Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Používáte některá obyčejný mobil? Osobně mám dotykový, ale stejně nejvíc tabletuju. Příteli se můj mobil líbí, zvažuji jestli mu ho nedam a nekoupim si obyčejný. Ale chtěla bych ne moc drahý. Máte některá? ![]()
@kiwa mám x-letou Nokii C5, dotykáč mi nesmí do domu. Je mi jasný, že dřív či později až odejde do křemíkového nebe, budu k němu okolnostmi donucena (neb se obávám, že dotykáče prostě tyhle tlačítkové nahradí), ale dokud to nebude nutný, nechci ho. Hovory pouze přijímám a odesílám, píšu jen sms, nic jinýho po mobilu nechci.
@Meha vyrábí
pred cca rokem jsem ho dostala jako náhradní než mi opraví dotykac a jako celkem i spokojenost. Vydrzel týden nabitej ![]()
Přítel dotykáč nesnáší, před pár měsíci si koupil nový a minulý týden přemluvil tchýni, ať si mobil s ním vymění( měla tlačítkový), takže teď bojuje tchýně. Jinak si myslím, že tlačítkové se nepřestanou vyrábět, jen už nebude takový výběr - nebo spíš už není takový výběr ![]()
Já jsem dotykový ještě neměla, dokonce jsem dostala od ježíška nový tlačítkový na 2 simky.
Já hlavně potřebuju mobil bytelný, děti často telefonují s prarodiči a když někdy mají v ruce tatínkův dotykáč, tak vždycky trnu hrůzou ![]()
Teď mám tento
@elanaa aha aha, takže ted z aktuální nabidky nevíš, ze? Já se taky bránila dotyku, ale je to o zvyku
@kiwa Aha, já myslela, že už ne
. Pokud s telefonem jen voláš a posíláš SMS, tak proč ne.
@kiwa píše:
@Meha vyrábípred cca rokem jsem ho dostala jako náhradní než mi opraví dotykac a jako celkem i spokojenost. Vydrzel týden nabitej
To je právě na něm to nejlepší, že vydrží nabitej týden ![]()
Mám obyčejnou Nokii N 73,ve své době špička.
Mám jí 7 let, přežila bez sebemenší úhony pády do velkých hlubin, dětské zacházení, a vrátila se mi po odcizení.
Musela jsem se smát, když si kolegyně vytáhla nový drahý dotykáč, a za 3 týdny měla prasklý displej.
Líbí se mi dotykáče, jednu dobu jsem byla zamilovaná do Xperia T, ale nakonec zjišťuju, že nemám důvod měnit.
@Žižule ten není špatný! Celkem se mi líbí. Můj jediný požadavek je asi fotak - fotim furt psíka
ale vyloženě nad tím nelpim
I já mám tlačítkový mobil, stále se bráním dotykáči, ale je otázka času, kdy mi doslouží. Nabíjím už co každý den, v zimě venku mi vypíná, včera záhadně nešli odeslat sms…
Vzhledem k mé práci, kdy musím nosit mobil po kapsách, jedna ruka na přijmání hovoru musí stačit, se mi do dotykáče vůbec nechce.
@kiwa Tak tenhle foťák nemá. Já ho na mobilu nepoužívám. Ale předtím jsem měla taky tlačítkovou duální nokii a ta foťák měla. Ale nevím už co přesně to bylo za typ.
@pannda chápu, na dotykovy musíš mít 2ruce. Jinak to nejde a nosit ho v kapse? Zaručeně se poskrabe :-
@pannda Myslíš, že na dotykáč potřebuješ na přijmutí hovoru obě ruce
?
Když nemáš nějakou extra velikost, tak Tě mohu ujistit, že Ti stačí ruka jedna
.