Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, prosím, poradite mi?
Snažíme se o druhé mimi, při prvním jsem toto vůbec neresila. Ale tento měsíc poprvé používám ovulacni testy. Dá se jeden z testu považovat za pozitivní? První na fotce je že včera,14DC, druhý dnes, 15DC. Děkuji
![]()
@JancaS84 ten první od spodu? Blbě se mi nahrála ta fotka, tak ji musím otočit aby byly testy,,spravne" ![]()
@Russet A znamená to alespoň že třeba ovulace se blíží? Nebo to nemá vliv? Testovat myslíte zase až zítra nebo třeba dnes odpoledne?
@Barbarah píše:
@Russet A znamená to alespoň že třeba ovulace se blíží? Nebo to nemá vliv? Testovat myslíte zase až zítra nebo třeba dnes odpoledne?
Přestaň řešit testy, sexujte podle chuti a když se nebude dařit rok, nech se vyšetřit.
Ano, sice jsou slabé, ale jsou tam. Když ovu není tak tam není vůbec nic ![]()
@Malineka To jsem samozřejmě četla. Chtěla jsem názor někoho kdo s tím má třeba už nějakou zkušenost
![]()
@Barbarah ne, oba jsou negativní. Ještě vydrž
a zkus testovat odpoledne, to by měla být hladina LH vyšší
pro srovnáni ti sem dám pár pozitivních a negativních. Čárka musí být alespoň stejně silná ![]()
@Barbarah Takže tam samozřejmě píšou něco v tomto smyslu, co jsem našla na internetu: Ovulační test je na rozdíl od těhotenského testu specifický v tom, že při každém správném testování se objeví dvě čárky. Neznamená to však, že test je pozitivní. Ovulační test je pozitivní, pokud testovací čárka je silnější než kontrolní čárka - testovací čárka musí mít sytější barvu než kontrolní.
@Štěpínek1 musím nesouhlasit, já mám slabou čárku po celý cyklus a to i když je 60 denní anovulacni. Pozitivní ovulační test je ve chvíli, kdy je testovací čárka stejně silná nebo silnější ![]()
@Malineka píše:
@Barbarah Takže tam samozřejmě píšou něco v tomto smyslu, co jsem našla na internetu: Ovulační test je na rozdíl od těhotenského testu specifický v tom, že při každém správném testování se objeví dvě čárky. Neznamená to však, že test je pozitivní. Ovulační test je pozitivní, pokud testovací čárka je silnější než kontrolní čárka - testovací čárka musí mít sytější barvu než kontrolní.
Bingo.