Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky jen sem se chtěla zeptat jak se zakládá aukce na mimibazaru, mám členství rubín, ale vůbec se v tom nevyznám ![]()
Přihlaš se na ten svuj profil a vpravo máš nabádku VAŠE AUKCE (pátá položka zvrchu), na to klikneš a mělo by ti tam vyjet založit novou aukci. Mě ted skončilo členství, tak to nevidím přesně jak to tam je, ale mělo by to být takhle.NEBO Jak je vpravo to VAŠE AUKCE, KONČÍCÍ, UKONČENÉ atd. tak pod tím by mohlo být nová aukce ![]()
Ty jo jsem naštvaná, nevím, jak to řešit. nakupila jsem si v aukci na mimiaukci věco od jedné prodávající. vydražila jsem je, aukce jsou závazné. Bylo to sedm věcí, celkem asi za 1400,–Psala jsem a prosila, že jednu tu věc mám k narozeninám, no balík přišel 10 dnů po zaplacení v pondělí, narozeniny byly v sobotu, nu což už. Jenže rozbalím balík a jedna věc je nekompletní, prostě hrací tabulka, ve které chyběly kartičky. Vydražila jsem si takovou sadu her, chytré pero 1 a chytré pero 2. Dvojka přišla, místo jedničky jsem dostala jakousi hrací knížku pro mimina. Takže domluva, reakce se třídenním zpožděním, poslala jsem tu nekompletní věc zpět a tu hrací knížku též a chci zaplatit poštovné, co mě to stálo, páč jedno celkem přemrštěné poštovné za věci ke mně jsem zaplatila a chci zaslat vydraženou hru chytré pero 1 do kompletu. paní se to moc nechce, a že mi za to vrátí peníze a nelíbí se jí, že mi to má zasalt na své náklady. Ale co je mi do toho, že ona se spletla a nabalila mi něco jiného? K čemu je druhý díl hry, když ten první nemám? Jsem naštvaná, co mám dělat?
@terinka4444 Napište jí, že budete kontaktovat adminy MMB, pak je kontaktujte- přepošlete mailovou komunikaci, fotky atd., co podpoří váš pohled na věc.