atopický ekzém

31
21.8.09 21:19

atopický ekzém

Ahoj holky, vy tady na emiminu všechno víte, tak mě snad trochu uklidníte a poradíte.:) Mám od kožního dr. diagnostikovaný snad atopický ekzém(povídal že to asi je AE, ale že přesně neví :? ).Předtím, než jsem k němu šla, jsem vyzkoušela snad vše - obyč. indulonu, lipobasi, excipial, konopnou kosmetiku - po té se to trochu zlepšilo. Dr. mi samozřejmě hned předepsal Kortikoidy, konkrétně Diprosone. Po týdnu mazání výsledek žádný, spíš ještě horší. Už jsem fakt zoufalá, mám to právě jenom na rukách, stydím se za ně :oops: Nikdy před tím jsem to neměla, prý může mít vliv i porod a kojení - hormony. Od porodu jsem 14 měsíců a nekojím asi 3 měsíce. Tak vás prosím co pomohlo vám, už fakt nevím :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2649
21.8.09 21:32

Nám pomohla Holtova mast a na ni Infadolan.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
21.8.09 23:17

edit

Příspěvek upraven 28.04.12 v 23:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
24.8.09 00:39

A jak to začlo? Nebyly to červené puchýřky, ty lehce svědí, pak se jako stáhnou a seschnou, začnou se rozpráskávat ruce a pak se znovu vysejí, ještě intenzívněji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
26.8.09 21:30

Ahoj pett14, začlo to přesně jak píšeš, akorát ty puchýřky jsoutakové průhledné a svědí to spíš před tím výsevem. Mě připadá, že ten doktor vůbec nevěděl o co jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
26.8.09 22:44

ahoj, já mám též AE, mně napřídklad Diprosone nepomohl vůbec :wink:
mám výbornou zkušenost s Elocomem. Mám ho jen na nejhorší místa, většinou máznu 1-2× a mám pokoj na nějakou dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elz
21.10.10 11:44

mně na ruce pomohl belosalic

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.10.10 12:48

Na tohle téma je tady diskusí několik. Najdi si je a pročti :palec:

• Citovat