Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@steeve Děkuju za radu, tím to bude
bohužel jsme dali na info u sedačky, že se to do našeho auta hodí. Ale jak manžel poznamenal, když četl seznam aut, do kterých prý jde - je tam uvedeno dost aut, která zná a sedačka do nich nejde určitě.
Takže tuhle vrátíme a pořídíme jinou.
Ještě jednou díky
Dobrý den,
moc prosím o radu. Máme tříměsíční holčičku, 7kg, 70cm. Z Vajíčka Peg Perego už nám odrůstá a máme možnost půjčit si málo používanou autosedačku po neteři (Chicco artsana 0-18kg). Mě se ale bez té novorozenecké vložky zdá velká a tím pádem málo bezpečná. Mám do ní koupit univerzální?
Děkuji za odpověď!
Tri mesice je malo, nechala bych ve vajicku co nejdele by to slo. Dokud diteti nekouka hlava.
@MagBa nejsem odbornik, ale kouka ji hlava z vajicka? Pokud ne, nemelo by to vadit. Nozicky nevadi. Mame dceru 9,5kg a 75cm a je ve vajicku uplne v pohode.
Zatím nekouká, ale už nemůžu dát ani výš pásy, takže až z toho odroste (obávám se, že to nebude trvat dlouho), chci tuhle sedačku, ale zas se mi zdá moc volná
. Takže řešit univerzální novorozeneckou vložkou, když originál k ní není?
@MagBa nezlobte se na me, ale mam 13 mesicniho kluka, s 12 kily a 85 cm a stale je ve vajicku akorát. Myslim, ze prehanite, ze se vam do vajicka nevejde. Jinak novorozenecka vlozka v sedacce do 18 kg uz nebude potreba.
Cybex Sirona. Pro tak malý dítě se vyplatí investovat. Každopádně do vajíčka se mi vejde moje 2 lety dítě takže bych ráda viděla jakého máte doma obra.
@MagBa nechte ji ve vajíčku dokud to půjde, a no a potom pokud v té větší 0-18 nemáte novorozeneckou vložku tak se dá koupit nějaká univerzální, třeba toto: http://autosedacky.mimishop.cz/…-autosedacky
Jestli je to stará sedačka víc jak 5 let a navíc bez vložky, radši bych koupila novou.
Xjuklickova nepotřebuji kritiku, ale radu. Už vím proč se do takových diskuzí nerada pouštím. Neříkám, že se nevejde vůbec, ale dlouho asi ne, pokud tak rychle poroste. A nerada bych jednoho dne zjistila, že jí tam nedám a nemám do čeho dát. + Má to i další důvod a to je prodej celé trojkombibace, protože kočár s vnitřní délkou 70cm nám opravdu v zimě nestačí. A v nové trojkombinaci mi vajíčko nevyhovuje, nezdá se mi vůbec bezpečné (dorjan). Tak jsem chtěla něco, co bychom nevyužili jen na chvilku a když mám ještě možnost si ji půjčit… ostatním děkuji za rady.
@xjuklickova píše:
@MagBa nezlobte se na me, ale mam 13 mesicniho kluka, s 12 kily a 85 cm a stale je ve vajicku akorát. Myslim, ze prehanite, ze se vam do vajicka nevejde. Jinak novorozenecka vlozka v sedacce do 18 kg uz nebude potreba.
Dobrý den, mohu se zeptat, jakou sedačku máte?
Děkuji za odpověď