Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Fifi2 prave ze saturaci v ty dobe mel 98%coz je luxus, prislo mi, ze se studenym vzduchem zlepsil, ale jak lehne, tak je to hruza on neleti, sedi. Ja uz jako mama jsem fakt neschopna, bojim se, jako blázen, i kdyz vim, ze to me nepomuze.
Otevrene okna mam, prikryty dite, rucniky po baraku na radiatorech a stridame se chovame a chodime uz nevim co dal.
![]()
@PetraMerry neschopná nejste. A nechápu, že Vas vrátili domu. To není sranda. Jestli se ještě zhoršil, tak bych jela rovnou do špitálu a ne tam i bez zadanky, nemůžou vás vyhodit. Nemohu posoudit jak je na tom. Ale pokud máte strach jela bych. Saturace nesaturace. Držím palce. A děláte vše správně. Hlavně klid. Ať není ještě nervózní z vás. ![]()
@Fifi2 rikala jsem si te jestli jeste zasipe a nebude moc dychat volam rychlou, nebo jedu jinam.
![]()
@Fifi2 jsoubmu dva
Totalni bezmoc
Jj klidně volej rychlou, držim palce. Já taky takhlevolala synkovi rychlou, natrápil se s tím
Bože můj, jak já to znám… Dceři vždy pomohla až kombinace Prothazin, Ventolin a kortikoidove dýchátko. Děláš fakt všechno, pokud se nezlepší, klidne mu tu rychlou zavolej, ať se netrápí. Hodně síly ![]()