Autosedačka - dotaz pro steeve

Napsat příspěvek
Velikost písma:
704
31.10.16 10:23

@steeve Děkuju za radu, tím to bude :palec: bohužel jsme dali na info u sedačky, že se to do našeho auta hodí. Ale jak manžel poznamenal, když četl seznam aut, do kterých prý jde - je tam uvedeno dost aut, která zná a sedačka do nich nejde určitě.
Takže tuhle vrátíme a pořídíme jinou.
Ještě jednou díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
6.1.17 14:26

Vložka do autosedačky

Dobrý den,
moc prosím o radu. Máme tříměsíční holčičku, 7kg, 70cm. Z Vajíčka Peg Perego už nám odrůstá a máme možnost půjčit si málo používanou autosedačku po neteři (Chicco artsana 0-18kg). Mě se ale bez té novorozenecké vložky zdá velká a tím pádem málo bezpečná. Mám do ní koupit univerzální?
Děkuji za odpověď!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35796
6.1.17 14:33

Tri mesice je malo, nechala bych ve vajicku co nejdele by to slo. Dokud diteti nekouka hlava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
6.1.17 14:35

@MagBa nejsem odbornik, ale kouka ji hlava z vajicka? Pokud ne, nemelo by to vadit. Nozicky nevadi. Mame dceru 9,5kg a 75cm a je ve vajicku uplne v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
6.1.17 14:53

Zatím nekouká, ale už nemůžu dát ani výš pásy, takže až z toho odroste (obávám se, že to nebude trvat dlouho), chci tuhle sedačku, ale zas se mi zdá moc volná :). Takže řešit univerzální novorozeneckou vložkou, když originál k ní není?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
6.1.17 15:05

@MagBa nezlobte se na me, ale mam 13 mesicniho kluka, s 12 kily a 85 cm a stale je ve vajicku akorát. Myslim, ze prehanite, ze se vam do vajicka nevejde. Jinak novorozenecka vlozka v sedacce do 18 kg uz nebude potreba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
6.1.17 15:07

Cybex Sirona. Pro tak malý dítě se vyplatí investovat. Každopádně do vajíčka se mi vejde moje 2 lety dítě takže bych ráda viděla jakého máte doma obra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
6.1.17 15:18

@MagBa nechte ji ve vajíčku dokud to půjde, a no a potom pokud v té větší 0-18 nemáte novorozeneckou vložku tak se dá koupit nějaká univerzální, třeba toto: http://autosedacky.mimishop.cz/…-autosedacky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35796
6.1.17 15:23

Jestli je to stará sedačka víc jak 5 let a navíc bez vložky, radši bych koupila novou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
6.1.17 16:37

Xjuklickova nepotřebuji kritiku, ale radu. Už vím proč se do takových diskuzí nerada pouštím. Neříkám, že se nevejde vůbec, ale dlouho asi ne, pokud tak rychle poroste. A nerada bych jednoho dne zjistila, že jí tam nedám a nemám do čeho dát. + Má to i další důvod a to je prodej celé trojkombibace, protože kočár s vnitřní délkou 70cm nám opravdu v zimě nestačí. A v nové trojkombinaci mi vajíčko nevyhovuje, nezdá se mi vůbec bezpečné (dorjan). Tak jsem chtěla něco, co bychom nevyužili jen na chvilku a když mám ještě možnost si ji půjčit… ostatním děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
6.1.17 18:31

@MagBa

A proč nekoupíte pořádnou sedačku? Která vydrží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
9.1.17 15:11
@xjuklickova píše:
@MagBa nezlobte se na me, ale mam 13 mesicniho kluka, s 12 kily a 85 cm a stale je ve vajicku akorát. Myslim, ze prehanite, ze se vam do vajicka nevejde. Jinak novorozenecka vlozka v sedacce do 18 kg uz nebude potreba.

Dobrý den, mohu se zeptat, jakou sedačku máte?
Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
9.1.17 16:29

@bob80 4baby colby deluxe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...