Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Samsung véčko, za pětikilo a až se porouchá koupím zase
Dotykáč ani za za zlatý prasátko:-))
@kiwa píše:
@Žižule ten není špatný! Celkem se mi líbí. Můj jediný požadavek je asi fotak - fotim furt psíkaale vyloženě nad tím nelpim
jj, u nového telefonu chci taky špičkový foťák. Hlavně.
Volat a posílat sms umí snad všechny, a víc nepotřebuju ![]()
@kiwa píše:
@boball jaký to je typ prosím?
Jejda, tak to já nevím, je černý a má na sobě vyraženo pouze samsung.Ale před dvěma lety ho přinesl ježíšek, který zadal prostě do vyhledávače smasung véčko, tlačítkový a když mu vyjel, tak ho objednal a bylo. Vloni v létě jsem se schválně koukala jestli ještě jsou a jo, měli.
@boball aha, no já se koukala a asi už v nabídce není. A teda ty vecka skoro vůbec nedělají ba když už tak jsou celkem drahý
@RadkaCh to není dobrý nápad. Nokia byla dlouhou dobu top. A mobily byly kvalitní.
@RadkaCh píše:
Nokia prý letos přestane klávesnicové telefony vyrábět. No když si myslí, že to tím vyhrajou
Nokia už není, skončila.
Alcatel OT-1035D ten je asi za šest set korun a je to na jedno brdo jako ten samsung ![]()
Mám nokii 515. bytelný, pěkný na 2 sim, velký nedotykový display, baterka tak 5 dnů a velmi dobrej fotak s bleskem.
http://www.heureka.cz/?h[fraze]=nokia+515
ted cena 2700Kč.
mám ten býlo zlatej
@momi33 píše:
Mám obyčejnou Nokii N 73,ve své době špička.
Mám jí 7 let, přežila bez sebemenší úhony pády do velkých hlubin, dětské zacházení, a vrátila se mi po odcizení.
Musela jsem se smát, když si kolegyně vytáhla nový drahý dotykáč, a za 3 týdny měla prasklý displej.
Líbí se mi dotykáče, jednu dobu jsem byla zamilovaná do Xperia T, ale nakonec zjišťuju, že nemám důvod měnit.
Já si teď k Vánocům pořídila Nokia Asha 210 dual sim s qverty klávesnicí a synek mi na něm dneska rozbil přední kryt
Ale telefon funguje teda dál, jen ten kryt vyměním, až dorazí.
Pořídila jsem si ho po dvou dotykových telefonech a už ho nechci. Na net si chci pořídit tablet a telefonovat budu už jedině s tlačítky. Manžel mě následoval ![]()
Co to máte za telefony
??
Já mám iPhone, nepoškrábe se, ani nepotřebuju dvě ruce.