Asistovaný styk

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
67
27.10.11 11:50

asistovaný styk

Dobrý den maminky,prosím o radu.Máme nařízený asistovaný styk.Prosím nemáte některá zkušenost v Praze?Buď Area Fausta či Fond ohrožených dětí?Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3106
27.10.11 11:53

Co to je 8-o ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
27.10.11 11:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
27.10.11 11:57

asistovaný styk je,že otec a dítě se stýkají pod dohledem asistentky či psycholožky.My to máme zdůvodu agrese u otce a,že malému ubližoval.Pak se vyhotový posudek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.11 12:01
ave71 píše:
asistovaný styk je,že otec a dítě se stýkají pod dohledem asistentky či psycholožky.My to máme zdůvodu agrese u otce a,že malému ubližoval.Pak se vyhotový posudek.

je to super vymozenost, skoda, ze to nebylo, kdyz jsem byla mala ja, mozna ze by pak nedoslo k zneuziti…

• Citovat
  • Upravit
12947
27.10.11 12:04

ave a když díte a otec najde k sobe cestu ,tak ho pustí zpátky k vám domu??nebudemu za časopet ubližovat,nebo už si bez otce a hledáš cestu k díteti ty
snad se te to nedotkne,jen me to zajímá

Příspěvek upraven 27.10.11 v 12:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
27.10.11 12:04
ave71 píše:

To je celkem nářez! A ten posudek bude dobrý k čemu? Snad si nemyslí, že před tou komisí se násilník bude chovat tak jak se chová doma… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
27.10.11 12:09

Nene otec už s náma nebude bydlet.Dost nám ublížil.Ale jelikož otec před soudem a OSPODem začal dělat jak se zajímá o syna a že ho má moc rád a mě momentálně nikdo nevěří že je otec takový tak je ten asistovaný styk.Je mi jasný že agresivní člověk se nezmění,ale je zákon že dítě má nárok na oba rodiče a já musím nějak chránit dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
27.10.11 12:10

Ten posudek bude k soudu.A vím ,že otec bude hrát scénu jak zná malého a jak se oněj zajímá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
27.10.11 12:11
ave71 píše:
Nene otec už s náma nebude bydlet.Dost nám ublížil.Ale jelikož otec před soudem a OSPODem začal dělat jak se zajímá o syna a že ho má moc rád a mě momentálně nikdo nevěří že je otec takový tak je ten asistovaný styk.Je mi jasný že agresivní člověk se nezmění,ale je zákon že dítě má nárok na oba rodiče a já musím nějak chránit dítě.

ach jo dokážu si to představit tam bude jak svatej,pak dostanete střídavou péči, atydoma budeš trnout strachy co se deje.. :-( ,takto byto být nemelo,kolik je díteti roku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.11 12:12

Zrovna taky chodíme. Otec si s dcerou hraje je jasný že se agresivně nechová, každý to hodinu vydrží se přetvařovat. Nechápu na co bude posudek… už jeden z jiného zařízení mám. Že on je nejlepší a já se nevyrovnala s minulostí a nedovedu rozdělit bývalý vztah a vztah otec, dcera. Tento dokonalý pán od nás odešel když malé byl rok. Ona ho nezná,nemá k němu nedůvěru.Po tom co nám všechno udělal, jen čekám až ho odsoudí a půjde, ale nechápu tu šaškárnu. Ale musím, jinak bych dostala od soudu pokutu :-(

• Citovat
  • Upravit
67
27.10.11 12:14

malému je 16měsíců a otec o něj vážně neměl zájem a neuměl se k němu hezky chovat.Nevím jak to vidítě vy,ale v půlroce malému švihal/práskal páskem před obličejem a smál se tomu jak syn je ustrašený(ted to vše popírá)na hraní mu dal jehličí z borovice se slovy a to už si vypíchl oči?Nebo ho v zimě venku přebaloval( a to měl syn jenom hodku pap.plenu.Jsou jiné a jiné věci :cry: také jak se choval ke mne hrozně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
27.10.11 12:16

A kam chodíte?
Jojo je to komedie oni to vydrží se chovat vzorně to je jasný :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
27.10.11 12:17

:-( :-( :-( ach jo,nejhorší je že ty to malé deti si nic nepamatují,je to šílený :-( ,tak se holky držte :hug: snad budou psychologové a soudci normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.11 12:19

To já měla u soudu 2 jeho ex, jak jim týral děti, jak fyzicky, tak hlavně psychicky. I mě tenkrát týral, ale soud to nezajímá, prý je pro dítě lepší když má oba rodiče. nechápu to. Se mnou má malá pohodu klid a co bude mít s ním, je to zloděj, podvodník a ještě agresor, super :cry:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová