Astma bronchiale u dětí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24797
1.12.13 15:39

@milujicimáma Dobře, děkuju. Přidám se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5076
1.12.13 15:39

Mě osobně s 'astmatem" pomohla kineziologie a kapky od dr. Jonáše :) ale třeba s potravinovýma alergiema si nevím rady - na druhou stranu mě zase nějak nevadí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
1.12.13 15:40

Už jsem požádala o přidání ke skupince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10895
1.12.13 15:44

Ahoj. Jsme na tom podobně, já jsem astmatik po mamině už od malička a starší syn to má z krve potvrzené a bere Singulair a menší letos na podzim skončil dvakrát v nemocnici na Ventolinu. Teď čekám na výsledky krve a uvidíme co dál. Každopádně mi všichni doktoři tvrdí a i vše nasvědčuje tomu, že je to astma :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
1.12.13 15:51

Naštěstí je ale asi pravda, že s pubertou se astma alespoň zmírní. I u mého strýce i u mě to tak bylo. I když samozřejmě zůstává i nadále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
milujicimáma
1.12.13 15:51

@Loffda Ahoj, byla bych též ráda kdybyjsi se přidala k mojí fb skupince, můžem tam rozepast tvoje trápení. Mé dcerce bylo diagnostikováno nedávno

• Citovat
  • Upravit
milujicimáma
1.12.13 15:53

To máš pravdu. Nikdo si nepřeje snad nic jiného, aby at úplně nebo aspon čásečně astma odeznělo

• Citovat
  • Upravit
24797
1.12.13 15:55

Dokonce jsem kvůli astmatu hrála na flétnu. Ale jen asi rok. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
1.12.13 16:26

Syn ke astmarik od malinka plus laryngitidy a alergie vc. potravinovych. Mne diagnostikovali astma pred 6 lety. Oba bereme leky (ja teda lajdacim) a docela uz.to mame vychytane :-) Syn je natom uz relativne dobre oproti stavu v predskolnim veku…to mel i zakaz kolektivu a prisny rezim co se leku, potravin a ostatniho tykalo.

Mame doma inhalator, letos je syn zarazen do studie astmatiku na ostravsku pro statni zdr. ustav a lekarskou fakultu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
milujicimáma
1.12.13 17:07

@KačuliKačka Ahoj, byla bych ráda kdyby jsi se i ty přidala k nám do fb skupinky :palec:

• Citovat
  • Upravit
17162
1.12.13 17:13

@milujicimáma kdyz tak zitra..namobilu je to na prd..v praci se ozvu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
1.12.13 17:17

@milujicimáma tak mam pozadano uz ted :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5617
1.12.13 20:22

Ahojky, můj syn- 5 let, má astma a alergie snad na všechno. Vyházeli jsme doma záclony, plyšáky koberce a každý den vysáváme, máme méně záchvatů. Ale imunitu žádnou :( Pořád kašle, do toho angíny a všechno možné. Dva měsíce jsme byli skoro zdraví a to jen díky lázním :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
milujicimáma
2.12.13 10:25

@Ráďa 25 Ahojky, :mavam: pokud máš opravdu takto skvělé zkušenosti s ozdravovanou přidej se k nám na FB skupince, a můžeš nám udělat album s recenzí na ozdarvovnu v které jste byli. Jako inspirace pro další :palec:

• Citovat
  • Upravit
5076
2.12.13 22:30

@milujicimáma můžu vědět, proč si mě vyhodila za skupiny z FB?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek