Obyčejný mobil

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2144
4.1.15 14:17

Mám Alcatel One Touch :srdce: Za mě totálně nejlepší „pudřenkomobil“ :lol: Ne jako fakt je skvělej, je to véčko, Qwertz klavesnice, led displej :palec: Až klekne, koupím si znovu ten stejný ;)
Dotykáč jsem měla a už nikdy víc :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
4.1.15 14:20

Dotykac je OK na inet a maxi šíleny na sms
S tlačítkama naopak
Nevíte kompromis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
4.1.15 14:22
@momi33 píše:
Nokia už není, skončila.

Jako firma?

• Citovat
  • Upravit
6611
4.1.15 14:23
@tasa píše:
Dotykac je OK na inet a maxi šíleny na sms
S tlačítkama naopak
Nevíte kompromis?

Nokia x3 -02

má to klávesnici i dotykac. kupoval jsem ho zene a je velmi spokojena.
Ale fotak je velmi mizerny a uz je to stary model

Příspěvek upraven 04.01.15 v 14:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
4.1.15 14:23
@RadkaCh píše:
Já si teď k Vánocům pořídila Nokia Asha 210 dual sim s qverty klávesnicí a synek mi na něm dneska rozbil přední kryt :cert: Ale telefon funguje teda dál, jen ten kryt vyměním, až dorazí.
Pořídila jsem si ho po dvou dotykových telefonech a už ho nechci. Na net si chci pořídit tablet a telefonovat budu už jedině s tlačítky. Manžel mě následoval :mrgreen:

zlatá moje paštika :-)
co vím, oprava se pohybuje tak kolem tisícovky, fungovat to bude, ale už se s tím nedá tak machrovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
4.1.15 14:24
@RadkaCh píše:
Jako firma?

koupil je microsoft a ted delaji telefony pod znackou microsoft mobile

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
4.1.15 14:25
@jakanas píše:
koupil je microsoft a ted delaji telefony pod znackou microsoft mobile

jj, skrachovali, a už je koupil někdo jiný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
4.1.15 14:30
@Meha píše:
@kiwa To se ještě vyrábí :mrgreen:?
@Meha píše:
@kiwa Aha, já myslela, že už ne ;). Pokud s telefonem jen voláš a posíláš SMS, tak proč ne.

Tohle asi nikdy nepochopím. Jak si někdo může myslet, že kvůli smartfounům přestanou vyrábět obyčejný telefony :nevim: Ať se tomu chce věřit nebo ne, tak tlačítkové telefony mají na trhu svoje místo a to se opět dost zvětšuje.

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
4.1.15 14:32
@jakanas píše:
koupil je microsoft a ted delaji telefony pod znackou microsoft mobile
@momi33 píše:
jj, skrachovali, a už je koupil někdo jiný…

To budou ty jejich slavný Lumie :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Meha
4.1.15 14:34
@RadkaCh píše:
Tohle asi nikdy nepochopím. Jak si někdo může myslet, že kvůli smartfounům přestanou vyrábět obyčejný telefony :nevim: Ať se tomu chce věřit nebo ne, tak tlačítkové telefony mají na trhu svoje místo a to se opět dost zvětšuje.

Jasně, že se přestanou vyrábět, stejně jako se přestaly vyrábět walkmany, klasické televize apod., těch případů by se našlo hodně.
Pokud by se místo pro klasické telefony zvětšovalo, tak by asi Nokia nezkrachovala.

• Citovat
  • Upravit
15051
4.1.15 14:37

@Meha To je nesmysl, dobře ví, že většina starých lidí si kupují klasiku a budou. Své klienty si tyhle telefony najdou, a oni jsou si toho vědomi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
4.1.15 14:38
@boball píše:
@Meha To je nesmysl, dobře ví, že většina starých lidí si kupují klasiku a budou. Své klienty si tyhle telefony najdou, a oni jsou si toho vědomi.

Když myslíš ;). Samozřejmě to nějaký ten rok potrvá, ale nedávám tomu více než 10 let. Pak se tady můžeme sejít a napsat si :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
15051
4.1.15 14:42

@Meha Myslíš,že mimino bude ještě řádit? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
4.1.15 14:43

@boball Uvidíme, možné to je, snad ještě uvidíme na monitor :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
4.1.15 14:44
@Meha píše:
Jasně, že se přestanou vyrábět, stejně jako se přestaly vyrábět walkmany, klasické televize apod., těch případů by se našlo hodně.
Pokud by se místo pro klasické telefony zvětšovalo, tak by asi Nokia nezkrachovala.

Telefony se s walkmany a televizemi nedají srovnat. Mp3ky a Ipody dobře zareagovaly na nelegální trh hudby, čímž walkmanům nic jiného nezbylo a televize se dost výrazně posunuly v koukatelnosti a hlavně v ceně a taky zareagovaly na přechod na digitální vysílání. Zato telefony nejde udělat prostě jenom dotykové. Na to ještě pořád mají dotykové telefony až moc nevýhod. Těch lidí, kteří nechtějí a nemohou používat dotykáče je moc a nejsou to jenom lidi o generaci starší. A jestli přijde doba, kdy tlačítkový telefony z trhu zmizí, tak ten, kdo je tam vrátí, to vyhraje, neb mu ruce utrhají :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák