Auto nebrzdilo - co s ním je?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
101450
22.3.14 12:58
@Maky.p píše:
Já nejsem automechanik, ale manželovi se stalo to samý a bylo to kvůli hodně zatažené ručce. Tu povolil, ale nepustila se od kola a brzdový pedál pak nereagoval :nevim:

No jasně, ale to auto pak ani pořádně nejede, neb furt brzdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
22.3.14 12:59
@j.a.n.i1 píše:
Může, ale na suché silnici je to hodně nepravděpodobné… horší je to v zimě, když zůstane trochu přichycené jedno kolo, já třeba ručku vůbec nepoužívám, naposled snad s favoritem při rozjedu do fakt krpálu.

jj, v zimě to chápu, ale já jí nikdy nezkoušela použít jinak než při parkování…a to jen někdy.
Do kopce mě instruktor naučil rozjíždět se bez ručky, a já to udělala snad jen jednou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
22.3.14 13:01

@momi33 jenže co si pak na nich vezmeš nic, když se něco stane, ty s tím musíš žít i kdyby to byla jeho vina…proto ráda řídím, když prší, to jsou většinou doma :mrgreen: tak nic děcka, jedu za chlapama a uvidíme, když neuvidíme, tak v pondělí servis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101450
22.3.14 13:03

@momi33 Tak to rozjíždění je dle auta… já to pak už taky nikdy nepotřebovala, ale prostě stará škodovka ani favorit nebyli prostě vozy, kde by to vždy šlo bez ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
22.3.14 13:04
@j.a.n.i1 píše:
No jasně, ale to auto pak ani pořádně nejede, neb furt brzdí.

Tak to si ani nemusela uvědomit, že to auto pořádně nejede.. Ale se zataženou ručkou se dá taky rozjet, že :lol: u starších modelů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
22.3.14 13:04
@j.a.n.i1 píše:
@momi33 Tak to rozjíždění je dle auta… já to pak už taky nikdy nepotřebovala, ale prostě stará škodovka ani favorit nebyli prostě vozy, kde by to vždy šlo bez ní.

jj, já se učila jezdit ve Felicii, to byl taky kepl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
22.3.14 13:07

@Maky.p i u novějších :lol:

• Citovat
  • Upravit
243
22.3.14 13:31

Ahoj, mám taky punto a stalo se mi to také, vezla jsme vzadu dvouletá dvojčata a auto nebrzdilo… no bylo mi úplně zle, auto neovladatelné…zastavila jsem vypla motor a stejně to ničemu nepomohlo… doma jsem byla taky k smíchu, když jsem odmítla s autem jezdit dokud mi to nespatví, tak tedy objednal v servisu brzdové lanko… jenže mu stále nevycházel čas ho vyzvednout…opět jsem stále prudila, že s autem jezdit nebudu a bude nás vozit on… nakonec tedy asi po měsíci, otevřel kapotu koukl na to a že prý tam někde byl povytažený nějaký šroubek a když to lanko zapadlo za to, tak pak se už nemohlo vrátit…
promiň píši to tak jak jsem to pochopila… tak to prý utahl a od té doby se mi to nestalo:-)) ale mě to tedy nesmrdělo… tak at na to přijdete:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
22.3.14 13:52

..

Příspěvek upraven 29.04.14 v 00:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
22.3.14 14:14

To se mi stalo když byla jaksi vyteklá brzdová kapalina praslá hadička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.4.22 23:25

@dlouha Ahoj, vidim, ze tahle diskuze je uz docela stara, ale mam podobny problem a bojim se od te doby, co se mi to stalo, vozit decka a vubec s tim autem jezdit… Chlap to „dava do servisu“ uz asi mesic, tak jsem se rozhledla po netu… Jak to nakonec dopadlo u Tebe, prislose na neco v tom servisu? Uz jsem se smirila s tim, ze si to budu muset zaridit sama :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák