Obyčejný mobil

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Meha
4.1.15 13:56
@kiwa píše:
@pannda chápu, na dotykovy musíš mít 2ruce. Jinak to nejde a nosit ho v kapse? Zaručeně se poskrabe :-

Co to máte za telefony :nevim:??

Já mám iPhone, nepoškrábe se, ani nepotřebuju dvě ruce.

• Citovat
  • Upravit
15088
4.1.15 13:57

Samsung véčko, za pětikilo a až se porouchá koupím zase :pankac: Dotykáč ani za za zlatý prasátko:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
4.1.15 13:57
@kiwa píše:
@Žižule ten není špatný! Celkem se mi líbí. Můj jediný požadavek je asi fotak - fotim furt psíka :-D ale vyloženě nad tím nelpim

jj, u nového telefonu chci taky špičkový foťák. Hlavně.
Volat a posílat sms umí snad všechny, a víc nepotřebuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
4.1.15 14:01

@boball jaký to je typ prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
4.1.15 14:02

@Meha huawei ale typ nevím… Ma 5palcu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15088
4.1.15 14:06
@kiwa píše:
@boball jaký to je typ prosím?

Jejda, tak to já nevím, je černý a má na sobě vyraženo pouze samsung.Ale před dvěma lety ho přinesl ježíšek, který zadal prostě do vyhledávače smasung véčko, tlačítkový a když mu vyjel, tak ho objednal a bylo. Vloni v létě jsem se schválně koukala jestli ještě jsou a jo, měli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
4.1.15 14:10
@Meha píše:
@kiwa To se ještě vyrábí :mrgreen:?

Nokia prý letos přestane klávesnicové telefony vyrábět. No když si myslí, že to tím vyhrajou :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4734
4.1.15 14:10

@boball aha, no já se koukala a asi už v nabídce není. A teda ty vecka skoro vůbec nedělají ba když už tak jsou celkem drahý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
4.1.15 14:12

@RadkaCh to není dobrý nápad. Nokia byla dlouhou dobu top. A mobily byly kvalitní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15088
4.1.15 14:12

@kiwa Ale obyčejné samsungy za pár korun mají pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
4.1.15 14:15

@boball JoJo ted na ně koukam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
@RadkaCh píše:
Nokia prý letos přestane klávesnicové telefony vyrábět. No když si myslí, že to tím vyhrajou :nevim:

Nokia už není, skončila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15088

Alcatel OT-1035D ten je asi za šest set korun a je to na jedno brdo jako ten samsung ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
4.1.15 14:16

Mám nokii 515. bytelný, pěkný na 2 sim, velký nedotykový display, baterka tak 5 dnů a velmi dobrej fotak s bleskem.
http://www.heureka.cz/?h[fraze]=nokia+515
ted cena 2700Kč.
mám ten býlo zlatej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
4.1.15 14:16
@momi33 píše:
Mám obyčejnou Nokii N 73,ve své době špička.
Mám jí 7 let, přežila bez sebemenší úhony pády do velkých hlubin, dětské zacházení, a vrátila se mi po odcizení.
Musela jsem se smát, když si kolegyně vytáhla nový drahý dotykáč, a za 3 týdny měla prasklý displej.
Líbí se mi dotykáče, jednu dobu jsem byla zamilovaná do Xperia T, ale nakonec zjišťuju, že nemám důvod měnit.

Já si teď k Vánocům pořídila Nokia Asha 210 dual sim s qverty klávesnicí a synek mi na něm dneska rozbil přední kryt :cert: Ale telefon funguje teda dál, jen ten kryt vyměním, až dorazí.
Pořídila jsem si ho po dvou dotykových telefonech a už ho nechci. Na net si chci pořídit tablet a telefonovat budu už jedině s tlačítky. Manžel mě následoval :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák