Asistent pedagoga a půl úvazku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@alisekR Jojo, takhle jo, já to jen upřesňovala, protože občas lidi myslí, že to budou na ZP posílat přímo oni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alisekR píše:
Tak jsem to přesně myslela, že já doplatím to chybějící do těch 1485. Děkuji za informaci.
Jo jo, je to tak. Nástupovala jsem vloni v září a v lednu po zvednutí minimální mzdy mi klesl plat, jelikož jsem se dostala pod její hranici a platím si tudíž vyšší zdravotní pojištění. Pokud od ledna opět stoupně minimální mzda a nezvednou se tabulkové platy, tak mi opět poklesne plat. Je to na palici…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Jo jo, je to tak. Nástupovala jsem vloni v září a v lednu po zvednutí minimální mzdy mi klesl plat, jelikož jsem se dostala pod její hranici a platím si tudíž vyšší zdravotní pojištění. Pokud od ledna opět stoupně minimální mzda a nezvednou se tabulkové platy, tak mi opět poklesne plat. Je to na palici…
No to je blbé…Nedává to v praktickém životě moc smysl, kdo dělá na částečný úvazek s jakéhokoliv důvodu - malé děti, péče o staré rodiče či prarodiče, tak je na tom bit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@alisekR Jojo, takhle jo, já to jen upřesňovala, protože občas lidi myslí, že to budou na ZP posílat přímo oni.
Jo, ty vždy ohledně mezd a daní dobře radíš…
mám tě s tím spojenou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky děkuju za odpověď. Dnes jsem byla na pohovoru a mám toho plnou hlavu, jde o 0.7 úvazku. O žáka v 6 třídě s poruchou chování.
Jsem z toho v rozpacích, když jsem odcházela ze školy byla jsem na 90% rozhodnutá, že to vezmu, hlavně, protože mám práci. Ale nevím…
Chlapec je agresivní - vůči jiným, konflikty nevyvolává, chce se zapojit do kolektivu, ale neví jak, do toho, když mu něco nejde, tak se poškozuje. Uf. Nejsem typ, který by byl rázný a docela se, NAJEDNOU, bojím.
Navíc pomoc ve studiu je ohledně čj a aj - mám sice zkoušky, ale upřímně, pět let bez aj je pět let bez aj - nevím nic.
Nejsem kvalifikovaný asistent, tak že by mě čekal kurz - od září do února. A z toho jsem docela taky v háji ![]()
Nevím, popravdě, co dělat. A mám docela strach. Partner mi neporadil, prý, si to musím v tomto směru rozmyslet já.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracuji jako AP, mám pedagogické vzdělání a spoustu let praxe. A zcela upřímně - k takovému dítěti bych nešla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bike L píše:
Holky děkuju za odpověď. Dnes jsem byla na pohovoru a mám toho plnou hlavu, jde o 0.7 úvazku. O žáka v 6 třídě s poruchou chování.Jsem z toho v rozpacích, když jsem odcházela ze školy byla jsem na 90% rozhodnutá, že to vezmu, hlavně, protože mám práci. Ale nevím…
Chlapec je agresivní - vůči jiným, konflikty nevyvolává, chce se zapojit do kolektivu, ale neví jak, do toho, když mu něco nejde, tak se poškozuje. Uf. Nejsem typ, který by byl rázný a docela se, NAJEDNOU, bojím.
Navíc pomoc ve studiu je ohledně čj a aj - mám sice zkoušky, ale upřímně, pět let bez aj je pět let bez aj - nevím nic.
Nejsem kvalifikovaný asistent, tak že by mě čekal kurz - od září do února. A z toho jsem docela taky v háji
Nevím, popravdě, co dělat. A mám docela strach. Partner mi neporadil, prý, si to musím v tomto směru rozmyslet já.
Nemohla by jsi se dohodnout s ředitelkou, že jeden den budeš při vyučování okukovat průběh vyučování a jak s chlapcem pracují? Možná by ti to pomohlo se rozhodnout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bike L píše:
Holky děkuju za odpověď. Dnes jsem byla na pohovoru a mám toho plnou hlavu, jde o 0.7 úvazku. O žáka v 6 třídě s poruchou chování.Jsem z toho v rozpacích, když jsem odcházela ze školy byla jsem na 90% rozhodnutá, že to vezmu, hlavně, protože mám práci. Ale nevím…
Nejsem kvalifikovaný asistent, tak že by mě čekal kurz - od září do února. A z toho jsem docela taky v háji
Ahoj, taky si dělám studium od září do února a vzala jsem práci u chlapce s poruchou chování. Je v první třídě a je to masakr. Věčně běhá s nůžkama, že někoho s nimi zabije, mlátí děti, takže musím být neustále ve střehu a je to teda mazec. Navíc on je z hodně sociálně slabé rodiny a rodiče si ho nevšímají, takže kluk nenosí domácí úkoly a nechce při hodině spolupracovat. Vůbec nevím co s ním ![]()
- Citovat
- Upravit