Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky nemáte doma některá automechanika, který by poradil?
@Martanek123 napiš to sem, nejen automechanik může znát řešení ![]()
@martina.se píše:
@Martanek123 napiš to sem, nejen automechanik může znát řešení
Tak jo, mám felicii 1,6,v poslední době se mi stalo, samozřejmě zrovna ve špatnou chvílí, že když řadím na nižší rychlost, většinou z 3 na dvojku, jednou dokonce z 4 na3,tak mi auto prostě chcíplo, svítíla kontrolka baterky a oleje a nic, nastartovala jsem normáně a jela dál a pak zase. Všímám si, že když řadím také na nižší rychlost, tak se mi tlumí světla, ale jen při řazení, jinak svítí normálně, baterku mám 2 roky starou a za poslední měsíc se musela 3 dobít, nešlo nastartovat.Dnes mi při cestě z práce blikla baterka, z 5 na4,ale nechcíplo to. Mechanik nemá věčně čas, třeba se to také někomu stávalo a poradí
První bych nechala zkontrolovat alternátor, zkontrolovat klínový řemen. Asi
se ti nedobíjí baterie.
Souhlasím s @mlsalkaM, s dobíjením tam bude nějaký problém. To chcípání bych viděla možná na ucpaný trysky. Zkuste taky vyměnit svíčky, ty taky dělají hodně.
@mlsalkaM píše:
První bych nechala zkontrolovat alternátor, zkontrolovat klínový řemen. Asise ti nedobíjí baterie.
děkují
@RadkaCh píše:
Souhlasím s @mlsalkaM, s dobíjením tam bude nějaký problém. To chcípání bych viděla možná na ucpaný trysky. Zkuste taky vyměnit svíčky, ty taky dělají hodně.
svíčky mám nové, omrknu alternátor, ještě ho ale najít ![]()
@RadkaCh píše:Na tom ty nic neomrkneš
aha, tak si musí mechanik najít čas
![]()
Chcipa ti to i normalne na volnobeh? Nemyslim, si ze by to byl alternator, pokud alatik odesel, tak se rozviti kontrolka baterky za jizdy a do cca 10-15 minut auto chcipne samo. A hlavne bys auto uz nenastartovala. To ze ti sviti kontrolka baterky a oleje po chcipnuti je normalni, stejne jako pred startovanim.
@Morc píše:
Chcipa ti to i normalne na volnobeh? Nemyslim, si ze by to byl alternator, pokud alatik odesel, tak se rozviti kontrolka baterky za jizdy a do cca 10-15 minut auto chcipne samo. A hlavne bys auto uz nenastartovala. To ze ti sviti kontrolka baterky a oleje po chcipnuti je normalni, stejne jako pred startovanim.
Volnoběh je normální, jen když je studený motor, tak po nastartování trošku kolísá, mám i novou klapku, za jízdy mi blikla jen dneska, ale hned zhasla. Jinak normálně jedu, a když třeba řadím na dvojku, tak normálně žařadím, držim spojku a už se rožne baterka a olej a auto už jen dojede. nastartují zatím vždy hned normálně