Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymní píše:
To já měla u soudu 2 jeho ex, jak jim týral děti, jak fyzicky, tak hlavně psychicky. I mě tenkrát týral, ale soud to nezajímá, prý je pro dítě lepší když má oba rodiče. nechápu to. Se mnou má malá pohodu klid a co bude mít s ním, je to zloděj, podvodník a ještě agresor, super
Tohle jsi nevěděla, než jste spolu měli dítě? ![]()
peggy.sl píše:Anonymní píše:Tohle jsi nevěděla, než jste spolu měli dítě?
To já měla u soudu 2 jeho ex, jak jim týral děti, jak fyzicky, tak hlavně psychicky. I mě tenkrát týral, ale soud to nezajímá, prý je pro dítě lepší když má oba rodiče. nechápu to. Se mnou má malá pohodu klid a co bude mít s ním, je to zloděj, podvodník a ještě agresor, super
Néé vystupňovalo se to u něj po narození malé, řval na malý miminko že je to nevychovaný parchant a že on se potřebuje vyspat, nikdy nepomohl …
Tak u nás to je tak,že otec všude vystupuje jak fajn chlapík,ale co předváděl doma bylo hrozný.Pořád jsem byla kr.. a ho… dělala,ponižování,řvaní,nadávání.V těhu kopání a pak znásilnění.Ne takového člověka nechci do života a co je nejsmutnější že syn se s ním v zájmu obou rodičů bude stýkat.Mmch otec několikrát řekl,že toto dělá jen kvůli alimentům aby neměl vysoké a momentálně si i snížil svoji životní úroveň o několik desítek tisíc měsíčně.
Anonymní píše:peggy.sl píše:Néé vystupňovalo se to u něj po narození malé, řval na malý miminko že je to nevychovaný parchant a že on se potřebuje vyspat, nikdy nepomohl …Anonymní píše:Tohle jsi nevěděla, než jste spolu měli dítě?
To fakt dokázal hrát vzornýho a milujícího chlapa a najednou po narození dcery to přeskočilo a přišla změna?
Můj partner, je třeba taky cholerik, ale už od začátku, takže vím co můžu čekat, ale aby někdo takhle otočil… ![]()
ave71 píše:
Tak u nás to je tak,že otec všude vystupuje jak fajn chlapík,ale co předváděl doma bylo hrozný.Pořád jsem byla kr.. a ho… dělala,ponižování,řvaní,nadávání.V těhu kopání a pak znásilnění.Ne takového člověka nechci do života a co je nejsmutnější že syn se s ním v zájmu obou rodičů bude stýkat.Mmch otec několikrát řekl,že toto dělá jen kvůli alimentům aby neměl vysoké a momentálně si i snížil svoji životní úroveň o několik desítek tisíc měsíčně.
To je stejný jako můj ex, také sprosté nadávky, znásilňování. Před ostatními se chová jako nadčlověk, dokonalost sama… už udělal tolik špatnosti a zatím bez potrestání…
U nás ani OSPOD nechrání malého.Když nahlásím co zase udělal tak mi jen paní řekne,ale otec řekl,že to tak není,že to neudělal
takže dítě i když tak malinké tak o těch víkendech v noci nespinká.
A ted bude asist.styk a nevím kam tedy chodit,jestli má někdo zkušenost.
My chodili prvně do rodinné poradny a teď do dětského centra pod dohledem psychologa
Do poradny taky chodíme a to je k ničemu.Hraje tam scény jak všeho lituje a bla bla.Pak vyjdeme a řekně že to stejně dělá jen kv-li soudu.
Tak u sebe měj diktafon a nahraj si, co říká, když vylezete ven? ![]()
ave71 píše:
Do poradny taky chodíme a to je k ničemu.Hraje tam scény jak všeho lituje a bla bla.Pak vyjdeme a řekně že to stejně dělá jen kv-li soudu.
taky si myslím, že je to k ničemu… My máme ještě nařízený psychologický posudek, jestli malou od něj neodrazuju. Je to vtipné, když o něm vůbec nemluvím a ona ho nezná. V poradně mě nutil abych ukazovala jeho fotografie
mluvila o něm… on to všechno dělá aby se mi pomstil, alimenty neplatí už 4 měsíce
Aladina píše:
Tak u sebe měj diktafon a nahraj si, co říká, když vylezete ven?
To je bohužel protizakonné.Prý se nahrávat nesmí.Nechápu jak máš tedy vše pak dokázat?
Anonymní píše:ave71 píše:taky si myslím, že je to k ničemu… My máme ještě nařízený psychologický posudek, jestli malou od něj neodrazuju. Je to vtipné, když o něm vůbec nemluvím a ona ho nezná. V poradně mě nutil abych ukazovala jeho fotografie
Do poradny taky chodíme a to je k ničemu.Hraje tam scény jak všeho lituje a bla bla.Pak vyjdeme a řekně že to stejně dělá jen kv-li soudu.mluvila o něm… on to všechno dělá aby se mi pomstil, alimenty neplatí už 4 měsíce
taky si myslím,že náš otec se mstí.Nechci s ním být a nenechat si líbit to vše.Jsem jen o rodičáku a nechal nás bez peněz.Vždy má k tomu proslov " tak chcípni hlady"
Anonymní píše:ave71 píše:taky si myslím, že je to k ničemu… My máme ještě nařízený psychologický posudek, jestli malou od něj neodrazuju. Je to vtipné, když o něm vůbec nemluvím a ona ho nezná. V poradně mě nutil abych ukazovala jeho fotografie
Do poradny taky chodíme a to je k ničemu.Hraje tam scény jak všeho lituje a bla bla.Pak vyjdeme a řekně že to stejně dělá jen kv-li soudu.mluvila o něm… on to všechno dělá aby se mi pomstil, alimenty neplatí už 4 měsíce
taky si myslím,že náš otec se mstí.Nechci s ním být a nenechat si líbit to vše.Jsem jen o rodičáku a nechal nás bez peněz.Vždy má k tomu proslov " tak chcípni hlady"
Nezákonné to sice je, ale já bych si to nahrála stejně.. Nikdy nevíš kdy se to bude hodit. Je to hrůza opravdu. Držím Vám palce.
My jsme z vysočiny, raději budu v anonymitě, mám z něho docela strach