Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@pannda to netušim, ale můj je už dost jetej, přemejšlim o novým (tom samým)
Mela jsem doposud tlacitkovou nokii. Taky jen na sms, obcas volani. Baterka vydrzela 10-14 dni. Od Vanoc mam dotykac a pri stejnem uzivani mi baterka vydrzi 5 dni. I to beru jako uspech.
Co to je obyčejný? Jakože barevný s tlačíky nebo vyloženě, co bývaly před nějakými 10 lety? Tu první variantu seženeš snadno a celkem levně (sama jsem se dívala, o dotykáči nechci ani slyšet a už mi zkomírá), druhou už asi ne ![]()
Opravdu dobrý nedotykový mobil má Samsung. Dlouho vydrží má slušný foťák a má dlouhou výdrž. Samsung 5611 nebo Samsung 5610. Ta 11 je novější ale jsou super a oba i dobře vypadají.
Stojí kolem 1700 - 1900 kč. Jak kde. Je opravdu dobrý nemá chybu. Samsung 5610 nebo 5611.
@mamatko Ten si pořádil teď můj manžel. Mně se s ním pracuje dobře, on si na něj ještě zvyká. Ale on si zvyká dlouho na každý telefon ![]()
@RadkaCh píše:
Mně se třeba zalíbil tenhle, ale taky už se hůř shání. V tom obchodě se musí objednat, ale dodají ho. Psali mi to v mailu. Pak ty BlackBerry dělají kombinovaný, ale všechno to má qvertynu.
http://mobilni-telefony.heureka.cz/…-xt311-fire/
a co se ti nelibi na querty klavesnici? jinak blackberry jsou kombinovany, ale ty peníze. me se nechce dat 10 000 za mobil. nebo se pletu a není blackberry to co myslim?
@tasa píše:
a co se ti nelibi na querty klavesnici? jinak blackberry jsou kombinovany, ale ty peníze. me se nechce dat 10 000 za mobil. nebo se pletu a není blackberry to co myslim?
Mně nic, já telefon s qverty mám, ale tohle jsem psala někomu. Jojo BlackBerry jsou pěkn telefony, jen ty ceny ![]()