Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@RadkaCh Já si právě myslím, že čím budeme starší budeme řádit víc tady než v reálu ![]()
@jakanas píše:
koupil je microsoft a ted delaji telefony pod znackou microsoft mobile
Nedelaji nahodou telefony pod znackou Lumia? Mam Nokii, jednu z rady Lumia, v dobe, kdy jsem ji kupovala jsem zaregistrovala, ze by Lumia mela nahradit nazev Nokia. To me zajima, to si zjistim. Kamarad si nedavno koupil novy model, asi se ho zeptam.
Nokia a WP forever, jsem verna uz od doby, kdy 3210 bylo nejvetsi delo s vynennymi kryty. Jedinkrat jsem zmenila znacku a hodne rychle jsem se k Nokii vratila. Je to moje srdcovka. At si androidi prskaji, co chteji ![]()
@RadkaCh píše:
Jestli si nezvětšuješ písmo, tak si říkej, že jsi na tom líp
A jestli si ho zvětšuješ, tak si říkej, že tě určitě minimálně doženu ![]()
@RadkaCh píše:
A jestli si ho zvětšuješ, tak si říkej, že tě určitě minimálně doženu
Zatím nezvětšuji, ale já blbě vidím na dálku už od 14 let, tak by to nebylo spravedlivé abych viděla blbě i na blízko, ale už je to horší, kdysi jsem přečetla i opravdové blešky, co jsou na konzervách a jiných různých věcech tak malé aby nemohly být skoro přečteny, dnes už bohužel ![]()
@boball píše:
Zatím nezvětšuji, ale já blbě vidím na dálku už od 14 let, tak by to nebylo spravedlivé abych viděla blbě i na blízko, ale už je to horší, kdysi jsem přečetla i opravdové blešky, co jsou na konzervách a jiných různých věcech tak malé aby nemohly být skoro přečteny, dnes už bohužel
No to není spravedlivé, to máš pravdu. Já mám brýle na dálku od 15 a teď už i zvětšuju ![]()
@RadkaCh Ty skla na dálku a blízko dohromady jsou drahé jako prase ![]()
@Meha @Meha no, potřebuju…vytáhnout z kapsy a futrálu, protože dotykáč v kapse a v prašném prostředí asi bez futrálu nehrozí…
Telefony se s walkmany a televizemi nedají srovnat. Mp3ky a Ipody dobře zareagovaly na nelegální trh hudby, čímž walkmanům nic jiného nezbylo a televize se dost výrazně posunuly v koukatelnosti a hlavně v ceně a taky zareagovaly na přechod na digitální vysílání. Zato telefony nejde udělat prostě jenom dotykové. Na to ještě pořád mají dotykové telefony až moc nevýhod. Těch lidí, kteří nechtějí a nemohou používat dotykáče je moc a nejsou to jenom lidi o generaci starší. A jestli přijde doba, kdy tlačítkový telefony z trhu zmizí, tak ten, kdo je tam vrátí, to vyhraje, neb mu ruce utrhají