Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Cybex Juno Fix?
Přidejte zkušenost s Cybex Juno FixAhojda, máme cybex junofix a jsme nesmírně spokojeni
Obecně co se týče pultíkových sedaček tak jim fandím daleko víc než klasickým. Ve všech testech vycházejí velmi dobře a přesto že spousta rodičů se bojí stísněnosti dítěte, tak ve skutečnosti si myslím že dítě má daleko víc pohodlí. Náš Mikeš nesnáší stísněnost a v sedačce je naprosto spokojenej
Nehledě na to že upevnění a poutání je velice rychlé a snadné. Takže za nás rozhodně doporučuju ![]()
@Eliška F. píše:
Hezký den,
zvažujeme koupi této sedačky, ale mám dilema. Náš klučík má v roce již 11 kg a ne, že by byl buřtík (je i delší), ale není to zase vyžle. Mám trochu obavu, jestli je reálné, aby mu byla i v těch cca 4 letech - kvůli pultíku. Přecejen bych ji nerada kupovala za dva roky znovu. Naše starší dcerka je jeho opak, má ve čtyřech letech asi těch 18-19 kg, tak nemám mimčem s touto váhou zkušenost. Co myslíte?
Díky.
Eliška
Zdravím ![]()
též jsem si dle recenzí předvybrala autosedačku cybex.
Jen bych potřebovala s větší jistotou vědět, zda Cybex Juno 2 Fix lze dobře polohovat na spaní (za předpokladu připoutání isofixem.) Naše ráda v autě chrupe a nerada bych, aby měla nějak zalomenou hlavu.
Děkuji moc za vaše zkušenosti a názory.
@Kacz-ka nevím jestli ti úplně dobře odpovím, protože isofix bohužel v autě nemáme… ale i tak náš malý teď v roce spinká v sedačce často a ani jednou mu hlavička dopředu neklinkla, ona i bez toho podsazení s isofixem mi příjde dobře napolohovaná a malej tam vypadá úplně v pohodlí když spinká, vůbec není nějak zalomenej
![]()
Před pár dny jsme pořídili sedačku juno2 fix a také jsem měla strach, že malý v ní bude stísněný… Pro jistotu jsme šli předem vyzkoušet a vypadal spokojený, takže jsme koupili. Isofix také máme, instalace rychlá a jednoduchá, žádné poutani v sedačce což se super protože to malry přímo nesnáší… Už nám v ní i usnul a vše v pořádku hlavičku měl pěkně opřenou dozadu
takže jen doporučují a prikladam Foto ![]()
Dobrý den, chtěla bych se prosím jen zeptat, zda má někdo zkušenost s Junofixem a felícíí a fabiíí r. v.2003, zda vyjdou pásy, budeme přendávat z auta do auta. U Pallase určitě ne, ale Junofix by mohl být menší, ne??? Děkuji
Máme Fabii z roku 2004 a Juno fix zapasat jde. Zkoušeli jsme při koupi autosedacky i Pallas a ta zapnout nešla.
Ahoj, moc prosím máte někdo Juno 2 fix ve Ford Focusu 1998 - vyjdou pásy na zapnutí? Pallas 2 fix jsme nezapli
Nemáme momentálně možnost vyzkoušet - v obchodě už mi asi 3 týden slibují že přijde a nic! a my už nutně potřebujeme. Tak přemýšlím objednat ji na netu… Děkuji!
Tak kupte, při nejhorším investujete 120,– Kč do poštovného zpět… nebo se domluvte u vás v obchodě, že pokud by nesedla, tak by ji tam třeba pak prodali…
Tak jsme to riskli a je to vše OK, sedačka JUNO je bezvadná, malý spokojený, při jízdě přímo nadšený (doteď byl ve vajíčku, ikdyž je mu už 21měsíců
) Pasuje dobře do Focusu (1998) i do Fabie (2008). Uf! ![]()
@avokavonka
To vám vydržel dlouho ve vajíčku… Náš šel do junofix už v jedenácti měsících, protože ve vajíčku mi prostě nevydržel, je moc zvědavej…
No jednu dobu to bylo náročný, taky se zlobil, ale máme fakt prcka, takže váhově i výškově odpovídal našemu vajíčku… Časem se to o mnoho zlepšilo a teď si do něho občas z nostalgie doma zaleze
Ale Juno už by asi nedal
moc se mu v ní líbí. Uvidíme jak v létě, ale myslím, že to se potí každý téměř ve všem
Doufám, že nám dlouho vydrží… (možná trhnem rekord a vydržíme do těch uvedených 18kg
To byl vtip, samozřejmě. )
@Ebro to se divím, že Vám pás nevyšel… neudělali jste spíše někde chybu v poutání… autosedačka nekopírovala sedačku auta, překřížený pás, málo utažený, někde se zadrhl…?