Autoškola - co vám dělalo největší potíže? :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Happy Hippo
25.7.14 13:15

A udělaly jste někdy třeba nějakou echt botu?? :-) Mně se jednou stalo, že jsme chtěli z hlavní (dost frekventované) odbočovat vpravo na vedlejší, po jejíž pravé straně byly auta zaparkovaný, celkově je užší, dvě auta se nevejdou, a najdenou se naproti, ještě než sem na tu vedlejší vůbec najela, „vyřítil“ nákladák a já místo toho, abych si přibrzdila někde z kraje a počkala až odjede, tak jsem se radši jala pokračovat dál po té hlavní. :-D Už jsem byla mírně odbočená vpravo, ale rychle sem radši stočila zpět a jela rovně. Naštěstí za mnou nic nejelo :-) Trapas.

• Citovat
  • Upravit
CarolS
25.7.14 13:57

Mě v autoškole přišlo absolutně nemožný stíhat tolik věcí naráz - řadit, šlapat na pedály, sledovat semafory, značky, provoz…A jako většina jsem taky neměla ráda rozjezdy - vždycky jsem hypnotizovala semafor a připadala si jak závodník really, který musí na světelný pokyn vystřelit :D

• Citovat
  • Upravit
288
25.7.14 14:18

Na motorce rozjezdy do kopce a křižovatky při odbočování do leva.
V autě jsem měla největší hrůzu z protijedoucích aut. Ale za to mohl tehdejší přítel. Jezdila jsem bez řidičáku :oops: a jednou jsme na takové „úzké“ cestě potkali traktor, navíc já bez brýlí.. No peklo pro mě.. traktorista se smál, vešly by se tam totiž i dva kombajny vedle sebe, ale já málem zajela do pangejtu..:D A když jsem měla čerstvé papíry tak jsem na parkovišti před obchodem nabořila ženské auto.. Odnesl to teda jen u ní rozbitý blink naboku a u mě održený nárazník. Neuměla jsem parkovat mezi auta co stály po čumáku. Ke krajnici nebyl problém.. :D Kolikrát mi v práci parkovali kluci.. Jen jsem odevzadala klíčky..:D Dneska už bez problémů. Ani chlap už mi do toho nekecá. Odnaučit ho to byl ale očistec.. :lol: Občas jen utrousí, že do té zatáčky najíždím jak připo.. důchodce, ale on mohl jezdit závodně kdyby matka nezatrhla.. Měl i sponzory, auto, všechno.. Teď mám auto nabořené na totálku tak mi zbyla filcka bez posilovače a to je teda žrádlo.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
25.7.14 18:53

@Happy Hippo
Občas při odbočení doleva najedu do křižovatky tak, že protisměr nemá kam jet :lol: Nebo jsme snad při druhé jízdě viděla, že auto odbočilo doprava a tak jsem si řekla, že mám volno, no ještěže borec co jel rovně dával bacha :oops:
@CarolS
Ještě přidej čumět na tachometr. Mi tam oči lítají dost, až bych řekla, že tam čumím jak na televizu, ale neodhadnu, že zpomaluju/zrychluju a když je někde 20/30/40, tak mám co dělat.

@white_black
Posilovna, ne? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
25.7.14 21:34

@zvidavajanca to by me zajimalo kolik teda platis za kurz ty protoze 6900 je snad nejmizsi taxa jakou znam a navic nikde pod sedmicku vetsinou nejodu tak jako nevim no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
25.7.14 21:56

@lilinka001
6 490,–

Dá se najít i za 5 500,–, ale na danou autoškolu jsem moc pochval neslyšela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
26.7.14 00:08

@zvidavajanca no tak o 410 kc min…to zas neni takovy vykyv :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
26.7.14 08:45

@lilinka001
Svým způsobem je to dost, ale autoškolu bych nevybírala jen podle ceny ;)
A že jsou autoškoly, kde chtějí 10 000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
28.7.14 10:53

@zvidavajanca No posilovna velmi kvalitní.. Hlavně to hekání, které provází každé couvání z parkoviště..:D Lidi skoro padají do kanálů když mě vidí..:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
28.7.14 12:26

@zvidavajanca tak me to bylo celkem jedno kde papiry udela ja jezdit umela jen sem potrebovala dostat na to stempl takze me bylo jedno za kolik atd..ale v mem regionu toho na vyber moc neni a tato autoskola by la levna seriozni a hlavne mi jako jediny vysli vstrict co se tykalo me prace. delala jsem na smeny a byli ochotni pro me jezdit a zas odvazet domu. jinde jsem musela dojizdet sama atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze