařilo, ale stejně se nikdy těhotenství neudrželo. Začínám se bát, že je problém někde v udržení těhotenství. Řešila jsem to se svým gynekologem, dle něj nic řešit nebude a je to v pořádku, nemám testovat dokud nebude alespoň týden ms zpožděná a předejdu zklamání 8o to se ale těžko dodržuje, když to těhotenství na sobě prostě poznám. Není to vsugerované. Je mi 29 let, 2 předchozí těhotenství na první pokus a vždy se udržely. Očividně nemám problém otěhotnět, ale problém s udržením těhotenství :nevim: jsem z toho dost zklamaná a pořád nad tím přemýšlím :,( poprvé jsem si říkala náhoda, teď podruhé už mi to jako náhoda nepřijde a popravdě se děsím dalšího pokusu :roll: nejhorší je, že doktor nic řešit nechce, kdyby mě aspoň poslal na krev na hormonální profil :(

Zažila jsem to šestkrát, náhoda to je. Můžeš mít vajíčka v horší kvalitě než dřív.

• Citovat
  • Upravit
1014
7.11.21 09:31

@Janli šestkrát? :hug: to muselo být na psychiku opravdu těžké. A podařilo se nakonec bez pomoci? Já jsem tedy každé biochemické obrečela a nechci už to zažít :nevim: lepší mít test negativní a vědět, že se nepodařilo, než takto doufat a stejně být zklamaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
8.11.21 07:51

Dekuji všem za rady, fakt už mě to štve.. 🙁 dělala jsem test a zase duch za dva dny znova a je stejně viditelný jako předtím, žádné zesílení.
Za 5. Dní mám mít ms tak uvidím.. kdyby zase nic tak hled po ms zajdu k doktorovi a začnu to řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
8.11.21 08:17

@Misina 10 :hug: ne to děs co? :roll: lepší by bylo mít test negativní než tohle. Už se úplně bojím zkoušet to dále. Řešila jsem to svým dr a řekl, že mám testovat nejdříve týden po meškání ms :zed: že nic řešit nebude, protože je to běžné :pocitac: chtěla jsem jen vyšetřit štítnou žlázu a hormonální profil :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
8.11.21 08:20
@Misina 10 píše:
Dekuji všem za rady, fakt už mě to štve.. 🙁 dělala jsem test a zase duch za dva dny znova a je stejně viditelný jako předtím, žádné zesílení.
Za 5. Dní mám mít ms tak uvidím.. kdyby zase nic tak hled po ms zajdu k doktorovi a začnu to řešit.

Vůbec nemáš před menzes testovat. Lékař s tím nic neudělá, není způsob, jak zajistit, aby bylo embryo zdravý. Buď ráda, že můžeš otěhotnět a testuj až nedorazí menzes. jako biochemický skončí velká část těhotenství, je to přirozený proces.

• Citovat
  • Upravit
11
8.11.21 11:35

@Janli Já vím, máte pravdu, jenže ta s*ině vždycky přijde 😃 🙁 spíš mě zaráží, že se snažíme, už tak dlouho a stále nic, pak poslouchám, že si někdo jednou vrzne a čekají dvojčata 🤷‍♀️Tak mě napadlo jestli je semnou nebo s přítelem vše v pořádku.
Testuju, protože v práci dělám s laky a postřiky a pro plod by to nebylo úplně zdravé prostředí na vývoj. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
8.11.21 11:37

Testy bych neřešila, neotěhotnět rok a půl bez chráněnýho sexu už ano - řekni to gynekoložce a uvidíte co bude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí