Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Lenka40 píše:
My necekali 4dny mel horecku pres noc a rano jeli hned do nemocnice…Ale febrilky prodelal v nemocnici a pri teplote 37,7 a supalo to nahoru…
tak to je mazec…me to nejvice nici jak je maly nemocny mam o nej sileny strach a nechci nic zanedbat, ale vidim to tak ze nemuzu verit ani doktorum…a mam cim dal vetsi pocit ze i Dr. zanedbávají peci a odbyvaji pacienty …ale netusi jake to muze mit nasledky…
![]()
@Gzuza píše:
tak to je mazec…me to nejvice nici jak je maly nemocny mam o nej sileny strach a nechci nic zanedbat, ale vidim to tak ze nemuzu verit ani doktorum…a mam cim dal vetsi pocit ze i Dr. zanedbávají peci a odbyvaji pacienty …ale netusi jake to muze mit nasledky…![]()
Mela jsem o neho strach, ale takovy jaky by mel byt, ale co jsme si prozili, tak se muzu strachy zblaznit a nedej boze, kdyz ma teplotu..Sice ted je v obdobi, kdy rostou zoubky, ale i tak ve me trne.Tak my tam dojeli z horeckama, hospitalizovali nas, odbery a cca za hodku dosly, ze ma zanet mocaku a ledvin..Pak krasne spinkal, manzel mi dovezl veci, zniceho nic otevrel ocicka a zacal delat zvuky, krecovy vyraz, modral rychle pribehly doktorky a sestry…hned odnesly na JIP a daly ho dohromady.Pak nam ho ukazali za sklen, byl pod leky a napojeny na pristroji.Mel 4mesice a to prodelavaji deti od pul roku, ale vyjimky nizsi vek 4%…Ano,odbyvaji pacienty, ale kdyz clovek neco prihodi, hned je vetsi zajem…No,ale kde to jsme?!meli by vse vykonavat stejne.Maly ma zdravotni problemy s ledvinou atd. a doktor mi rekl, ze to mel v tehotenstvi a bezne to ctu, ze to spousty maminkam rekli, ale muj doktor to trochu odflakl:(.nemuseli jsme prodelat 3 zanety a febrilky a davno mohl byt bez antibiotik i po operaci…jenze ted nam hrozi 4 a tim padem se vse odsouva:(…
@alifie Muzu se zeptat jak tu rerichu uzivate pri kasli? a co je to to srovnani patere a kdo ho dela?