Asistent pedagoga a půl úvazku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101759
1.9.17 20:45

@alisekR Jojo, takhle jo, já to jen upřesňovala, protože občas lidi myslí, že to budou na ZP posílat přímo oni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.17 22:17
@alisekR píše:
Tak jsem to přesně myslela, že já doplatím to chybějící do těch 1485. Děkuji za informaci.

Jo jo, je to tak. Nástupovala jsem vloni v září a v lednu po zvednutí minimální mzdy mi klesl plat, jelikož jsem se dostala pod její hranici a platím si tudíž vyšší zdravotní pojištění. Pokud od ledna opět stoupně minimální mzda a nezvednou se tabulkové platy, tak mi opět poklesne plat. Je to na palici…

• Citovat
  • Upravit
9034
2.9.17 16:52
@Anonymní píše:
Jo jo, je to tak. Nástupovala jsem vloni v září a v lednu po zvednutí minimální mzdy mi klesl plat, jelikož jsem se dostala pod její hranici a platím si tudíž vyšší zdravotní pojištění. Pokud od ledna opět stoupně minimální mzda a nezvednou se tabulkové platy, tak mi opět poklesne plat. Je to na palici…

No to je blbé…Nedává to v praktickém životě moc smysl, kdo dělá na částečný úvazek s jakéhokoliv důvodu - malé děti, péče o staré rodiče či prarodiče, tak je na tom bit. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9034
2.9.17 16:53
@j.a.n.i1 píše:
@alisekR Jojo, takhle jo, já to jen upřesňovala, protože občas lidi myslí, že to budou na ZP posílat přímo oni.

Jo, ty vždy ohledně mezd a daní dobře radíš… :lol: mám tě s tím spojenou. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
4.9.17 08:41

Holky děkuju za odpověď. Dnes jsem byla na pohovoru a mám toho plnou hlavu, jde o 0.7 úvazku. O žáka v 6 třídě s poruchou chování.

Jsem z toho v rozpacích, když jsem odcházela ze školy byla jsem na 90% rozhodnutá, že to vezmu, hlavně, protože mám práci. Ale nevím…

Chlapec je agresivní - vůči jiným, konflikty nevyvolává, chce se zapojit do kolektivu, ale neví jak, do toho, když mu něco nejde, tak se poškozuje. Uf. Nejsem typ, který by byl rázný a docela se, NAJEDNOU, bojím.

Navíc pomoc ve studiu je ohledně čj a aj - mám sice zkoušky, ale upřímně, pět let bez aj je pět let bez aj - nevím nic.

Nejsem kvalifikovaný asistent, tak že by mě čekal kurz - od září do února. A z toho jsem docela taky v háji :(

Nevím, popravdě, co dělat. A mám docela strach. Partner mi neporadil, prý, si to musím v tomto směru rozmyslet já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2965
4.9.17 19:42

Pracuji jako AP, mám pedagogické vzdělání a spoustu let praxe. A zcela upřímně - k takovému dítěti bych nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
4.9.17 22:06
@Bike L píše:
Holky děkuju za odpověď. Dnes jsem byla na pohovoru a mám toho plnou hlavu, jde o 0.7 úvazku. O žáka v 6 třídě s poruchou chování.

Jsem z toho v rozpacích, když jsem odcházela ze školy byla jsem na 90% rozhodnutá, že to vezmu, hlavně, protože mám práci. Ale nevím…

Chlapec je agresivní - vůči jiným, konflikty nevyvolává, chce se zapojit do kolektivu, ale neví jak, do toho, když mu něco nejde, tak se poškozuje. Uf. Nejsem typ, který by byl rázný a docela se, NAJEDNOU, bojím.

Navíc pomoc ve studiu je ohledně čj a aj - mám sice zkoušky, ale upřímně, pět let bez aj je pět let bez aj - nevím nic.

Nejsem kvalifikovaný asistent, tak že by mě čekal kurz - od září do února. A z toho jsem docela taky v háji :(

Nevím, popravdě, co dělat. A mám docela strach. Partner mi neporadil, prý, si to musím v tomto směru rozmyslet já.

Nemohla by jsi se dohodnout s ředitelkou, že jeden den budeš při vyučování okukovat průběh vyučování a jak s chlapcem pracují? Možná by ti to pomohlo se rozhodnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.17 12:56
@Bike L píše:

Nevím, popravdě, co dělat. A mám docela strach. Partner mi neporadil, prý, si to musím v tomto směru rozmyslet já.

Ahoj, taky si dělám studium od září do února a vzala jsem práci u chlapce s poruchou chování. Je v první třídě a je to masakr. Věčně běhá s nůžkama, že někoho s nimi zabije, mlátí děti, takže musím být neustále ve střehu a je to teda mazec. Navíc on je z hodně sociálně slabé rodiny a rodiče si ho nevšímají, takže kluk nenosí domácí úkoly a nechce při hodině spolupracovat. Vůbec nevím co s ním :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat