Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den maminky,prosím o radu.Máme nařízený asistovaný styk.Prosím nemáte některá zkušenost v Praze?Buď Area Fausta či Fond ohrožených dětí?Děkuji za odpovědi.
asistovaný styk je,že otec a dítě se stýkají pod dohledem asistentky či psycholožky.My to máme zdůvodu agrese u otce a,že malému ubližoval.Pak se vyhotový posudek.
ave71 píše:
asistovaný styk je,že otec a dítě se stýkají pod dohledem asistentky či psycholožky.My to máme zdůvodu agrese u otce a,že malému ubližoval.Pak se vyhotový posudek.
je to super vymozenost, skoda, ze to nebylo, kdyz jsem byla mala ja, mozna ze by pak nedoslo k zneuziti…
ave a když díte a otec najde k sobe cestu ,tak ho pustí zpátky k vám domu??nebudemu za časopet ubližovat,nebo už si bez otce a hledáš cestu k díteti ty
snad se te to nedotkne,jen me to zajímá
Příspěvek upraven 27.10.11 v 12:04
ave71 píše:
To je celkem nářez! A ten posudek bude dobrý k čemu? Snad si nemyslí, že před tou komisí se násilník bude chovat tak jak se chová doma… ![]()
Nene otec už s náma nebude bydlet.Dost nám ublížil.Ale jelikož otec před soudem a OSPODem začal dělat jak se zajímá o syna a že ho má moc rád a mě momentálně nikdo nevěří že je otec takový tak je ten asistovaný styk.Je mi jasný že agresivní člověk se nezmění,ale je zákon že dítě má nárok na oba rodiče a já musím nějak chránit dítě.
Ten posudek bude k soudu.A vím ,že otec bude hrát scénu jak zná malého a jak se oněj zajímá
ave71 píše:
Nene otec už s náma nebude bydlet.Dost nám ublížil.Ale jelikož otec před soudem a OSPODem začal dělat jak se zajímá o syna a že ho má moc rád a mě momentálně nikdo nevěří že je otec takový tak je ten asistovaný styk.Je mi jasný že agresivní člověk se nezmění,ale je zákon že dítě má nárok na oba rodiče a já musím nějak chránit dítě.
ach jo dokážu si to představit tam bude jak svatej,pak dostanete střídavou péči, atydoma budeš trnout strachy co se deje..
,takto byto být nemelo,kolik je díteti roku??
Zrovna taky chodíme. Otec si s dcerou hraje je jasný že se agresivně nechová, každý to hodinu vydrží se přetvařovat. Nechápu na co bude posudek… už jeden z jiného zařízení mám. Že on je nejlepší a já se nevyrovnala s minulostí a nedovedu rozdělit bývalý vztah a vztah otec, dcera. Tento dokonalý pán od nás odešel když malé byl rok. Ona ho nezná,nemá k němu nedůvěru.Po tom co nám všechno udělal, jen čekám až ho odsoudí a půjde, ale nechápu tu šaškárnu. Ale musím, jinak bych dostala od soudu pokutu ![]()
malému je 16měsíců a otec o něj vážně neměl zájem a neuměl se k němu hezky chovat.Nevím jak to vidítě vy,ale v půlroce malému švihal/práskal páskem před obličejem a smál se tomu jak syn je ustrašený(ted to vše popírá)na hraní mu dal jehličí z borovice se slovy a to už si vypíchl oči?Nebo ho v zimě venku přebaloval( a to měl syn jenom hodku pap.plenu.Jsou jiné a jiné věci
také jak se choval ke mne hrozně.
A kam chodíte?
Jojo je to komedie oni to vydrží se chovat vzorně to je jasný ![]()
ach jo,nejhorší je že ty to malé deti si nic nepamatují,je to šílený
,tak se holky držte
snad budou psychologové a soudci normální
To já měla u soudu 2 jeho ex, jak jim týral děti, jak fyzicky, tak hlavně psychicky. I mě tenkrát týral, ale soud to nezajímá, prý je pro dítě lepší když má oba rodiče. nechápu to. Se mnou má malá pohodu klid a co bude mít s ním, je to zloděj, podvodník a ještě agresor, super ![]()