Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Mě osobně s 'astmatem" pomohla kineziologie a kapky od dr. Jonáše
ale třeba s potravinovýma alergiema si nevím rady - na druhou stranu mě zase nějak nevadí ![]()
Ahoj. Jsme na tom podobně, já jsem astmatik po mamině už od malička a starší syn to má z krve potvrzené a bere Singulair a menší letos na podzim skončil dvakrát v nemocnici na Ventolinu. Teď čekám na výsledky krve a uvidíme co dál. Každopádně mi všichni doktoři tvrdí a i vše nasvědčuje tomu, že je to astma ![]()
Naštěstí je ale asi pravda, že s pubertou se astma alespoň zmírní. I u mého strýce i u mě to tak bylo. I když samozřejmě zůstává i nadále.
@Loffda Ahoj, byla bych též ráda kdybyjsi se přidala k mojí fb skupince, můžem tam rozepast tvoje trápení. Mé dcerce bylo diagnostikováno nedávno
To máš pravdu. Nikdo si nepřeje snad nic jiného, aby at úplně nebo aspon čásečně astma odeznělo
Dokonce jsem kvůli astmatu hrála na flétnu. Ale jen asi rok. ![]()
Syn ke astmarik od malinka plus laryngitidy a alergie vc. potravinovych. Mne diagnostikovali astma pred 6 lety. Oba bereme leky (ja teda lajdacim) a docela uz.to mame vychytane
Syn je natom uz relativne dobre oproti stavu v predskolnim veku…to mel i zakaz kolektivu a prisny rezim co se leku, potravin a ostatniho tykalo.
Mame doma inhalator, letos je syn zarazen do studie astmatiku na ostravsku pro statni zdr. ustav a lekarskou fakultu.
@KačuliKačka Ahoj, byla bych ráda kdyby jsi se i ty přidala k nám do fb skupinky ![]()
@milujicimáma kdyz tak zitra..namobilu je to na prd..v praci se ozvu ![]()
Ahojky, můj syn- 5 let, má astma a alergie snad na všechno. Vyházeli jsme doma záclony, plyšáky koberce a každý den vysáváme, máme méně záchvatů. Ale imunitu žádnou
Pořád kašle, do toho angíny a všechno možné. Dva měsíce jsme byli skoro zdraví a to jen díky lázním ![]()
@Ráďa 25 Ahojky,
pokud máš opravdu takto skvělé zkušenosti s ozdravovanou přidej se k nám na FB skupince, a můžeš nám udělat album s recenzí na ozdarvovnu v které jste byli. Jako inspirace pro další ![]()
@milujicimáma můžu vědět, proč si mě vyhodila za skupiny z FB?