Obyčejný mobil

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16906
4.1.15 17:17

@pannda to netušim, ale můj je už dost jetej, přemejšlim o novým (tom samým)

http://mobilni-telefony.heureka.cz/…ch-and-type/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
4.1.15 18:13

Mela jsem doposud tlacitkovou nokii. Taky jen na sms, obcas volani. Baterka vydrzela 10-14 dni. Od Vanoc mam dotykac a pri stejnem uzivani mi baterka vydrzi 5 dni. I to beru jako uspech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25112
4.1.15 19:59

Co to je obyčejný? Jakože barevný s tlačíky nebo vyloženě, co bývaly před nějakými 10 lety? Tu první variantu seženeš snadno a celkem levně (sama jsem se dívala, o dotykáči nechci ani slyšet a už mi zkomírá), druhou už asi ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
10.1.15 13:13

Obyčejný mobil

Opravdu dobrý nedotykový mobil má Samsung. Dlouho vydrží má slušný foťák a má dlouhou výdrž. Samsung 5611 nebo Samsung 5610. Ta 11 je novější ale jsou super a oba i dobře vypadají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
10.1.15 13:16

doplněk

Stojí kolem 1700 - 1900 kč. Jak kde. Je opravdu dobrý nemá chybu. Samsung 5610 nebo 5611.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
10.1.15 13:17

@mamatko Ten si pořádil teď můj manžel. Mně se s ním pracuje dobře, on si na něj ještě zvyká. Ale on si zvyká dlouho na každý telefon :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
184
10.1.15 13:20

Mě ho zase ukázala známá a mám ho také a je fakt super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
11.1.15 11:06
@RadkaCh píše:
Mně se třeba zalíbil tenhle, ale taky už se hůř shání. V tom obchodě se musí objednat, ale dodají ho. Psali mi to v mailu. Pak ty BlackBerry dělají kombinovaný, ale všechno to má qvertynu.
http://mobilni-telefony.heureka.cz/…-xt311-fire/

a co se ti nelibi na querty klavesnici? jinak blackberry jsou kombinovany, ale ty peníze. me se nechce dat 10 000 za mobil. nebo se pletu a není blackberry to co myslim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
11.1.15 13:02
@tasa píše:
a co se ti nelibi na querty klavesnici? jinak blackberry jsou kombinovany, ale ty peníze. me se nechce dat 10 000 za mobil. nebo se pletu a není blackberry to co myslim?

Mně nic, já telefon s qverty mám, ale tohle jsem psala někomu. Jojo BlackBerry jsou pěkn telefony, jen ty ceny :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák