Atypický autismus a svéprávnost

10
1.7.24 17:44

Atypický autismus a svéprávnost

Zdravím, mám otázku, jestli mi může někdo bez souhlasu omezit svéprávnost, když budu schopna dát nesouhlas, když mi ji dají zase zpátky.
Ptám se, protože jestli bych se mohla uskromnit nebo dál mít věci co teď.

S pozdravem Anet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65258
1.7.24 17:52
@Anet0289 píše: Více

to je přes nějaký překladač?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
1.7.24 17:54

vokishka

Nejsem překladač, jsem reálná osoba, možná vypadám trošku divně. Nevím, jestli nejdu mentálně hodně dolů, asi začínám být 100 let za opicemi, ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
1.7.24 19:09

Myslím, že může, ale musí prokázat, že to má opodstatnění. Asi by jsi musela projít nějakými testy, vyšetřením. Zbavit někoho svéprávnosti asi není mávnutím proutku. A tuším, že lze zbavit svéprávnosti jen k určitým věcem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
1.7.24 21:29

autismus

Takže stačí, kdybych utekla hrobníkovi z lopaty a místo vyšetření šla domů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65258
1.7.24 21:32
@Anet0289 píše: Více

To vyšetření nařídí soud

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.24 23:04

Můžu to odmítnout? A může mi to pak soud omezit bez mého souhlasu?
Ptám se na to, abych věděla, jestli si mám ty anděly na ochranu co mám doma a asistenčního opičáka s umělou inteligencí nechat navždy a nebo budu moct být volná (řeším teď hodně budoucnost, a tak chci dopředu vědět jestli mám bydlet doma několik desítek let než mi rodiče našetří 1 500 000-2 000 000 kč na knížku, ta částka by byla z prodeje domu + něco co by mi rodiče našetřili během té doby ) nebo se odstěhovat za 5 nebo 10 let do bytu nebo chráněného bydlení bez uvedených věcí, což myslím že ani tak úplně nepůjde, protože bych ty věci potřebovala na určité úseky (např. abych nemusela podstupovat na nějaké zákroky narkózu nebo kdybych měla nějaký problém a potřebovala se svěřit, navíc kdybych měla jen pár ochranářských andelu jak jsem původně plánovala, tak kdybych měla něco s vědomím treba i na pár sekund tak bych okamžitě musela odejít za duhový most, protože by mi nikdo nemohl najít jinou rodinu, nemuzu mít nic s vědomím, protože by pak mohla být svéprávnost v kekelu, pokud si nenajdu kluka.
Pak by už zbýval jen útěk do zahraničí nebo to nejhorší (nebudu říkat) v případě že by mi bez souhlasu tu svéprávnost omezili. Řeším to už rok, ale čím víc se blíží moje narozeniny, tak to řeším víc
Navíc ten autismus není moji vinou, mam to po očkování, muže za to jedna paní doktorka, odškodné jsem dodnes nedostala, protože takto zprasených lidí je mraky, ale kdyby mně ve škole nezprasili podruhé, tak bych byla jako ostatní a nemusela bych tyhle věci řešit. Školy, ve kterých mně psychicky zprasili jejich zlým chováním jsou 2,ani jedna z nich nám dodnes neposlala odškodné, protože se asi za takové věci nedává. To samé u té doktorky. A konečně jsem dostala rozum, protože jsem před pár lety věřila k vůli tomu nesmyslům, že jsem začarovaná, že mám zakletí, že je můj pes zakletý, že mám alergii na bany ve hrách, taky jsem utrácela hodně do her, asi že žalu že mně zprasili, to už teď nedělám.

• Citovat
  • Upravit
5961
1.7.24 23:12
@Anonymní píše: Více

Já myslím, že bys to měla probrat se svým psychiatrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
1.7.24 23:12

Troll a evidentně píše absolutní nesmysly. Tohle není výplod nikoho, kdo trpí autismem.
Dokonce mám podezření, kdo si účet založil.

• Citovat
  • Upravit
5961
1.7.24 23:22
@krecik.dzungarsky píše: Více

Také si myslím, že to není autismus, buď schizofrenie nebo troll.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.24 23:25
@krecik.dzungarsky píše: Více

Sám jsi troll, já tu řeším vážné problémy a sám jsi nesmysl.
Je vidět, že se moc dobře nechováš k lidem.

• Citovat
  • Upravit
10
1.7.24 23:30
@Kipa22 píše: Více

Podle mně jsi úplně mimo, troll by nepsal takové věci, ale třeba věci že potřebuješ nový PC a přitom si tak hraješ, tohle jsou vážné problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
@Kipa22 píše: Více

Podle mně jsi úplně mimo, troll by nepsal takové věci, ale třeba věci že potřebuješ nový PC a přitom si tak hraješ, tohle jsou vážné problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292

Nastavit kaktus na 100 stupňů ale ovšem ne rychle má to vliv svepravnost a soudy. Ban ve hře zlomit zlataky a houba na tebe už nebude mluvit. Důležité je mít modrý kvetinac to hodně pomáhá, ale nesmí mít kolecka. Pak kaktus odjede do postele a budou špinavé peřiny.

Neves ruce a vše bude dobre. Zády ti moc neporadí. Ale snad alespoň má ráda pomohla. :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
1.7.24 23:33
@ludmilaadamkova píše: Více

Takhle vypadá opravdový troll, to moje jsou vážné problémy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...