Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahojky všichni, prosím o radu, mám 6 letou dcerku koupila jsem jí podsedák, ale když jedem dál tak se tam chudinka láme…a pak je jí špatně. Prosím tedy o radu, zda tato autosedačka je vhodná a zda s ní máte někdo zkušenosti. Nebo poraďte jakou… děkuji moc- a hlavně mi jde o pohodlí byť za nízkou cenu ale musí být
), tak kukuji ![]()
Spíš bych se dívala na 15-36kg a nějakou, co prošla v testech. Cybex? Podsedák vyhoď…
pro mě cena ![]()
vím že dětí zdraví je mnohem mnohem vzácnější ale bohužel nemůžu
i když tahle je moc moc hezká i cenově že http://www.oknakup.cz/detail.php?…
Hlavně pro šestiletou už nemusíš kupovat paskvil 9-36kg, ale můžeš koupit sedačku kategorie 15-36kg. Ten Cybex je senzační, rozhodně lepší volba než Nania.
Loll píše:
Hlavně pro šestiletou už nemusíš kupovat paskvil 9-36kg, ale můžeš koupit sedačku kategorie 15-36kg. Ten Cybex je senzační, rozhodně lepší volba než Nania.
jde mi o to ( asi jsem trapná) ale aby sedo ní vešla je sice útlá ale vysoká, a hlavně aby nikde netlačila
Ten Cybex je do 36kg, tzn. měl by vydržet do cca 12ti let dítěte, myslím, že nemusíš mít strach, že se ti tam nevejde šestileťačka. ![]()
Loll píše:
Ten Cybex je do 36kg, tzn. měl by vydržet do cca 12ti let dítěte, myslím, že nemusíš mít strach, že se ti tam nevejde šestileťačka.
no nejdřív jsem chtěla tu NANII ale kašlu na to jezdíme hodně na slovensko až na druhou stanu skoro k maďarsku a my jsme skoro u Německa, takže přes 2 republiky, tak radeji vezmu tu Cybex, tak díky moc za radu jsem ráda
Tak hodně šťastných kilometrů!
Cybex je rozhodně lepší volba v rámci bezpečí, věřím, že bude holčičce i pohodlný.
Loll píše:
Tak hodně šťastných kilometrů!Cybex je rozhodně lepší volba v rámci bezpečí, věřím, že bude holčičce i pohodlný.