Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Míša562 píše:
@SlečnaDahlia
Polystyren pod prdkou je vyndany.. a stejně už mu přečnívá hlavička, což by nemělo… Jak by se tam vešlo o deset cm větší dítě?
Mne prijde, ze sedi hrozne nahore
Jibak ano, hlava by precjhovat nemela, ale u vas mi to prijde, ze ho tam spis spatne posazujete. Jakou delku na tom vajicku uvadi? Nemam s timto typem zkusenost, ale co jsem ho mela nekde moznost videt, tak mi prislo dost male. Ja bych se na vasem miste podivala po jinem vetsim vajicku, pokud se vam nepodari tam maleho lepe usadit.
Uz od pohledu sedi divne vysoko, podle me ho nemas dobre usazeneho. Taky hlavova operka mi neprijde, ze by byla v maximalni poloze. Kazdopadne levnou pokracovaci sedacku bych fakt neporizovala. Pokud bych ted chtela jinou sedacku, koupila bych vetsi vajicko. Ale osobne si myslim, ze se vejit jeste musi a pockala bych na pokracovaci az k tomu bude splnovat podminky a koupila bych i do druheho auta tu Joie.
@Ernais
Asi máš pravdu, dala jsem ho níž a vejde se tam.. jen mi stejně přijde že je tam takovej zkroucenej nu..
@Maggdallena
Ta opěrka je opravdu na maximum
@Míša562 Tak koukam na videa a fakt ten Aton 5 ma tu operku takto nizko, tak to promin. To Aton M ma vyrazne jinak, to bych necekala.
@Míša562 píše:
@Ernais
Asi máš pravdu, dala jsem ho níž a vejde se tam.. jen mi stejně přijde že je tam takovej zkroucenej nu..
@Maggdallena
Ta opěrka je opravdu na maximum
Vidis, ze se vejde. Pokud alespon mesic stabilne nesedi, coz v 6 mesicich hadam nesplnuje, tak bude muset ve vajicku jeste vydrzet a pak kupte poradnou pokracovacku. Jinak v protismeru by mel byt minimalne do 15mesicu, idealne az do 4 let, protoze i pro dvoulete muze mit nehoda v posmerne (byt velmi kvalitni) sedacce fatalni nasledky.
@Ernais
Nene ještě nesedí
už máme koupenou tu Joie i-Spin.. za mě super, je i bytelná.. polohovací do lehu i otočná ![]()