Asistovaný styk

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.10.11 14:20
Anonymní píše:
Aladina píše:
Tak u sebe měj diktafon a nahraj si, co říká, když vylezete ven? :nevim:
To je bohužel protizakonné.Prý se nahrávat nesmí.Nechápu jak máš tedy vše pak dokázat?

Nezákonné to sice je, a nemělo by to být bráno v potaz, ale můžeš taky udělat jednu věc, že ho tajně nahraješ a pošleš to jako anonym na sociálku. Např.. ale pšt, jako bych nic neřekla.. mi něco podobného pomohlo, byť se to správně nesmí…

• Citovat
  • Upravit
riki33
1.12.11 21:41

To nepomůže, dala jsem to policajtům a ještě jsem obviněná, že oba týráme dítě nevhodným chováním

• Citovat
  • Upravit
aaaktijjj
1.4.12 00:50

Ty jo holky, tak co, jak to zvládáte? Jak se to u Vás vyvíjí? Můj bohuželstáleještěmanžel má taktéž asistovaný styk. Chodíme do centra sanace rodiny. Chová se tam jak mílius. Děsím se toho, že bych mu děti měla dát bez dohledu. Je to psychicky vyšinutej člověk. Pokud bych chtěla omezit jeho rodičovské kompetence, tak bych musela přinést znalecký posudek. Ten bych si však musela zaplatit (15 tis.)a muselo by z něj vylézt, že je nebezpečnej. A já těm testům nevěřím. On je velmi inteligentní, věřím že by to nějak „ochcal“. Také pracuje s postiženými a tam jsou s ním prý spokojení, takže bych těžko prokazovala, že doma se choval jak prase.

• Citovat
  • Upravit
2324
1.4.12 06:30

nahrat si vsetko, aj ked je to protizakonne, ina cesta podla mna v takomto pripade neexistuje, ja by som to spravila aj keby ma malo to hovado zato dat k sudu… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
1.4.12 07:23

inac cely asistovany styk pekne pritiahnuty za vlasy… kto mysli ze tam tatko to dieta pred psychologickou zderie je uplne mimo… zas nejaka kravina bez nejakeho rozmyslania… ako to vobec mozu vymysliet… mozno u vacsieho dietata ktore da najavo ze mu je pritomnost rodica neprijemna, ale u drobca :! :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.12 08:41
@rodinka4 píše:
inac cely asistovany styk pekne pritiahnuty za vlasy… kto mysli ze tam tatko to dieta pred psychologickou zderie je uplne mimo… zas nejaka kravina bez nejakeho rozmyslania… ako to vobec mozu vymysliet… mozno u vacsieho dietata ktore da najavo ze mu je pritomnost rodica neprijemna, ale u drobca :! :?:

Ahoj a rovnou se omlouvám za anonym.

No jo,ale jak máš ochránit dítě?My měli jsme as.styk když dítěti bylo necelý rok a půl.Jasně,že se tam otec choval slušně,ale ještě jsem zjistila,že tam měl známé tak měl zprávu výytavní.Ted je dítě chudák jak mi ho vrací :,( . Jinak dítě otce od narození nezajímalo tak vůbec neví jak co a jak.Jak se má starat co papá a atd.Ted nás čeká soud o alíky a sv.péče tak uvidíme jak to dopadne,ale chci znova as.styk ale jinam.

• Citovat
  • Upravit
2324
1.4.12 09:03
@Anonymní píše:
Ahoj a rovnou se omlouvám za anonym.No jo,ale jak máš ochránit dítě?My měli jsme as.styk když dítěti bylo necelý rok a půl.Jasně,že se tam otec choval slušně,ale ještě jsem zjistila,že tam měl známé tak měl zprávu výytavní.Ted je dítě chudák jak mi ho vrací :,( . Jinak dítě otce od narození nezajímalo tak vůbec neví jak co a jak.Jak se má starat co papá a atd.Ted nás čeká soud o alíky a sv.péče tak uvidíme jak to dopadne,ale chci znova as.styk ale jinam.

ale pri tom asistovanom styku to je asi len na nejake obdobie, nie? takze to vlastne nic neriesi, lebo ked je ten partner blazon tak to potom dozenie dvojnasob :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.12 10:18
@rodinka4 píše:
ale pri tom asistovanom styku to je asi len na nejake obdobie, nie? takze to vlastne nic neriesi, lebo ked je ten partner blazon tak to potom dozenie dvojnasob :cert:

Jojo je to jen na nějaký čas a máš pravdu,že to nic neřeší krom toho,že když je dítě malé tak je aspon v bezpečí.Pod dozorem.
Oni tatínkové tam zvládají se chovat slušně :,(

• Citovat
  • Upravit
2324
1.4.12 10:19
@Anonymní píše:
Jojo je to jen na nějaký čas a máš pravdu,že to nic neřeší krom toho,že když je dítě malé tak je aspon v bezpečí.Pod dozorem.
Oni tatínkové tam zvládají se chovat slušně :,(

ach jaj, drzim palceky, je mi z toho hnusne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Richard 1
10.4.12 13:52

matky často lžou

jsem otec a mám syna v péči po několika letech vím jak si „některé matky“vymýšlí že byli týrány a ve spolupráci s advokátkou a uváčikovou a podobnými „psycholožkami“sistematicky likvidují bezohledně otce a dítě.Matka pro pomstu,vydírání aj. Skupina „odborníků“ pro zisk. A matky které bez relevantních důvodů ničí vztah mezi díťetem a otcem se schovávají za lži.Jest to prý běžný jev jen jak k tomu přídou ženy ,matky kterým je skutečně ubližováno když jde v mnoha případech o lež a prostředek k dosažení cíle ,který není v zájmu dětí ale „matek“ a lidí kteří se obohacují na úkor dětí.Těm matkám co jsou skutečně v tíživé situaci držím palce, lhářkám přeji ať je zavřou do ústavu kam jistě patří. Richard

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.8.14 11:36
@petra.lovosice píše:
ach jo dokážu si to představit tam bude jak svatej,pak dostanete střídavou péči, atydoma budeš trnout strachy co se deje.. :-( ,takto byto být nemelo,kolik je díteti roku??
@ave71 píše:
malému je 16měsíců a otec o něj vážně neměl zájem a neuměl se k němu hezky chovat.Nevím jak to vidítě vy,ale v půlroce malému švihal/práskal páskem před obličejem a smál se tomu jak syn je ustrašený(ted to vše popírá)na hraní mu dal jehličí z borovice se slovy a to už si vypíchl oči?Nebo ho v zimě venku přebaloval( a to měl syn jenom hodku pap.plenu.Jsou jiné a jiné věci :cry: také jak se choval ke mne hrozně.

tohle úplně dobře znám…jsme s malou v podobné situaci…právě se snažím o asistovaný styk zažádat…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.5.22 21:40

Dobrý den, otec se k synovi neumí chovat, chová se povýšeně. Syn (5letý) k otci nechce, nemá ho rád a s otcem se vidí jednou za dva týdny. Ráda bych se pomocí dětského psychologa domohla asistovaného styku, jak soud pohlíží na posudek dětského psychologa pětiletého dítěte? Děkuji předem za rady.

• Citovat
  • Upravit
72725
17.5.22 21:43
@Anonymní píše:
Dobrý den, otec se k synovi neumí chovat, chová se povýšeně. Syn (5letý) k otci nechce, nemá ho rád a s otcem se vidí jednou za dva týdny. Ráda bych se pomocí dětského psychologa domohla asistovaného styku, jak soud pohlíží na posudek dětského psychologa pětiletého dítěte? Děkuji předem za rady.

Na asistovaný styk musí být vážně důvody.. takže skutečně záleží, co vše u soudu dokážeš. Vesměs si soud sám vybírá své psychology atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová