Porucha Felicie 1,6, "chcípá"

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
267
6.1.15 12:49

Auto zlobí

Holky nemáte doma některá automechanika, který by poradil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
6.1.15 12:50

@Martanek123 napiš to sem, nejen automechanik může znát řešení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
6.1.15 12:56
@martina.se píše:
@Martanek123 napiš to sem, nejen automechanik může znát řešení ;)

Tak jo, mám felicii 1,6,v poslední době se mi stalo, samozřejmě zrovna ve špatnou chvílí, že když řadím na nižší rychlost, většinou z 3 na dvojku, jednou dokonce z 4 na3,tak mi auto prostě chcíplo, svítíla kontrolka baterky a oleje a nic, nastartovala jsem normáně a jela dál a pak zase. Všímám si, že když řadím také na nižší rychlost, tak se mi tlumí světla, ale jen při řazení, jinak svítí normálně, baterku mám 2 roky starou a za poslední měsíc se musela 3 dobít, nešlo nastartovat.Dnes mi při cestě z práce blikla baterka, z 5 na4,ale nechcíplo to. Mechanik nemá věčně čas, třeba se to také někomu stávalo a poradí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
6.1.15 12:58

První bych nechala zkontrolovat alternátor, zkontrolovat klínový řemen. Asi :think: se ti nedobíjí baterie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
6.1.15 13:02

Souhlasím s @mlsalkaM, s dobíjením tam bude nějaký problém. To chcípání bych viděla možná na ucpaný trysky. Zkuste taky vyměnit svíčky, ty taky dělají hodně.

• Citovat
  • Upravit
267
6.1.15 13:12
@mlsalkaM píše:
První bych nechala zkontrolovat alternátor, zkontrolovat klínový řemen. Asi :think: se ti nedobíjí baterie.

děkují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
6.1.15 13:13
@RadkaCh píše:
Souhlasím s @mlsalkaM, s dobíjením tam bude nějaký problém. To chcípání bych viděla možná na ucpaný trysky. Zkuste taky vyměnit svíčky, ty taky dělají hodně.

svíčky mám nové, omrknu alternátor, ještě ho ale najít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
6.1.15 13:21
@Martanek123 píše:
svíčky mám nové, omrknu alternátor, ještě ho ale najít :lol:
:mrgreen: Na tom ty nic neomrkneš :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
267
6.1.15 13:23
@RadkaCh píše: :mrgreen: Na tom ty nic neomrkneš :mrgreen:

aha, tak si musí mechanik najít čas :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
6.1.15 13:27

Chcipa ti to i normalne na volnobeh? Nemyslim, si ze by to byl alternator, pokud alatik odesel, tak se rozviti kontrolka baterky za jizdy a do cca 10-15 minut auto chcipne samo. A hlavne bys auto uz nenastartovala. To ze ti sviti kontrolka baterky a oleje po chcipnuti je normalni, stejne jako pred startovanim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
6.1.15 14:20
@Morc píše:
Chcipa ti to i normalne na volnobeh? Nemyslim, si ze by to byl alternator, pokud alatik odesel, tak se rozviti kontrolka baterky za jizdy a do cca 10-15 minut auto chcipne samo. A hlavne bys auto uz nenastartovala. To ze ti sviti kontrolka baterky a oleje po chcipnuti je normalni, stejne jako pred startovanim.

Volnoběh je normální, jen když je studený motor, tak po nastartování trošku kolísá, mám i novou klapku, za jízdy mi blikla jen dneska, ale hned zhasla. Jinak normálně jedu, a když třeba řadím na dvojku, tak normálně žařadím, držim spojku a už se rožne baterka a olej a auto už jen dojede. nastartují zatím vždy hned normálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák