autosedačka 9-25kg

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3226
23.1.10 12:54

autosedačka 9-25kg

ahoj prosím poradte chtěla bych po vajíčku nějakou né přiliš drahou přesto bezpečnou autosedačku.zas tolik necestujem,jen klasika po okolí,nákupech atd.podmínkou je pouze aby byla dostatečně prostorná,přesto né nějak obrovská,máme 3dvéřák autíčko.naše beruška je puněkud věčí tak aby nikde nepřečuhovala,a nechci jí tahat po nákupech a do všech jí zkoušet což by bylo asi nejlepší ale s její povahou dost náročné :roll: .cena tak do 3000kč.děkuji za radu nejsem náročná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27001
23.1.10 13:32

Ahojky my máme babypoint zenith a jen jí chválím,dá se polohovat malej je v ní taky spokojený a cena něco kolem 2700kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
23.1.10 15:43

jo na ty sem koukala i sem je jeden čas prodávala je dobrá ale příde mě dost ůzka už máme 10kg je nám 8 měs.chtěla bych aby jí měla opravdu pohodlnou.jak ty tám máš starý dítko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27001
23.1.10 18:09

nám už minulý rok byly 2 roky malej má 13kg není to žádný hubenour je to macek a i v kombinézce se tam bez problémů vejde:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
23.1.10 18:29

tak to je supr já sem koukala ještě na tu baby point sea nebo jak to bylo :nevim: to je něco podobnýho asi. ta mě přišla širší v sedáku.ale když se ti tam prodala vejde tak naše musí taky.předpokládám že ted už tolik přibírat nebude,kam by sme se pak aš dostaly že :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
23.1.10 20:08

My máme také Babypoint Sea. Široká je dostatečně, navíc se nám líbilo vyvýšení opěrky a polohování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák