Autoškola - co vám dělalo největší potíže? :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
24.7.14 18:43
@Melody 4 píše:
no a byl ten instruktor aspon fešák? Když už jste byli v tom křoví :D

Bohužel nebyl :lol: ale byl to flegmouš, vylezl ven, dal si cígo na uklidnění a zase jsme pokračovali v jízdě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
24.7.14 18:44

@zvidavajanca :pankac: asi tak

Já měla z autoškoly takový nervy, že jsem se i rozbrečela v autě :roll: :mrgreen: Tak se mi ulevilo, že už je hotovo

Já si říkám - podívej se na ty lidi okolo - přece nemůžeš být horší!
U nás v autoškole je asi 3/4 holek, všechny fotí a holky mají jasnou převahu :lol: Nikdo se se mnou nesral, že bych jela na začátku jela někde, kde slunce nesvítí, ehm auta nejezdí, ale prostě pěkně do provozu :D Při druhé jízdě jsem jela s jiným instruktorem a ten mi nevěřil, že jsem před autoškolou neřídila (fakt jsem neřídila).

@Nainuva píše:
Jé, já krátce po autoškole chtěla zaparkovat na sídlišti a nějak mi to nevyšlo- bála jsem se dopředu i dozadu, že odřu auto. Tak jsem volala kamarádovi, a't mi to zaparkuje :lol:

No jako podle toho kolik teď - v půlce kurzu - potřebuju místa na zaparkování, tak u nás na sídlišti nezaparkuju nebo půlka sousedů raději zaparkuje své plecháčky jinam než jim je naberu, uvidíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
24.7.14 18:48
@zvidavajanca píše:
No jako podle toho kolik teď - v půlce kurzu - potřebuju místa na zaparkování, tak u nás na sídlišti nezaparkuju nebo půlka sousedů raději zaparkuje své plecháčky jinam než jim je naberu, uvidíme :mrgreen:

parkování jsem se učila u seper/hypermarketů :) Chlap vždycky nadával, že parkuju šíleně daleko.
A ještě jsem s parkováním měla dobrý zážitek… po autoškole jsem občas jezdila felicií (auto bez posilovače, takže se s ním fakt blbě začátečníkovi parkuje), pak mi chlap svěřil své auto s posilovačem a aŤ ho jedu zaparkovat. Vyhlídla jsem si 3 volná místa vedle sebe s tím, že zaparkuju na to prostřední. Zahnula jsem a stála jsem na tom nejbližším :D Ještěže tam nebylo žádný auto.

• Citovat
  • Upravit
3711
@Happy Hippo píše:
zvidavajanca jooo, tak rozjezdy taky taky, ještě nedávno mi to chcípalo skoro na každé světelné křižovatce. Měla jsem co dělat, abych s tím nesekla :-) Ted už je to lepčí…ale přibyly jiný věci :-) někdy nemrknu do zrcátka, často mě musí upozornit, dále parkování - práce se spojkou a pohotová reakce jako na co ted šlápnout atd. Rychlé rozhodování a občas i trochu zapanikařím :-/ :zed:

Uklidním tě, mě taky a je to dost na to skočit pod vlak :( Protože bez toho člověk nedá nic a ještě když jsou do toho nějaký nervy s projetím křižovatky nebo něčeho… A když člověk stojí první a neprojede křižovatku na dvě zelený… :,( :|

Jinak dělá mi pravé zrcádko a odhad v něm, levé úplně vklidu. :nevim: A nájezdy na odbočení doleva by mohly být lepší, ale na to mám ještě chvíli (no nemám, těch 6 jízd uteče)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287

@zvidavajanca rychlokurz? To je za jako dlouho hotové :roll: :lol: chápu, že se ptám jako trubka, myslela jsem že dřív jak za ty tři měsíce se to nedá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
24.7.14 18:50

@lucenka tohle presne se stalo me

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
24.7.14 18:51

@bozska-mrcha za tri mesice? nevim ja mela normalni kurz az mesic hotovy se vsim vsudy a uz sem jen cekala na papiry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
24.7.14 18:55

@lucenka jojo to samy se stalo i me nejak mi ta nadrz nechtela povolit bylo to teda v pujcene feline ale nez mi panska obsluha u benziny prisla pomoct tak se pul hodiny bavili dobre na muj ucet i s kolegy prej bloncka asi dneska neodjede:-)a ja samozrejme hrda jsem si o pomoc rict nesla zeee :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
24.7.14 18:56
@bozska-mrcha píše:
@zvidavajanca rychlokurz? To je za jako dlouho hotové :roll: :lol: chápu, že se ptám jako trubka, myslela jsem že dřív jak za ty tři měsíce se to nedá :think:

4 týdny, autoškola píše délku, ale chce to dost času, jízda skoro každý den. A peněz - je dražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
24.7.14 18:57
@lilinka001 píše:
@bozska-mrcha za tri mesice? nevim ja mela normalni kurz az mesic hotovy se vsim vsudy a uz sem jen cekala na papiry

Ono záleží kde, jak jsou zkoušky, kolik je žáků/instruktorů/aut a kolik ty máš času.
Já mám třeba 2 jízdy za týden a hádám, že to stihnu za cca 2 měsíce + kousek i se 14 denní dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
24.7.14 19:00

@zvidavajanca ja mela teda normalni kurz 4 tydny ale drazsi to nebylo ja jezdila uz pred tim takze jen slo o to si to udelat oficialne a jizdu jsem mela jen trikrat z 24 no to je pravda. a cena 6900 ale majitel autoskoly uchyl nejvetsi…rad sahal zakynim na prsa, takze jsem rada ze uz to mam za sebou uf :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
24.7.14 19:07

Každopádně parkování :mavam: to do dneška, vybírám místa kde není moc aut a tak i na parkovišti u obchodu stojím klidně co nejdál, jen abych parkovala bezpečně a pohodlně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
24.7.14 19:08

@lilinka001
Aha, tak to chtělo dopsat, že :roll:

Tak mě jen těší, že jsem platila míň a instruktor je super a sahá mi maxiálně na volant, když jedu kam nemám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
24.7.14 19:12

Pro mě byl největší problém udržet nervy na uzdě při závěrečkách… :oops: Teď čekám na řidičák, tak uvidíme, co budu říkat, až sednu do našeho auta… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Happy Hippo
24.7.14 19:13

@zvidavajanca A kolikátou jízdu máš za sebou?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze